I'm not afraid of dying, I'm only afraid of losing you

Ja, inget bloggande i fredags för att HannaArvidsson was here. Hon var så gullig och skrittade Jackie åt mej när jag red Blondy, och hon var riktigt duktig!
 Var det i onsdags jag bloggade tro? Jag har för mej det. Vi kör från torsdags:
Skolan som vanligt, gjorde biologiprov som jag satte ett MVG på !! Även gjorde jag ett SVprov som var kvarlämnat som gick sådär.. inte IG i alla fall. Inget bloggande i torsdags, men tre sidor till på min lilla "berättelse".
Jackie red jag på banan med Sandra och Mischan. Vi skulle trava lite cavalettibommar och lite studs, med det slutade på några skutt på 1.25 :) Hehe, det blev så bara. Hannis tog lite kort, vågar inte säga hur bra dom blev, och kan inte ladda upp dom eftersom att hon slarvat bort kameran.. :|
I fredags så red ju Hanna Jackie och jag red BlondyBus. Hon var pigg och gla som vanligt och Jackie skötte sej. Kvällen med Hanna blev lugn, satt framför TVn typ hela tin och kolla på Flickan från Ovan. DEn filmen måste jag säga är ju lite som den är. Grärt typ första gången jag såg den, men nu är den bara konstig, fast bra. Gillar konstigt ja :)
 På tal om konstigt så har jag fått en fråga om varför jag aldrig lägger upp bilder på Blondy. KOnstigt att jag inte gjort det egentligen.. men så här är det, jag har inte velat lägga ut några bilder på henne eftersom att hon inte såg frisk ut när hon kom hit till Sverige. Hon var bara skinn och ben, och först nu har maten börjat sätta spår, så därför har jag inte gjort det, men självklart kan jag lägga ut bilder på henne nu :) Fixar't till i morgon om jag hinner rida då :) !
 Igår så var det reginal storhäst dressyr på klubben, så vi åkte ner och hjälpte till. JAg sprang med protokoll och käkade macka, sen var det full fart hem och byta om för vi skulle vidare till västerås och kolla lite granna på gymnasiet jag sökt där. Det verkade ju ganska bra, och jag tror att jag hittar rättså bra där nu. Jag kände mej lite mobbad eftersom att alla var typ två och två. Jag kommer inte vara med nån där.. så känns det. Inte så kul, men jag får väl hitta på något.. Vill inte ifrån alla mina kompisar juu :( Kommmer sakna er alla som en tok! Vill inte ens tänka på skolavslutningen. Förresten så har jag hittat både klänning och skor. Skorna kommer i veckan.
 Tillbaka till IGÅR. Efter västerås så åkte vi ner till klubben med hästarna och red på staketet och det gick bra för oss alla(jackie, mischan och jack). NU, till idag, det var dressyrKM och jag kom precis utanför placering i KM-rundan, men vann förklassen. Ska jag vara ärlig, och inget illa menat mot alla andra, verkligen inte, så hade jag planerat att ta hem hela skiten idag, men det kan inte alltid gå bra. Får säga grattis till Sofie som vann på junior och Elin lundid osm kom tvåa och Sandra som kom trea! Känns lite surt bara eftersom att jag aldrig kommer äga en dressyrponny som jackie igen.. Jaja, taggar om till nästa tävling i stället och lägger denna skit bakom mej.
 NU finns det inte mycket kvar att göra tror jag. Ska kolla om något änme kan jobbas upp eller om jag har något kvarlämnat prov. Nu ikväll så väntar duschen, en kopp te och en film att somna till :) Tror att jag hinner blogga i morgon om jag inte har något plugg, vilket är väldigt  trovärt. Våra lärare älskar att plåga oss ända in till slutet.
Go'kväll på er hoppas på en bra kommande vecka!

Words can't express what you mean to me. Right now your'e the piece i'm missing.


Tre skeden i livet: det förflutna som aldrig återvände, nuet som inte varar, framtiden som är okänd

vi kör på ett pinsamt kort inlägg innan jag drar ut i stallet. Kom nyss hem från en hemsk orienteringseximination. Ska säga att fötterna mina var allt annat än glada. Skolan var annars som vanligt, alltså dötrist. Tur man har så underbara vänner som lyser upp ens dag.
Dagens hiss har jag ännu inte kommit på, men dissen är helklar. Tänker dock inte skriva om den. Satt och grina hela vägen hem ska jag säga. Att världen kan vara så J*VLA F*CKING GRYM OCH ORÄTTVIS.
 Som sagt, kort kort var det. NU väntar Jackie på ett dressyrpass och Drömmis vet jag inte vad han ska hitta på för dumheter idag.. Kvällen blir ägnad till att PLUGGA, så det blir bloggning på fredag som vanligt nu typ. Ska kalla detta för en fredagsblogg med undantag:s blogg !!

Fiint med pizap.com-märket i hörnet där----------------->

when your'e down and out, there seems no hope at all, but if you just believe, there's no way we can fall

vaknade vid 10 rycket i morse och har då inte gjory mycket sen dess. Till frulle schtekte jag pannkakor som smakade bajs, gick sedan och satte mej framför datorn en stund tills mamma kom hem  från Sussie. Då gick vi ut i stallet och mockade och plockade lite. Vi snackade om hur vi skulle planera dagen med hästarna, och jag tror att hannis får skritta Jackie idag medan jag rider Blondy. VI tar nog en sväng ut i skogen. Drömmis får gå upp på banan för vi ska ta lite kort och filma honom för hannis vill inte ha honom längre verkar det som. Där brast det lite, han är en så jäkla fin ponny !! Det blir som att spola ner allt man jobbat upp i toan. Jag måste få henne ändra sej, för jag vill inte bli av med en vän som nyss funnit sej här.
FAN ! hur kan det vara sant?
Just nu känns det som att jag bara vill försvinna. Sno ett feting-stort skäpp, någon som vet hur det funkar, och bara segla iväg. Vi börjar i bysjön. Målet blir horisonten.


21/5-11

har egentligen ingen lust alls att blogga nu, men det var allt för länge sedan, eftersom att i tidigare inlägg jag nämnt att inte blogga på en vecka och bara fokusera på plugget. INte för att jag är så värst aktiv på bloggen då.. hehe ;)
 Idag var det första tävlingen för i år ska jag säga er !! Och hur gick det då? GRYMT BRA GICK DET!!
Woh, viklen revansch typ, från att ha en felfri LB förra året, till att gå ut LB som första start i år och vara felrfi. Känns SUPER!!
På framhoppningen var hon som vanligt hyper och brydde sej inte så himla mycket om hinderna. Allt annat runt omkring var mycket mer intressant, men det fick bli en snabb framridning. Jag ville nämligen inte sätta min fot -jackies hov- i ridhuset eftersom att jag inte har någon vidare lust att tappa bort mej själv i dimman.. helt värdelöst är det. Jag gick in i ridhuset till fots när vi kom dit och det dammade bara av att gå in där. Så det fick bli en snabbuppvärmning fram och tillbaka på vägen till framhoppningen, och lite inne där också. Hon var mjuk och fin, fast lite stirrig, men hon har ju inte vart ut något än så.. JAg såg den här tävlingen mest som träning och uppvärmning.
Inne på banan sedan så vart hon ännu lite stirrigare, jag kan ju säga taggad istället för det låter bättre. I alla fall så vart hon grymt taggad på bara några sekunder och var det ungefär hela banan. Superfina språng enligt mej, såg knappt ett enda avstånd och satt som en kratta över hindrena. Stilbedömning of course. Hade tillochmed slagit på stort och satt på mej kavajen idag, som inte händer ofta må jag säga. Tycker att det blir så knöligt under västen och så blir det ju 500 grader varmt när man rider. Nej, ny kavaj måste införskaffas snarast.
Det hela slutade på 51 stilpoäng bland dom en 8 :) HAHA, man kan ju jämföra med min första stilbedömning med jackie som gav resultatet 25 stilpoäng.. pinsamt ju !
Jag låg delad trea ett bra tag, men slutade på en femteplats, dock tre placeringar.. Men jag skiter i  placeringen, e så himla nöjd över att jag kom runt utan några stopp eller onödiga pet och att allting bara flöt utan krångel. EN SAK som måste bort är dom dära stopphoppen !! Hatar när det blir så, men det kan jag bara lägga på mej. JAg kan tydligen inte använda benen samtidigt som jag läser av ett avstånd. Det är ju lite såhära, vad ska man säga..? DUMT? ja, DUMT!! Sådana dumheter måste bort, bort, bort !! Det kanske kan bli mitt nya handikapp eller något.
 Resten av tävligarna agerade jag prisutdelare, flaggis och tidtagningspajjare!! Gick väl sådär utmärkt som det brukar gå ;)
När vi kom hem så var det full fart ner till Bengtsbo där det var middag med mormor och morfar. Mumsigt var det, även om jag inte var sådär värst hungrig. Nu sitter jag här och funderar lite över den gångna veckan.. i onsdags var jag, tove och jon på bio. Pirates of the caribbean: on stranger tides såg vi, och jag måste säga att jag tycker att den var skitbra, men 3D-brillorna var jag inte kompis med. Dom mosade min näsa så jag fick röda märken efter dom och det uppskattades inte av mej. Jag hade ett tyst snackmed dom på väg ut från biografen, hoppas ingen såg mej.. HAHA, annars har det inte varit mycket mer. Kabaré träningar och annat skit. Premiären är på måndag och det kommer nog att gå allt annat än bra tror jag.. !! USCH, nog snackat om skolan.
 JAg red Drömmis i veckan också eftersom att hannis blir rädd när han sticker iväg med henne. Saken är den bara att han inte hittar på några dumheter när jag rider, bara för hannis, så det blir ju inte bättre av att jag rider typ.. men igår så blev jag en rikare och nån timme om dagen fattigare, tills han har lugnat ner sej lite. Det blir någon start på meetinget med honom om allt går som planerat, och en start på dressyr KM, som jag inte alls var frivillig till. Jaja, vi får väl se hur det går. Hannis får agera hästskötare åt mej i såna fall och ta ite kondis ridning med Jack. Skönt att sommarlovet snart är här säger jag bara. JAg får väl avsluta med lite bilder från tävlingsdagen, och grattis till Åsebo som vann omgången och grattis till de andra lagen också.




Älskar denna bild asså !! MItt hjärta, tack för idag <3
BTW så var det ett år sedan Charly åkte idag. Där försvann mitt toppenhumör.

klädvårdsrulle 5 meter

ett snabbinlägg nu då.. känns som att det inte blivit mycket av med bloggandet på sista tiden, men har faktiskt inte tid. Skolan börjar väl komma till sitt slut nu och alla nationella prov är färdiga utom två muntliga-skönt!. Gäller bara att hålla i det sista här nu, dock inte som idag som jag stannade hemma.. sista gången lovar jag !! Det funkar liksom inte längre har jag märkt.
 Usch för skolan men grymt skönt med fredag i morgon måste jag säga. På tal om skolan nu, så kom jag på att ett prov väntar i morgon, och ett nästa vecka.. Det blir att ge FAN i datorn och TVn och allt annat som tar pluggandets plats i helgen och nästa vecka, så inget bloggande på en vecka får det bli ! Skönt, då slipper jag det också ;)

Pållarna fick vila idag. Det dör dom inte av..
Jackie var mer vild än tam igår ska jag säga! Det har ju knappast blivit bättre sedan hon fick massage, hon som var så jääkla fin veckan innan.. men det lossnar snart antar jag. Blir nog en sväng ut i skogen i morgon och om det skiter sej igen då så blire att avsluta på banan och skritta en runda istället. Jack och Blondy vet jag inte vart jag ska rida.. Det är svinhalt på åkern och ingen av dom vill jag rida ut själv på.. så det får väl bli ridbanan med dom också. Det är så tråkigt att rida på banan tycker jag !! Det är lite grått liksom.. :) Mycket mysigare att rida i skogen, och man kan ju faktikst arbeta då också. Jag förstår mej inte riktigt på dom som sitter och nöter på banan var enda dag.. tröttnar man inte? Hur kul är det att rida runt runt på padocken i evigheter? Kanske högst två gånger i veckan om man verkligen behöver ta igenom sin häst, eller hopptränar eller dressyrtränar.. Kanske är det så att man inte klarar av att rida ut på sin häst, eller inte vågar, men hästen lär ju knappast bli olyckligare av att komma ut i skogen lite..
 Jaja, slutdiskuterat om det nu. Det är såhär att jag undrar en liten sak.. Det är nämligen så att när man var liten så drömmde man alltid om att man galloperade på en äng eller åker i full galopp och så undrade man om det någonsin skulle hända. Det skulle typ vara det bästa som hände om det inträffade, som på film typ. När nu åren gått så undrar jag hur i hela världen man kunde drömma om just det senariot, för varje gång jag galloperar på en åker så slutar det alltid -dom flesta gångerna i alla fall- med att hästen totalt skiter i vad jag gör där uppe på ryggen och sätter av med en jäkla fart.. Typ såhär kan man tänka: Se hästen framför dej som galloperar i slowmotion värsta rytmiskt och luftigt, så trycker man på knappen "spola fram" ett antal gånger.. så är det för mej. INte det roligaste kanske, men tillslut, till exepmel när man rider barbacka, så blir man så slut så man bara sitter och garvar tills man flyger av.. hehe.
Det var det kkorta snabbinlägget det, nu blire ett besök i duschen, sedan ett i köket och efter det en sortering av alla miljontals papper som ligger i väskan. Först efter det så får jag sova ! Vi får se om jag vaknar av samma dröm som jag vaknade av i morse.. Haha, helt störd var den !! Kan skriva om den nästa fredag, för jag bestämmde mej ju  för att inte blogga på en vecka..
aja, godnatt får jag väl säga då.. :)

Älskar bilden, synd bara att dubbelhakan är såå het !!

Nytt inlägg.. ASUM!!

Nyss kommit in från stallet.  Det vart att ta med Jackie och Blondy på träningen, och det gick bra med båda. Jackie hade nog lite träningsverk sen igår, men hon kom loss när vi hoppade bana det sista vi gjorde. Då var hon faktiskt riktigt fin! Blondy däremot tvärstannade efter halva vägen heifrån och vägrade gå framåt. Hon steppade lite på bakbenen en stund, men sen kom vi framåt. Hon är så speciell den där hästen. Vi hoppade bana i slutet på mellan 90-100cm och hon gick verkligen skitbra. Det är bara jag som måste få stil på det hela lite granna. Man tänker liksom inte på att det är en fem-åring man sitter på. Hon är så stabil (dock inte mot hindrena då), men jag kan känna stor skillnad mellan henne och Jack. Han har utvacklats mera i markarbetes-delen, och Blondy mer i hoppdelen. Fast det skiljer ju ett år mellan dom, så Blondy lossnar nog lite snart hon också när hon blir lite biffigare.

 Och så nu är första tävlingen anmäld!! Är ungefär SÅHÄÄR taggad. Det bluir den 21 på klubben. En regional L:B/100cm. Det var ett tag sen Jackie skuttade över lite högre hinder, så jag får boka in en träning snart då. Det ska bli grymt kul att komma igång med tävlingssäsongen nu i alla fall. Kan knappt vänta tills jag kan ta ut Blondy också, med det lär nog dröja ett tag innan vi kommer iväg på annat än klubbtävligar och clearrounder.
 I torsdags red jag äver lille Drömmis. Det var meningen att jag bara skulle hoppa up och ner att antal gånger för att han inte ska hålla på och fjanta runt som en gummiboll, så jag red i alla fall upp honom till Maries bana för Hannis skulle rida, men sen kom hon ut med Sid, så jag fick ta en sväng på psykot iaf, haha. Det gick faktiskt bra, bättre än vad jag trodde.
 Igår red Jag och Sandra ner till Sussie för att få igenom lite dressyr. Det gick bra med Jackie. Så mycket tog vi inte i, bara det att det var första riktiga dressyrträningen. Men Sussie tyckte att det har gått mycket framåt sen i höstas, så det var ju kul.
 Jag, Sandra (och hannis?) har bestämt oss för att köra igång med lite fälttävlan. Det finns ju såna här startfälttävlan man kan åka iväg på, så det ska vi försöka hinna med.
 Nej, nu ska jag dra ut och släppa ut Blondy ui hagen och flytta killarna till "gräshagen".

en snöflinga till.. vart är denna sommar på väg?

Jo, har sådan lust att skriva ett sånt där inlägg nu igen. Något i stil med: "MIN PONNY ÄR BÄST", eller något liknande.. !
Hon var en sån pärla idag ska jag säga.. har inte mycket mer att säga nu. Kan ju ta allt från en början ia alla fall.
Skolan var som alla andra skoldagar, sjukt meningslös. Har den mest oinspirerande boken  i knät just nu; nämligen min matematikbok ! Det råkar vara ett nationellt prov på onsdag som jag helst skippar och som jag inte alls känner mej redo för. Så kvällen lider till att plugga, plugga och lite mer plugga. F*N, nu kom jag att tänka på tekoppen som står på köksbänken, som jag fixade i ordning för ungefär en timme sedan.. orkar inte med såna här grejjor nu, jag som sett fram emot mitt goda te ! För att lysa upp det hela en aning nu så kan jag bara tänka tillbaka på ridpasset med Jackie idag. Shitpommesfritts! Så här bra har hon inte gått på länge. Mycket samarbetsvillig och framåt. Samlade sej mycket fint och mycket fina bakdelsvändningar i skritt. I galopp såg dom väl lite mer osammanhängande ut, så i galoppen kör vi bara 3/4:dels varv, för att få det flyta på. Svarade bra på alla hjälper och höll baken på plats. Sandra red Mischan samtidigt (vi red på åkern), och herregud vad fint Mischan börjar gå. Måste säga att Sandra gör en väldans bedrift !! Det känns lite som om jag får se upp när det gäller dressyrKM, haha.
NEj, nu måste jag faktiskt återgå till mitt aktiva pluggande, efter en dusch då, och sedan försöka sova lite granna. Ska jag kanske fixa en ny kopp te också? Svar: JA!

 Tänker på dej killen, kan inte förstå att det snart har gått ett helt år utan dej.. loveyou

RSS 2.0