hehe..

Har inte bloggat på as-längen typ !!
Men nu ska ja försöka iaf.. :)
 Jill Micke och Vendela har kommit och käkar middag med oss, sen så ska jag klippa mej. Eller Jill ska klippa mej :) sen måste jag plugga fysik, fixa saker till dressyr KM imorrn.. jag och Jack kommer nog sist, hahah xD
 Nääh, men jag är nöjd om han inte hoppar över staketet !! Bilder kmr imorn !! <3
Jackie i Säter.. kan det vara Sandra som var fotograf tro ?? xD<3


Säter im !!

Hallå (:
Nu har starttiderna kommit ut för im!! Jag startar kl.12.10 !! Hoppas det går bra. Nu ska jag leta efter nål och tråd och sen ska jag iväg på US-möte. Vi ska göra priser till Antikrundan som är på söndag, samma dag som KM i hoppning är. Rätt nervös !!
Im är det dressyr i säter, jag kmr nog sist xD
älskade knas-ponny <3

dags igen då !!

halloj,
det vart tandläkarn i morse. Riktigt läskigt var det !!
Sen så var det en vanlig skoldag, förutom att vi fick tårta för Tony fyller år idag. Grattisgrattis !!
Jag och hanna gick till matsalen och märkte efter ett tag att vi var dom enda som käkade (från nian asså), men när vi va klara så kom ann-charlott, så vi satt å snackade lite med henne. Elin och Ardita kom också efter ett tag, så då vart vi kvar lite längre å snackade.
 Hanna följde med mej hem för att vi skulle plugga, men det vart inte så mkt plugg. Vi var ute hos hästarna och sjöng jättefint när det var dags för Singstar !!
 Nu sitter ja å pluggar spanska, helt värdelöst går det -.-'
Jag tror jag ska läsa lite !! Det börjar bli så spännande i boken nu :D eller det kanske är bättre att läsa spanskan.. faan va värdekasst !!
Aja, lite bilder på Hanna å Jackie iaf:
fina dom e <3
Nattinatti !!<3


kan man ha tråkigare ??!

ojoj.. har inte skrivit på länge nu. Men Jon tyckte visst att jag va lite seg me bloggen, så då får jag väl skriva lite nu då!! xD
 Idag var det väl som vanligt, igår stekte jag en pankaka till hanna som var helt smörig och såg ut som gröt.. i onsdags kommer jag inte ihåg va ja gjorde å inte måndags eller tisdags heller.. 
 har väl inget att skriva om egentligen, så ska kolla om jag har nån bild ist.. 
tja, edgar !!
Godnatt <3 nästa inlägg blir en bild på hannas pankaka !!


RSS 2.0