Natta o Max 130430

Hoppning för Sussi


SICK AND TIRED

bra update jag vet.. nyss avklarat en muntlig redovisning, känner mej febrig och vill bara dra hem. både jag och hästen min är dåliga till Kelda träningen men jag rider nog Blondy imorgon och Hanna bara Crusan. hon mår heller inte så bra så dubbla pass för henne kan vi stryka. glad att jag bara kan vara med i huvud taget! har ett prov kvar sen några sikt lektioner. drar upp till hamre ridsport och köper mej ett par ridbyxor. ap snygga från Marthas Ridewear i jeans. dom är på rea så man får passa på när det blir 1000 kr billigare! sen är typ alla mina pengar slut.. :/ hehe

EN GNUTTA INSPIRATION

hästskötarexamen och en radda med prov imorgon. vem som helst, jag byter gärna! har gått så mycket idag så att jag kommer ha träningsvärk i en hel vecka, fast det får jag ju av att bara stretcha i och för sej.. hehe! hoppade Leila igår, har aldrig hoppat henne tidigare. men det gick bra, mycket bättre än när jag red henne i dressyren för några veckor sedan. hittade rätt knappar och ett bra flyt. men hon är en väldigt krävande häst, mycke att rida, hyperkänslig och byter galopp vid minsta viktändring, lite tråkig i munnen och älgar på i sitt behagliga tempo. tyckte att hon var svår att få på bakbenen då hon har en fördjävlig galopp.. inte taktmässig någonstans? haha men hon blev fin och riktigt lösgjord efter hoppvarven. tog mycket från cliniken jag red för Jens Fredricsson, vilket för övrigt fungerar toppen på alla hästar utom min då hon inte är så bekväm med PANG PÅ RÖDBETAN direkt haha. men hästar som Leila, Plupp, Max, Qrut, Bubblan och Svante är det utmärkt ridning på! älskar den ridningen, när jag väl får resultat. som Jens sa, DET HÄR ÄR RIDNING OCH DET FINNS INGET BÄTTRE, DET ÄR SKITKUL!! själv satt jag som en död degklump i sadeln av utmattning men satan, så rätt han har! det är verkligen ridning ;D
packa, städa, diska, PLUGGA, sova.. får komma hem till Queenie imorgon, som lyckas göra illa sej för typ 300:de gången bara i år. duktiga häst..? <3

130420 AltaskinQuality

Åsebo Rs 1m


QUESTIONS

två frågor nu på morgonen :) !! Anonym: Hej, tävlar du aldrig med luva på dina hästar? :) Svar: Hej, nej det gör jag aldrig. Tycker det är onödigt om det inte behövs, fast det är väldigt snyggt! En annan anledning är att mina hästar har alltid varit för breda mellan öronen så med luvan på kan de knappt vifta på sina öron, haha! ;) Så jag besparar dom det besväret. Queenie är då väldigt fin i luva men samma problem med henne. Tycker inte det är så snällt att mosa på en luva när hästarna blir mer irriterad av den än vad den gör nytta! :) Kelda och George fick modella för denna.
Anonym: Tävlar du med väst fast du är 18? Kram ;) Svar: Hej, ja det gör jag fast jag nu är 18. Jag red faktiskt fram och hoppade fram utan i helgen som var. Måste säga att det var väldigt skönt och ledigt. Jag rider nästan aldrig med väst annars, bara på vissa träningar, på tävlingar och när mamma säger att hon säljer mina hästar om jag inte sätter på mej västen.. haha! ;) Men jag kommer inte alltid göra det. Västen är ju en enkel livlina och att rida utan kan vara bland det dummaste man kan göra ibland, har man lärt sej med tiden. Jag tycker att de ryttare som har väst är ett föredöme för både äldre och yngre! :)

130420 AltaskinQuality

Åsebo Rs 90cm


SOON

håller på att ladda upp filmerna från helgen här på bloggen. dom är uppe under förmiddagen och ikväll får ni resultaten också!

GOLVMOPP

herregud, kollar nyhetsmorgon och dom undrar vad skillnaden mellan en golvmopp och en sån här platt golvmopp är.. ja man undrar ju vad dom får betalt för detta värdelösa tvprogram från 05.50 till 10.00? oj oj oj, em väldigt detaljerad plan över hur man ska vårstäda sitt hus.. själv vårstädar man inte alls. ett väldigt slöseri med tid, och teve tid.. (?)

TIDSFÖRDRIV

time is struggling to pass 8. vaknade piggare än någonsin 4.15 med spräng-huvudvärk. väntar fortfarande på att klockan ska ringa, som jag ställt på 9.30! ett tag kvar ja.. får väl hitta på något tidsfördrivande.


Queenie vet då hur man sover i alla fall..♥







BRIST PÅ HJÄRNA IDAG..

hästen är hemma och jag i Västerås, det kan inte suga hårdare.


på torsdag får hon tänderna kollade så får ta det lite lugnt i mitt planerande tills dess. har inte kollat upp fler tävlingar ännu men ska träna lite först, bland annat för Kelda. efter det blir det mer :)
måste börja planera sommaren nu också. körkort, klara skolan, jobb, hästarna, tävling.. vill lite mer än vad jag kan klara av, som vanligt! det är nog första gången jag har varit lite oklar inför ett sommarlov. brukar ha alla tävlingar planerade, alltid ha en plan. bortsett från förra sommarlovet då jag planerat vara på Irland i några dagar, och blir där i nästan en månad! sånt händer ju men har bara oklara planer kring detta lov.. dumma krävande framtid! haha


skulle pluggat hela kvällen men är så trött..

GREENER ON THE OTHER SIDE

tillbaka till verkligheten efter helgen. jag är så galet nöjd med Queenie, fixar resultaten senare idag! filmerna finns på facebook för er som vill se :)


och trött var hon igår också! lilla vännen♥


red en sväng på Blondy igår, hon satte inte en fot fel!

suddig och bra bild..

ASK ME WHAT'S MY BEST SIDE, I STEP BACK AND POINT AT YOU



Altaskin Quality ♥

MY LOVE









min lilla häst flyger! ♥

OH WEEKEND YOUR'E VERY VERY WELLCOME

två L i wellcome? vill ha det till ett men vem bryr sej? ja det var ju jag det men fuck it. pgh nu, väldigt skönt. dock inte lika behagligt att åka ifrån ridhuset en dag som denna, får trimma ute i regnet då.. haha man blir bra bekväm av sej med ett gigantiskt ridhus på anläggningen, varmt och allt!


hem och rida nu sen putsa och packa in allt i lastbilen!

A SHRIMP




HATING ON RON WEASLY..(??)

bara två lektioner kvar, luchfodrat ponnysar, mockat åt min häst och packat ihop allting! och satan vad bra jag jobbade förra lektionen, fick en massa gjort! känner mej väldigt duktig ska ni veta.



KOLLAR STARWARS UTAN LJUD..

på teve 6 står det "Vi beklagar det tillfälliga ljudavbrottet", som då varat i ca en timme. det skulle jag inte kalla tillfälligt men vafan, tv 6 har väl inge bättre att komma med så ett ljudavbrott är väl ganska skönt.. tänkte ta upp träningen igår för Sussi med Queenie. värmde upp längst fyrkanten med lite tempoväxlingar, lade till lite sidförande, lite öppnor och galopparbete likaså längst fyrkanten. Queenie blir så sjukt jäkla stark så fort man ger efter lite och inte orkar sitta emot, tar bettet och drar iväg. men Sussi uppmanade bara om att sätta henne på bakbenen och ta en sak i taget. hoppade fram på räcke och oxer, hoppade sedan banan, som är den jag ritade så fint i paint och lade upp här om dagen.. men jag skippade trekombinationen. jag märkte så fort när det blev obalans hur dragit och tungt allting blir både före och efter hindren. hon är ju en ganska simpel häst när det gäller hoppningen, har bjudning mot allt och hoppar i alla lägen, men det är en helt sjuk ridning för att få ihop allt. hon tog i alla fall hela banan ganska bra, men jag tog om de tre första och satte verkligen tillbaka henne och det blev riktigt bra! så jag behåller den känslan och tar med mej Helenas tips till Åsebo på lördag så kommer det bli toppenrundor känner jag på mej!
nya bettet och padden åkte på idag och märkte skillnad både här och var. dock så är ju padden värdelös då det fastnar vart enda litet hårstrå på den.. och sadeln blev inte så vacker under, avtryck från hela padden! såg dock att den legat väldigt stilla med ett jämnt fördelat tryck, men försvinner det inte från sadeln vet jag inte vad jag gör.. puh!
nya stövlarna satt på under båda ridpassen och jag är helt dökär i dem! så galet sköna, sitter som en smäck! dock lät det lite av dom emot min sadel, men de är ju splitter nya. putsade av dem nu, så det lägger sej nog. hoppas det i alla fall med tanke på att jag tävlar på lördag haha. annars hör ni vart jag är ifall jag virrar iväg ;) nej nu börjar det bli sovdags. måste upp till Hamre och mocka innan jag börjar så det är lite hurry hurry när jag vaknar imorgon!

WHEN NAY'S BECOME YAY'S

det enda som snurrar i huvudet nu är längtan efter att få komma hem, till lägenheten då. det har regnat oavbrutet sedan i morse (hörde smattret mot fönsterrutan vid 05.??) och blåser gör det också. Queenie fick komma in vid lunch då hon var ganska lycklig över att jag kom och hämtade henne. stackarn ville inte gå ut ens i morse, hon har i te ens dränkt sej i lera! uteritten jag planerat är inte längre så lockande..




uteritt på George i spöregn.. inga sura miner uppe på den hästen inte!

red Fiffi i morse och överbevisade äntligen att hon borde kollas. hon var ren i början men blev knackig mot slutet. det är ju inte kul att rida då när man känner att något inte är okey. men lika väl som hon kan ha lite ont kan det vara en rörelsestörning i förhållande till hur hon är bygd. lite syftande på benen, hovarna, hon går på bogarna och så vidare. kan vara något man får leva med men kollas bör hon. bara för att röntgenplåtarna inte visar ngt så kan det ju i alla fall vara någon låsning eller liknande som hindrar henne från att röra sej 100.



Queenie får skritta en sväng i ridhuset. asjobbigt nu men det behövs! mitt hjärta♥

NOT BROKEN JUST BENT

tror min plånbok flög med blåsten idag, haha. men lite välbehövliga grejor har jag fått med hem, bland annat ett nytt bett, en gelpad och ett par stövlar från Hööks. nöjd med det!
sen var vi till Glada Hästen men hittade inget förutom impregneringsmedel till täckena. men i Hamre Ridsport affären hade vi lite att handla för. lyckades sälja in gamla sade där, helt mirakulöst är det! haha det blev i alla fall en brun kavaj, helt vanlig inget flashigt. ett par veredus carbon gel framskydd och veredus young jump bak, har man för en gång skull pengar får man väl slå på stort! Queenie fick även en ny grimma med superfluff så hon slipper skav. jäkla fullblodsraser alltså, så känsliga! får ju skav bara man petar på dem! haha japp, ska försöka plugga lite till nu, har så lite kvar men det står verkligen emot. men har en dag imorgon också!
det underbara livet <3

går runt och sjunger "fuck you" - maria mena

pluggat klar det sista i idrotten, ska bara skicka iväg eländet. jag har nått en ny nivå av vad skoltrött inträffar, tur att jag har en massa hästar i kring mej! vet inte hur jag skulle stå ut annars. började med Jester idag, skrittade och travade i ridhuset. han var riktigt fräsch och pigg idag, kände ingen hälta eller orenhet som så tydligt brukar märka annars. skönt det, det går åt rätt håll för honom!
tog sedan Fiffi en sväng i ridhuset. hon var inte ok i morse så jag erbjöd mej att ta henne efter lunch eftersom hon helt plötsligt inte är halt när jag rider av någon anledning. men idag var hon lite knackig. hade tydligen varit det igår när Frida red också så tog det lite bananas. men jag ska ta upp det imorgon, finns ingen anledning att ha med en häst på lektionerna som är halt och oren fram och tillbaka. tycker bara synd om Fiffi.
och sist men inte minst, eller jo hon är ju minst. Queenie fick komma ut en tur i skogen. hon var väldigt pigg, lite dryg då hon bara ropa efter de andra hästarna och steppade runt. hon har det lite jobbigt att släppa i skritten för då vill hon vara kolla på allt omkring henne, men i traven så tycker hon att det går bäst att fokusera lite. då är hon avspänd och vi hittar snabbt en bra rytm, takt och tempo. hon får vara med och hoppa för Sussi imorgon tänkte jag, men eftersom vi hoppar banan från senaste Lotta träningen blir det nog lite självständig hoppning. tänker exempelvis inte ge mej in i en trekombination riktigt ännu. tar de andra hinderna, som ändå är tekniska nog. dogleg och böjda spår kors och tvärs. bjuder på en mycket bearbetad illustration av banan. gjorde om hela istället för att lägga ut den riktiga skissen, smart som jag är.
så ser den ut. får se hur det går då, vi har ju kommit ihop oss bättre nu. men är lite orolig över att jag ska få spatt i hjärnan igen och låsa mej som sista träningen hemma. vill verkligen komma ifrån det, men kan ta mer om det senare! det börjar bli mycket text nu och ganska virrigt! :)

massa text

som min nuvarande header visar så har mina hästar växt liiiite granna på längden.. men vad gör väl det? mina otroliga redigerings skills visas åter igen i ett ganska tafatt försök haha. försöka duger!
tränade för Helena idag, vilket gick bra som alltid. började väldigt balanserat och bra för att vara Queenie - som brukar vara lite över allt i ridhuset - och vi hittade rytmen på en gång. STORA framsteg sedan förra träningen då hon inte relaxade förrän de sista minuterna av passet. stolt ryttare! värmde upp som vanligt, med att få henne runt och undan innerskänkeln, inte handen. bara små halvhalter på ytter och ledande innerhand. hon finner sej bättre och bättre i båda varven och vågar släppa efter nu när jag vet hur jag ska arbeta henne. det är mycket jobb kvar i galoppen. hon är fortfarande lite springig och blir snabbt trött, men jag ser det endast som framgång med tanke på att tre varv i galopp fick henne att storkna för ca 2 månader sedan. har heller inte kunnat komma ut och galoppera på länge, jag har varit i Västerås och hon hemma för lite genomgångar och så vidare..! men i alla fall, vi påbörjade även lite sidförande. har redan startar upp med att tänka "lite bogen in" vilket hon tycker blir lättare för varje gång - älskar min lättlärda häst - så Helena tyckte det börjar bli dags att flytta hästen åt sidan också. Queenie tyckte nog att det var väldans onödigt att springa på snedden tvärs över ridhuset. gjorde det väldigt basic, bara ledde och flyttade helt enkelt. något steg här och var nöjde vi oss med, får inte nöta för mycket! så jag är väldigt nöjd med mitt gullefjun idag, väääldigt trött var hon efteråt på stallgången vilket uppskattades, haha. orkade sej inte på ett enda hyss! guldstjärna till henne, och en lång promenad i skogen väntar imorgon. hon var bra fin på Irland!
red Jester en sväng runt på Hamre efter Queenie. han har aldrig varit fräschare tror jag - sedan han blev skadad då - och så glad. men han kändes stabilare idag än förr, då han steppat runt och spänt sej. idag var han riktigt avspänd och vilade på steget, tog för sej lite mer.

Apr. 14, 2013

tre hästar ridna, plugg kvar..



red Queenie imorse, hopptränade. kom fram till lite olika saker efter det, bland annat vilket sjukt bra häst jag äger, och att jag är mentally fucked up. så jag ska prata med var enda lärare på skolan i veckan, låter skoj va? nej har hållit det väldigt instängt hela dagen. kändes väldigt bra när jag hoppade Noel efter det, men är ändå lika psyko.. så en massa roliga samtal ska jag ha hit och dit! hoppas jag inte hamnar på nå mentalsjukhus bara ;) haha


red Plupp när jag kom till Västerås som jag längtat efter. men nu är det inte ok. ska prata med Karin imorgon. bekymrad.. underbara Plupp.
nej nu ska jag tröstäta en massa glass tills jag spyr!

Apr. 11, 2013

dressyrträning med Fiffi för Carro imorgon. var inte så nöjd efter förra träningen med Qrut. hade lite andra åsikter än Carro trots att hästen gick bra. kommer i alla fall vara nöjd med Fiffi, oavsett. kan henne så bra nu.



Apr. 11, 2013

har gått på helspänn hela långa dagen. av olika anledningar som är mer och mindre retande. överlevde travet med näppe och tänker aldrig göra om det igen! fick som tur var en snäll långsam häst som var liten och lat. helt ok för mej!

ingen ridning idag. det suger. kollade treornas hoppning och blev lagomt hoppsugen! men Qrut hoppade så fint igår så det kan jag leva på ett tag :)
men vill nu bara hem till min lilla häst.



död dag imorgon

hoppade en väldigt fin Qrut idag. ett stopp och en krasch, klanten. men har aldrig varit med om att han hoppat så fint förut! fick revanch efter igår, känns jättebra även om det var Qrut jag hoppade. red tre serpentiner över medelinjen med tre block-hinder och övade rytm före och efter hindret samt att få rätt galopp, vilket Qrut var totalt värdelös på haha. lade sedan till en linje med två räcken 18 meter mellan. varierade fem och fyra språng. körde ihop allt till en bana och lade till en oxer på diagonalen i slutet. väl i banan (80-90) så satte vi alla byten och han hade goood marginal mellan bom och ben. duktiga Qrut, bästa rundan på länge!
sötnöten ska duscha och plugga nu. dö lite senare så jag slipper travet imorgon. det är faktiskt den enda jag har att laga på om min skola. den är super på alla sätt och vis, men efter att jag tar studenten kommer jag aldrig sätta foten i ett travstall. tycker det är otäckt med trav och har absolut nada ut av det! och då måste jag åka iväg och trava på läskiga travhästar fast jag inte vill. alltså, personer som rider på lektionerna behöver inte hoppa för att dom inte vill, måste jag då åka iväg och göra något som jag verkligen inte vill. skulle betala för att slippa. men, jag är ju inriktad på hoppning, eller kommer välja det i trean i alla fall, så borde jag inte få fördjupa mej lite mer i det jag satsar på? skriva nå arbete, lära mer om banbygge, teknik eller hästens fysik osv? nej, det har jag verkligen ont i magen över.

Apr. 10, 2013

hoppades på en bättre dag idag men börjar på sämst tänkbara sett. bortsett från det börjar jag 8.45 idag vilket är skönt. har där emot väldigt ont i magen vet ej varför. känns väldigt segt idag men har bara två långa lektioner sen hoppning. hoppar vem som helst, men gärna Fiffi el Plupp.


min kära lilla häst leker kurra gömma med Tracy. vet dock inte om ett träd var så bra att gömma sej bakom haha. magen sticker ut!

träning

känns som att jag droppat mej själv 18 steg ner på utbildningsstegen idag efter träningen. toppnöjd med Fiffi som jag fick till ordentligt men jag skulle ha kunnat strypa mej själv flera gånger om. satt bara och höll framför hindren och fick inga avstånd alls. vet inte varför jag håller. är inte rädd, det gick inte fort, det var kontrollerat.. jag kan helt enkelt inte rida bara. FAN vill bara hem och rida min egen häst och träna, träna träna! arg, deppig, bekymrad, fundersam, besviken. detta var bara skit.

Busy day

Måndag idag! Känns som att lovet var väldigt kort och är fortfarande välbehövligt. Dagen har vart fullsmockad med lektioner, låste ut läraren och gömde oss i en garderob fyra pers, hade beställt äcklig mat. Helt vanlig skoldag! Red Fiffi när jag slutat för jag hoppar henne för Lotta imorgon. Hon var pigg och fräsch, det märks att jag fodrat upp henne igen. Hon var ju så seg och tråkig i helgen men nu verkar hon ha vaknat till. Kul det! Jobbade igenom idag med att lösgöra och få henne vila på steget. Det blir så springit emellan åt. Men hon blev fin och avslappnad duktiga hästen. Blir bra imorgon! :)

Apr. 06, 2013

att Fiffi var seg och tråkig på framridningen var ju inget att tjafsa om.. haha hon blev tokig inne på banan och hoppa o flög som en tok! så himla pigg och glad, drog mej ur sadeln efter hindren. fick ett ner för det gick liiite fort mot åttan som var ett guldigt räcke. smälte in i underlaget och så tog jag en förhållning för mycket men är supernöjd. sen att man inte hade något högerben att rida med är ju en annan sak. tar igen det på tisdag för Lotta! :)



övrigt var tävlingen riktigt dåligt planerad! jag och Åsa fick bygga om framhoppningen då det var farliga trasiga stöd och inga säkerhetsskållor, inga inflaggningar eller litet hinder. jag fick komma in på framhoppningen 30 min innan jag behövt, ingen hade koll och det var riktigt dåligt. inte igen under dessa villkor!

Apr. 06, 2013

funderingar jag har..


har ett väldigt problem med att hitta ett schabrak som ligger bra och passar min sadel. har en Santa Cruize platinum tror jag den heter. anyway, alla schabrak jag har glider bak, är försmå, täcker inte kåpan där fram osv. enda som funkar någorlunda är schockemöhle sports coach schabraken som kostar 400. har ju inte råd att bara köpa såna.
någon som har koll på andra schabrak som är stooora och skurna för en riktig hoppsadel? hör gärna av er! :)

Apr. 06, 2013

if only they saw what i can see they'll understand why i want you so desperately




Apr. 06, 2013

red Fiffi och Max igår utan värre problem. skulle ha ridit Plupp också men benet sa emot. kan inte riktigt stå upp i galoppen och tänkte att det är bäst att strunta i Plupp då som jag inte vill sitta ner på då hon är aningen spänd. men jag rider henne imorgon en sväng. tänkte även prata med Karin idag om hon är på Hamre. Plupp ska ha en ny skötare som testar henne idag. funkar det inte så tänker jag vara lite ful och ställa mej först i kön..! hehe


och Fiffi ska hoppa lite idag. hon var fräsch igår med seg som satan! så får väcka henne lite, men när hon får syn på hindren brukar hon tagga till!
Max var lite stel och seg igår men lossade honom genom att galoppera på. blev fin och avspänd!

detta skulle sitta fint

eftersom jag snart fyller år har jag spanat in lite på Hööks som inte skulle sitta helt fel: nytt fint träns till Queenie. vill ha med pullarnosgrimma endast för att jag tycker det är snyggt. tränset är stilrent och snyggt med mässingsspännen men nackstycket tycker jag inte om. dessutom, blir det inte förbud mot märken som är större än 1x3 cm från år 2014? eller avslogs det.. anyway!
tyglar till det också, helt släta i läder. älskar dom, har redan två par svarta!
senskydd, snygga till tävling och träning. vet dock inte om jag vill ha de svarta eller bruna då jag är sämst i hela världshistorien på att matcha. tänkte att Queenie har ju svarta ben, men utrustningen är ju brun.
ett schabrak som passar sadeln är välbehövligt. även snyggt till tävling matchat med en marinblå kavaj och de svarta senskydden!
kombi-lindor. jättesmarta och enkla att linda.
och sist men inte minst, damasker från back on track. hade såna till Bacchuz, väldigt praktiska! dock lite över min budget..

är trasig

har ju ridit nu då och kan säga att det inte gick alls. kunde inte rida lätt eller trampa ner i stigbygeln. men ringer nå sjukvårdsupplysning snart för jag ska rida ikväll hade jag bestämt. det får gå hur det vill men rida ska jag. ner till Hamre och rida Fiffi och Max. mocka och fixa mat åt Fiffi och fixa lite för jag ska vara med på pay'n jumpen imorgon. tänkte att doktorn skulle skriva ut en superbehandling så jag blir bra till imorgon! ska ju även träna för Lotta Björe på tisdag med Fiffi. så mirakelmedicin - välkommen!!
är trött på att få åka in till akuten osv på vart enda lov jag har. sist var det ju blodprover fram och tillbaka så tänkte göra detta till det lov jag slapp, och bara vara hemma och rida. men inte då!
och Queenie var så himla pigg och fin idag. hade ju gärna trimmat vidare på det men Hannis fick ta över och galoppera av henne lite. så surt.

2013-04-04

började lovet med en sparkad häst och avslutar det med en sparkad ryttare. red Legend i morse. gick bra när jag använde hjärnan. lyckades sedan bli sparkad av Archie då Legend steppade lite nära honom. är glad att han träffade benet och inte huvet när jag satt på pass lågt på lilla Legend. gjorde ett försök att hoppa Mulle efter det men kunde inte använda högerbenet alls så gav upp det. fick hoppa upp på Vince istället och kolla när resten hoppade. skoj.. haha. tänkte tvinga mej till att rida Queenie imorgon. men vet inte om jag vill upp på banan och jobba igenom riktigt ordentligt eller galoppera ut. vet inte vad som kräver allra mest inramning då hon kan hitta på lite vad som helst. får se om jag tar mej upp!
såhär ser det då ut på lördag. drar till Hamre imorgon och rider Fiffi, lite beroende på hur jag mår. hoppar henne på pay'n jumpen om hon är 100. tar bara en 80 men det räcker för henne till att börja med. kommer dock aldrig mer anmäla en pay'n jump som kostar 100kr/klass! väldigt dåligt genom tänkt, inte konstigt att det är så få anmälda. så i veckan kunde jag inte gå pga ryggen och nu pga benet. DET GÅR BRA FÖR MEJ..

2013-04-03

kollar lite på wc hoppning, repris då jag har noll koll på när det sänds annars.. Queenie fick en skritt tur runt byn idag. red Vince och Skuggan innan det och ska hoppa Legend imorgon. hoppas jag håller mej kvar bara haha. får se hur Queenie går imorgon och vilka andra. blir nog en sväng i skogen, galopp galopp galopp! träffar min underbara vän imorgon också, det var ett bra tag sen!

2013-04-02

Emelie Borgström - Känner inte så jättebra, men en fantastiskt duktig ryttare! Grymt imponerad! :) detta blir man ju ganska glad över att se! en tjej i ettan, Sandra klass som skrivit på hennes blogg! hade länkat om verktygen för det hade fungerat men blogg,se är ju totalt värdelöst! men i alla fall, får tacka henne så mycket :)
träningen med Queenie gick bra idag. kommer bli ännu bättre när jag lär mej rida! haha hon kan i alla fall hoppa över en liten pall, kan era hästar det? sockerbitar också för den som är intresserad. dock gör hon det på lite eget intiativ eller när innerskänkeln inte är med.. så ja, hon är jätteduktig som vanligt, händer mer och mer det är så kul! anmäler 90-1m i Åsebo den 20april så får vi trimma på tills dess! :) det blir en till träning på fredag men markarbete.

Apr. 02, 2013

nu blev det visst träning vid tre. jag som tänkte prova nya bettet, rida igenom ordentligt då hon vilade igår och har vääääldigt mycket överskottsenergi.. men jaja. tyckte träningen skulle setat perfa imorgon.

vet inte vad man ska hitta på tills dess.. kanske typ sova lite!

ny vecka


kanske dags att runda av denna dag..? kom inte i säng förrän vid fem imorse och med tanke på att jag måste palla mej upp i tid imorgon så vore sängen nu det allra bästa. men jag brukar ju driva iväg en aning när det gäller de bästa och klokaste alternativen så vi hoppas inte på för mycket! haha


red en pigg och glad Queenie imorse. det föll ännu lite mer på plats efter träningen igår vilket är skönt, så det bygger vi vidare på! älskar hennes attityd och att hon lär sej så himla snabbt. positiv häst!
en inte lika pigg Blondy fick också komma ut i skogen runt lunch. hon var lite lojj och blev svettig och trött fort. men hon var sjuk förra veckan och har nu bara gått i tre, fyra dagar så vi tar det bara lugnt. hon verkar också ha vaknat till lite i huvet. öronen framåt, hittar på lite bus, bockar av syrran och är lite knäpp. men det är ju verkligen ingenting att haka upp sej på, fullt ös bara!


ska kolla lite hur dom ska ridas nu i veckan. det får eventuellt bli vilodag imorgon, tror Queenie inte vilat sen förra tisdagen. inte säker.


RSS 2.0