Sep. 27, 2013



uppe före solen.. för det är normalt en vanlig f*cking skoldag!! x|

Sep. 27, 2013


Sep. 26, 2013

planer för imorgon.. är trött redan nu!

tidigt som saatan, redan vid 07.00 går bussen från Hamre. vi ska iväg på clinic i Stockholm men har inte plats i hjärnan för att komma ihåg vad det hela handlar om.. haha. är hemma runt 3 igen.

väl hemma är det dags för hoppträning för Sandra och Leeloo. måste då fixa fram en bana åt dem vilket jag inte hunnit ännu, men har några bra övningar i bakhuvudet!

Q ska ridas, så härligt att hon var fräschare idag! men tar det lite bananas i alla fall. tycker hon fungerar bra på nya bettet (ett myler), men är ändå lite stark. ska fixa en kedja till det så gör det nog susen! :) min mupphäst ♥

sen ska F också ridas. hon vilde idag. vi fortsätter med skritt i skogen och lite trav i ridhuset. måste börja anteckna till projektarbetet också kom jag på nu..

vet ej om P eller Jester ska komma ut en sväng också..? P har jag i alla fall i helgen, skulle vara bra om hon fick vila någon dag. hon hoppade såååååå fint igår! ;)

så tänkte jag vara hemma innan 8 så jag hinner se idol! tror inte jag lyckas nå vidare med det men kan väl försöka! haha

Sep. 26, 2013

någonting försöker skapa kaos med mitt schema. försöker få ihop alla hästar med lov och helger, har några back up planer men tar det sen. för övrigt så har motivationen skjutit i topp igen! hoppade Plupp igår, med tanke på att jag inte tagit språng över 110 sedan jag var på Irland så gick det grymt bra. red lite mer och tog i lite överdrivet, tänker inte på att P har ett ganska bra driv själv så det blev några jääätte språng haha. tog i alla fall sista linjen klockrent, underbara Plupp!


men vill som alltid mer än vad som är möjligt, även om det faktiskt rullar i rätt riktning nu. mycket vill ha mer, eller hur är det? ;)
ska ta igen en timmes sovstund nu på väg till Örebro travbana! hade feber inatt och när jag vaknade, så inge läskigt trav för mej idag. dog i alla fall förra torsdagen när vi körde i backe.. klarar mej utan det och en livslång förkylning! godnatt, eller nåt.



Sep. 25, 2013

går och lägger mej rekordtidigt ikväll! En dag full med fina hästar, så himla kallt och galet mycket jobb har fått mej helt färdig, är redo att gå i ide och vakna upp när Sverige är varmt och skönt igen!
Och imorgon bär det av till Örebro igen till travet. Har så sjukt ont i kroppen efter kylan och allt slit så får se om jag kör ngt alls..
men nu är det sovtime för mej, uppdaterar imorgon lovar jag!



min syster...




Sep. 24, 2013

skrev ett fetinglångt inlägg som försvann ut i cyberspace.. men dagen har varit så bra så lägger ingen energi på att deppa över hur kreativ jag för en gång skull var, helt förgäves.. depp..!



Sep. 24, 2013

Ledig idag! As skönt, men ska ta tag i lite plugg. Konstigt nog hinner jag inte med det under skoltid..;)

Q vilar några dagar nu. Inte skitkul direkt. F ska skrittas och travas idag. Kan väl passa på att presentera henne som mitt entreprenörskaps arbete! Rider henne i princip till studentdagen, men vem vet vad som händer sen? :) Ska fixa sep. inlägg om arbetet sedan och redogöra lite mer för det.
Skaaaa även prata med Sussie idag om P. Nervös men vet att det inte blir värre än ett "nej" till svar.



helgN

Mest nöjd över att Plupp är ok. Mindre nöjd med att F inte travades ngt i helgen men nöjd att jag hann med henne. Minst nöjd med min Q, hon är tung och trög. Trodde mina ben skulle gå av på mitten idag. Så olikt henne att vara så.. provar fodra upp henne lite blir det inte bättre så vill jag ultraljuda bogen på henne. Hoppas på att fodret ger en kick! Känner verkligen att jag skulle behöva galoppera henne för att lättare få henne på bakbenen. Hon är hemskt framtung och jag får slita som ett möhö för att samla upp och omvandla lite energi! Inte så roligt med tanke på att hon oftast (innan skadan) hade fler hovar i luften än på marken när vi red. Nu är det ta i för kung och fosterland för att komma upp i trav ens.. om man nu lyckas med det utan att drabbas av andnöd och mjölksyra i benen har man gjort en bedrift! Suger, ja det gör det.

P var i alla fall bättre denna helg. Skönt det, som jag oroade mej! Haha
Regnet försökte mer eller mindre slakta oss ikväll så vi bytte kurs mot ridhuset istället för padocken. Jobbade på med lite öppnor och slutor, övergångar och mucho galoppjobb! Hon blev relativt avspänd och jag mycket nöjd :) Lite drygt innan man hittar alla knappar, speciellt på en häst som jag kunde rida för två år sedan utan probs! But we'll get there!

Blir mer imorgon om jag får en stund över. Inga pållar har jag planerat att rida i alla fall! Välförtjänt vilodag för oss :)

Sep. 22, 2013



varför klaga på sena kyliga kvällar när det bjuds på det allra bästa? #AltaskinQuality#Purple#LadyGreystone

Sep. 20, 2013

Idol-Erik i mitt ♥
skulle kapa av mej armen för att kunna sjunga som han!

Sep. 19, 2013

Debattartikel i full gång. Jag är sååååå trött och det är sååååå tråkigt. Den ska vara klar och inlämnad imorgon, jag är absolut bäst på att göra allt i sista sekund. Varför skjuta upp till imorgon det du kan skjuta upp till i övemorgon?
Skulle behöva 15 redbull och några koppar kaffe på detta så att jag orkar skriva klart men tror inte jag hinner. Fan vad seg jag är, noll koll!



Sep. 18, 2013

Tung dag i stallet men kom i alla fall hem i tid. Tyckte jag såg på Queenie, när hon fick sticka ut huvudet ur boxen ett tag, att hon kände att hennes bästa vän inte längre var med henne. Vore det möjligt, så fick jag den känslan att hon skulle falla i gråt. Såg hur det spelades känslor i hennes ögon en lång stund.


Red Fiffi först när jag slutat skolan. Travade lite i ridhuset efter att vi skrittade i ca 30 minuter ute. Blev så glad när jag kände att hon varken gick som på nålar eller var oren. Sådan härlig känsla, kunde för första gången rida fram henne helt avspänd utan att ha ångest över att hon inte går rent osv. HÄRLIGT!!♥

Kunde inte låta bli att pussa liter på Plupp innan jag gick hem. Slängde på henne täcket och klappade om henne. Underbara fina♥



Today's plans




Sep. 17, 2013

"..Australiens galopperande krokodiler, vi samlar fakta om denna urtida art och forskar för att kunna avgjuta dem.."
Älskar att bland mina väldigt få teve kanaler så är det bästa valet ikväll kunskapskanalens kolossala krokodiler. Btw har nu sett en krokodil galoppera? Hilarious, det mest psykade jag sett haha. Tydligen så fanns det krokodiler som käkade dinosaurier, dess huvud var ca 180cm långa. Påminns nu varför jag inte badar och simmar längre!
Galtkrokodil kallades den galopperande jättebesten, tänk er ett enormt monster till krokodil med grishuvud och betar.



Sep. 17, 2013

uppe med tuppen. Ännu en dag jag känner att sängen är bästa stället att tillbringa dagen. Ridning nu på morgonen samt fotografering till gy-bilagan! Wiieeehoooo!? Attans, tänker krypa längst väggarna så att dom inte fångar mej på bild! haha

Allt rullade på igår, jäkligt trögt var det. När folk började klaga på deras otur blev jag bara förbannad för att det var små skitsaker. Garvade bäst jag kunde inombords och beklagade så mycket. Patetiskt och så otroligt svenskt och omänskligt. Men vettigt folk finns det och det älskar jag.

Sep. 16, 2013



#terapi#tröstäter#fet#omnom#fattig#heltslut

Sep. 16, 2013

Världen är upp och ner. Vad händer idag?
Mårtensson kommer hit och kollar Q. Jag och mamma drar iväg och köper boxgardin till Q, får se om hon trivs lite bättre med lugn och ro i boxen. Hon är så jäkla grinig, folk sticker in huvudet och glor på henne, hästar drar förbi i 180 hela tiden, hon får inte käka i lugn och ro..
Och runt 5 så ska jag visa Plupp för Karin och Sussie. Hon var inte ok igår.
Fiffi får vila idag, pallar inte rida barbacka idag igen. Hon har ett skavsår i armbågavecket typ så kan inte ha någon sadelgjord. Men det ser bättre ut så imorgon kör vi på!
Jester får nog en sväng i skogen, ska klättra lite granna.
Får se vad resten av dagen har att erbjuda. Är tacksam över att jag har så härligt folk i klassen, stöttar och är med. Jätteuppskattat♥

Sep. 16, 2013

måste låta en tung dag börja. ligger helst kvar i sängen hela dagen, har absolut noll ork kvar. idag behöver jag min Q mer än någonsin, vi ska alla vara starka och ta oss igenom det här. vi har gjort det så många gånger den här sommaren men krafterna är väldigt små denna gång. vi sliter på ett sätt som inte längre är mänskligt.



Sep. 15, 2013

vad är det här för jävla liv?!

Sep. 14, 2013

Inga hästar ridna idag och jag hade 4 st. Så kan det gå, har bränt rikligt med pengar istället haha.


haft en toppendag. är värdelös på att köra bil, kommer aldrig köra ifrån hööks igen! piiiiiiinsamt x) haha
svängde till erikslund, sedan till Hamre för att mocka skit. efter det bar det av till centrum, blev tutad på av ett jävla möhö, virrade runt ett tag och hittade till bion. såg "hur många kramar finns det i världen", haha vilken härlig film! :)

hann inte rida men tar tag i det imorgon! Fiffi, Plupp och min fina Q ♥

Sep. 14, 2013

Då var det morgon igen. Upp och göra lite nytta..



Sep. 13, 2013

kan inte låta bli att somna med ett fånigt flin! bra kväll med min underbara vän♥



Oh simple thing, where have ye gone?

fick en liten chock när jag kollade in på bloggen imorse då statestiken skjöt i taket igår. Haha
 
Känns lite bättre nu, pratar med Sussie om projektarbetet i eftermiddag. Hanna kommer ikväll (om hon hittar hit), skrittar ut Fiffi en sväng också. Q får vila idag också,  hann inte kolla henne i morse men hade hon varit dålig hade nog Karin hört av sej. Tycker det känns bäst att låta henne vara bara och inte pressa något om hon inte är  100. 
Skulle mycket gärna sno Plupp ellernågon annnan, typ Leila eller Hilda kanske i eftermiddag. Som tidigare nämnt är min ridabstinens galen. 
 
 
 Fick ena sadeln såld igår också! Cash in :D 
Ska köpa mej ett, eller två bett. Ett Myler och funderar på ettt rakt smalt pelham med korta skänklar. Hittade en martingal och en brösta också, riktigt fina. Nytt Veredus läderbalsam behövs också, bästa skit jag haft! 5 av 5 toasters :)
Det påminner mej om hur skitig Fiffis utrustning är. Sadel och träns ska tvättas i helgen, senskydden tättar jag efter varje pass eftersom jag anväänder dem till Q också, lat som jag är. Byta stigbyglar även, är livrädd av stigbyglarna ska pajja när jag rider, det är dem som P har på bilden ovan ^ men det är ett jäkla trams. Måste byt från min sadel då vilket jag är allt för lat för. Sist resulterade det i att jag hade min sadel på henne ssistället, som by the way låg 1000 gånger bättre. 
Faaaaaaaaaaaaaaast........... snart kommer mina SoftUp! :D Då slipper jag byta,  Fiffi får de gamla stigbyglarna!
 
 

Sep. 12, 2013

Mår illa, ont i huvet, stressad, trött, tänker för mycket, gör för lite.



Sep. 12, 2013

fick en sån jäkla motivations höjning på g hem från Örebro idag. Var iväg och körde travhästarna, dog inte idag heller!
Vi pratade om bla träningar osv, och kände hur det bara knäppte till i huvet på mej. Gud så hoppsugen jag är! Ridsugen i huvud taget, vill träna, i alla fall galoppera, har fasen inte galopperat en häst sen i söndags tror jag, tävla, trimma, jobba med det jag älskar. Ridabstinensen är värre än vanligt!
Ska absolut inte klaga eftersom jag rider 3 hästar på Hamre titt som tätt, men att rida igång 3 st.. skritta en, trava en annan och galoppera den tredje något varv åt båda hållen. Många tycker jag jag jobb så det räcker och blir över. Får kommentarer som: "Vad ska du med en häst till? Du rider ju redan hela gymnasiestallet."
Har ridit igång Queenie sen jag kom hem från Irland, igår fick vi bakslag som ledde till några dagars vila. Toppen kul!?
Och mycket riktigt har jag jobb så att det blir över, är hemma efter 8 varje kväll oavsett när jag slutar skolan. Tungt blir det hur jag än gör. Fick verkligen tillbaka gnistan idag men den försvann lika snabbt igen. Det är så att det flyger små stötar i hela min kropp när jag tänker på hur mycket jag bara vill göra med hästarna och hur mycket jag vill utvecklas! Kommer få någon typ av ADHD av detta snart. Taggar sönder!












Sep. 12, 2013

Har så mycket att göra. Inte en enda minut ledigt. Ändå får jag så lite gjort!


hur går det ihop?

matematik på för hög nivå igen



Jonas bryter nästan ihop på våra mattelektioner.. här är hans formel som han tyckte var 1000 gånger bättre än våran gissning "30" som var rätt. men blev vi så mycket klokare av detta? haha

Sep. 10, 2013

ska upp svintidigt imorgon så orkar inte uppdatera ngt idag. ska upp och rädda de rosa tröjorna (som var vita innan jag tvättade dem ikväll) och damsuga. diska lite osv. haha det är verkligen kaos på mitt livsschema just nu! men mycket vill ha mer, är det inte så? ;)



todays plans:

*fixa det där jäkla projektarbetet
ska prata med Sussi idag igen, hann inte går för hon hade bråttom till nå möte.
*rida Q och F.
ska också prata med Sussi om hur F ska gå. Hennes hov såg jättefin ut igår när jag fixade henne lite. Dock är hennes man och svans helt kaos! Sörjer in så blir det snart bättre. Jäkla soleksem!

börjar 10.30 idag och slutar tidigare! mycket bra :)

haha..



det är kaos i mitt fula lilla sadelskåp!

det är inget paradis, ingen vacker värld
hey, stora drömmar blir lite större här
inget paradis, ingen vacker värld
nej, stora drömmar blir lite större här



Weeeehooo

Håltimme i 300 timmar. Är jätteglad.
 

Sep. 09, 2013

schemat ändras fram och tillbaka. kaos! Tur att både Queenie och Fiffi väntar på mej i eftermiddag ;)




Min(a) älskade mupphästar!

Är jättenöjd med hästarna i helgen. Q vilade i fredags. Red ut i skogen i lördags och hon var jättefin. Kanske beror på att inte får ngn havre längre och är lite tröttare nu när hon går mera, haha. Men duktig i alla fall, väldigt cool :)
Igår red vi i padocken, lite upphöjda bommar och så. Hon fick länga ut ordentligt!! :) också igår bar hon super, det känns riktigt bra.


Plupp var klockren i fredags. Vilade lördag och kom ut i skogen igår. Red en sväng med Natta och Max! Tokiga och glada hästar :) Är jättenöjd med mej själv att jag hittade tillbaka på Plupp i fredags. Behövde verkligen det, så det känns bra inför oktober! :)


Och Jester gick fredag och lördag. Tyckte det räckte. Red med remont i lördags och det blev ungefär 1000ggr bättre. Inte alls lika gapig och dryg. Fin häst!


Som det ser ut nu, börjar jag 10.30. Vet inte om jag får en håltimme efter första lektionen + lunch eller om vi ska ha två lika dana lektioner! Det lär väl visa sej.

Sep. 08, 2013



#nutellapåmackaochcappuccinomedcaramelsmak
redig frulle!

Sep. 07, 2013





jag tycker om dej din vackra, feta ko♥

Gårdagen

Det var som fan. Har inte sovit till efter 10 på ett halvår eller nåt tror jag. Jag som ställde klockan på 08.30. Inte för att jag har någon tid att passa men tyckte det vore lämpligt att kliva upp då. Haha


Gårdagens planer fick en mindre justering. Hade en liten träning för Sandra och Leeloo. Hoppade lite på 20m fram och tillbaka och fokuserade mest på att behålla en grundgalopp genom alla övningar. Tror hon blev nöjd, för det var jag i alla fall. Har inte tränat någon sedan jag var på Irland så kände mej lite ringrostig och lackad på idéer. Men aja, huvudsaken att hon tyckte det gav något! :)

Så efter det kunde jag rida Jaster. Red i padocken och tränade bara övergångar och fattningar. Tyckte han var väldigt avspänd och fin med tanke på att jag dissade ridhuset, vilket är bra. Men han fipplade väldigt med munnen och var lite smådryg, så jag tror att en remontnosgrimma duger till det. Får prova!


Och sedan var der Plupps tur. Började en sväng i skogen. Hon var som vanligt lite spänd och dryg, lossnar inte för fem öre utan springer med huvudet i höjd med mitt bara. Fick henne i alla fall lie loss när vi galopperat lite! men jag avslutade i padocken bara för att jobba igenom alla stela sidor. Blev otroligt nöjd, tyckte själv att jag red rätt och bra, Plupp lossnade i högersidan på ett vips och fick med sej bakdelen hela tiden tom. i bytena! :)) Är superduper nöjd, så idag får hon chilla lite. Tar en promenad bara och stretchar lite för hon har säkert lite träningsverk! ♥







Sep. 06, 2013

eftermiddagens planer:
*äta upp de 20:- jag slösat på en kexchoklad och kaffe.
*ta in Q
*rida Jester i ridhuset
*rida ut Plupp en sväng
*tvätta bort Plupps smutsfläckar (vita hästar♥)
*rykta och stretcha Q
*kolla på klockan. kanske dags för kvällsfodring?
*dra mej hemåt, duscha, käka och vara riktigt slö hela kvällen!
Någon dom vill svänga förbi? Kan bjuda på min dåliga humor och det lilla som finns i kylskåp och frys! ;)



Sep. 06, 2013

i helgen är det kurs för Micke Schultz, kan dock inte vara med. Tycker det är grymt tråkigt, har inte fått tag i någon som vill låna ut sin häst heller. Så jag stannar i Västerås i helgen med Q, Jester och Plupp istället. Hade gjort vad som helst för att kunna vara med, men det fanns inte tillräckligt att göra.. :( sikitsurt!
Men jag ska trimma Plupp istället. Blir det färdigställt att jag får låna henne till Hamres lokala i oktober så är det lika bra att köra igång! :)
Rider även Jester i helgen, han körs igång igen. Inte så spännande men han är i alla fall fin nu. Alltid roligt! :)
Q vilar idag men går lördag och söndag! Har fler planer för helgen men idag är det bara fredag så!! ;)



Altaskin Quality



I could lift you up
I could show you what you want to see
And take you where you want to be
You could be my luck
Even if the sky is falling down
I know that we'll be safe and sound

Bild till förra inlägget..

 

Matematik på alldeles för hög nivå..

Kan inte påstå att jag har väldigt roligt just nu..

Oh friday, youre very welcome!

Nu är det fredag igen! Tycker veckan gått fort, har haft så mycket att göra så jag har inte ens kollat tiden! Haha men så ska det vara! :)
 
Queenie får vila idag. Hon ska ju gå fem dagar i veckan så har försökt göra en fungerande planering att genomföra. Men Jester ska ridas idag, dock i ridhuset men klagar inte när jag får en till häst :) nu ska jag knepa på mitt projektarbete!
 

Sep. 05, 2013

Rullar iväg mot Örebro. Är smått paniksalgen och mycket övertygad om att jag kommer att dö. Har fått en släng av feber känner jag, vi var 8 pers av 16 i stallet imorse, slängde ut alla hästar och mockade på en kvart. Bra start på dagen?

Sep. 04, 2013



Min bästa vän Q, var mer vild än tam idag, token! haha
red ut en sväng innan jag började skolan för dagen. Som sagt var hon väldigt pigg och glad, lite mindre glad över att behöva arbeta utan ett enda hinder i närheten. Travade ju en liten cavalettibom igår som hon bestämt skulle hoppa över istället för att orka lyfta på benen endast. Knäppa häst, hon får ju inte hoppa! haha
Men idag avslutade jag i alla fall i padocken med lite längning. Det är lite drygt att få henne avslappnad och att länga hela sej och samtidigt ha någon slags övereskommelse om att arbeta..


Hon har så många -enligt henne- bra idéer för sej..!

Jag och Sandra har varit hemskt onyttiga idag. Glass, kakor, läsk, choklad.. fy skäms på oss! Men är det lillördag så är det, vi kunde ju supa oss redlösa. Vi väljer att bli smällfeta som julgrisar istället.

Imorgon bär det av till Örebro. Trav på g, jag är livrädd och tänker inte köra! Då måste dom knyta fast mej bakom hästen ifall de ska lyckas. Bäst att söva mej först för jag kommer ta det första bästa jag får tag i som beredskap! Men helt seriöst, jag är livrädd för att sitta bakom och trava.. Har ingen som helst kontroll och har redan nu en klump i magen. Får ont i huvudet och hjärtklappning när jag tänker på det. Usch, ge mej en gnutta rättvisa här nu!




haha




wakey pakey!



Frågar ni mej vad sovmorgon fram till kl. 12.30 innebär så svarar jag:
Upp vid 06.30-07.00 och duscha, käka frulle och klä på mej.
08.00 i skolan och börja mocka.
09.00 helt klar, sätter mej i kafeterian. Köper mej en kopp kaffe och beklagar mej över min ipad som inte hittar ngt nätverk att ansluta sej till. Ger förbannat upp planen att plugga och tittar på när ettorna rider i ridhuset istället. Inser nu hur idiotiskt tidigt jag gick upp, bara för att så skjuts till skolan. *suck..!

Sep. 03, 2013

satan vad jag skrev i morse. med min ipad är cp så såklart blev det inget inlägg!
Red en ettas häst idag, Nellys om jag minns hennes namn rätt! Hehe
Det blev lite tok så Sussi bad mej hoppa upp på den eftersom jag ändå stod i ridhuset och kollade när de hoppade! Hästen var riktigt trevlig tycker jag! Super modell, fint steg, attityd, hoppade till takbalkarna och ner. Fick rida hela lektionen vilket innefattade två cavalettibommar på 20m och sedan tillbaka på böjt spår cavaletti 24m. Hästen hade vad jag hört inte varit väldigt förtjust i hoppning sedan 3 års ålder, vet ej hennes historia. Men hon visade till en början stor tveksamhet till bommarna och ville knappt gå i närheten av dem. Första rundan var vi uppe i taket en sväng, satan i gatan så hon hoppade. Blev riktigt förvånad och glad, hon blev modigare och gladare ju längre vi arbetande men tog lite hjälp av farten för att våga sej över de 20cm höga bommarna, haha. Tycker hästen är jättetrevlig, visade en bra attityd och teknik till hindrena. Lite istadig när jag samlade henne men det släppte fint! En super liten hoppare skulle jag säga, så lycka till Nelly! Kommer bli galant det där! :)
Var av det fick min Q vila idag. Tror inte hon klagade, utan sprang raskt in i boxen och moffade i sej sitt hö haha. Matvraket med attityd/aggressionsproblem! Men hon är väldigt älskad trots sina muppiga uppvisningar! ♥ Imorgon blir det ett pass i skogen, bara ut och kortalängakortalänga! Väldigt kul, eller? Nä Q hittar på en massa annat som bättre faller henne i smaken så som att slänga in lite halv bockningar, studsa lite fram och tillbaka, kolla läget i dikena osv.. jag får i alla fall daglig allsidig ridning!


nu är det bedtime för mej! börjar efter lunch imorgon, tänkte duscha och fixa stallet innan osv! :)

Västerås

Nu står Q i den farliga trädhagen och jag har mild hysteri. Stackarn har till och med boots  på sej. Jag byter hage imorgon..
 
 
Har haft tappskokompetens på morgonen och jag kan konstatera att jag var totalt värdelös! Gjorde mej illa, slog skon sne, fick blod från hoven på kläderna osv. Fick ialla fall stil på det, men skyller på att jag fick en dålig hov och hovslagarförklädet var för stort..  
 

Sep. 02, 2013

är typ trött. inte många timmar har lagts på sömn den här helgen vilket jag kan skylla mej själv lite för. sen bio igår, jaga hästar mitt i natten, kollat att hästarna är mer eller mindre vid liv, jobbat hela dagen och sett många fina hästar! det behöver man lite sömn på men mitt dygn verkar ha några timmar färre än alla andras! inte rättvist men vad är väl rättvist just nu? vill ha en lång lista med sådana saker.




Q fick hänga med till Västerås ikväll. kan börja rida liiiiiiiiiiiite mera nu så såg ingen anledning till att lämna henne hemma en vecka till. hon behöver sådan tid den hästen, men vad ska jag skynda för? har all tid i världen med henne och eftersom det brustit så illa kan det bara bära nu!

RSS 2.0