snart bäre av

börjar bli lite nervös nu.. haha
 Jackie och jag tog en sväng i skogen i morse och det gick bra! Hon var lugn för det mesta men orkar ännu inte hålla galoppen.. men det kommer :)
 Fick finaste sms:et från HannaArvidsson i natt:

Hoppas du får det bra i irland åh att allt går bra!
Tänker på dej gumman, vi kanske ses nån gång på lovet.
Älskar dej syster<3Puss&kram<3 Skriv när du är framme och när du ska på planet :)<3

Älskar dej med syster <3
 Klockan tickar, vet inte när vi ska åka.. typ vid 12 eller nåt har jag för mej.
Kommer sakna min lilla Jackie, och dom andra hästarna också <3 Men är ju hemma på torsdag, fredag igen !!
 Så nervös, så kan inte skriva mer nu :)


Damp nu asså.. !!

wooaaaahh

nu blire att provpacka och se att allt är på plats tills imorrn.. börjar bli lite nervös tror jag :)
Haha
 Jackie var pigg och glad idag, inte ett dugg stel vad jag märkte. Vart ner till ridhuset igår å jobba lite, att hon ska orka hålla på och dryga sej !? hon blir ju svettig av att bara varva ner.. -.-'
Knasiga häst.
 Satt å kolla på Pocahontas igår å !!
Börja ju gråta i slutet, vilken jävla tönt jag är.. ^^ Har bestämt mej för att hon e min nya idål nu. JAg ska bli en Pocahontas när jag blir stor !! Pocahontas the second version ?
Haha, nääh.
Måste packa nu, skriver väl nå smått ikväll också och i morrn innan jag åker.
emelie

snösnö

idag vart det klinten med skolan. Blev upplockad av familjen jensen så for vi dit.
Först drog vi upp med madrassen i barnbacken, jag hanna och tove. Vi kom knappt upp med liften, men när vi väl kom upp så var det full fart ner. När vi var nere kom en vaktis och sa åt oss at vi inte fick åka där.. Så jag och tove smög oss upp i bananbacken när vi tröttnat på att åka med dom små barnen. Det gick väl bra tills vaktis kok igen, den här gången med skotern!! onödigt..? Men då fick vi skäll igen och så var det med det..
 Efter ett tag så begav vi oss på äventyr i skogen ett antal gånger och åkte på mage ner för bacarna igen.. Haha



Haha, cp vi e <3
 Dagen annars har vart rättså chill, blev en sväng på åkern med Jackie, Sandra och Mischan :) Gick bra, pigga ponnysar. Fattar inte verför min häst hellre går uppe på snödrivan än i spåret? knashäst, men hon e ju som hon e:)
 Jill Micke och Vendela sitter här hemma nu, dom har keka middag här och Jill klipper hannis å pappa, förresten, hannis dampa loss totalt på mej i sadelkammaren, HAH.
 Linus och Dixie dampar loss lite också, fast Dixie tycker nog att Linus är jävligt irriterande.. Haha, så söta dom är :)
 Har inge mer på hjärtat, inget att skriva
emelie

The world is broken,halos fail to glisten,We try to make a difference but,no one wants to listen

satt i valet och kvalet om jag skulle skriva ett kort inlägg eller inte. Uppenbarligen vart det ett..
 Skolan var lika ovanligt vanlig som alltid.. Kartprov som jag tror gick bra, skrev det mesta iaf.
 Jackie fick vila idag bara för att jag är så jävla lat, får bli en tur i skogen im ist. Det känns så jävla bra att det går åt rätt håll nu !! Riktigt skönt :)
 Det blir till klinten im me HELA skolan.. fattar inte riktigt hur dom tänkte där, men vuxna männinskor förstår man sej inte på.. inte jag iaf. Det blir väl att åka pulka i barnbacken.. vill inte uppleva samma sak som sist jag och Tove skulle vara övermodiga och åka nerför hela bananbacken.. scen man sent glömmer, men fan vad kul det var. Dock vill jag inte dö så jag håller mej i barnbacken med dom andra barnen. Smälter nog in ganska bra, hehe.
 Snart blire duschen, sen en kopp te och glo lite på tvn uppe för jag får inte vara nere för mamma för dom ska kolla på tråk-tv.. typ nyheterna och djurpolisen i houston.. kul familj?

 Har inge mer på hjärtat, så det blir inge mer.. en liten låt kanske? ingen behöver ju lyssna eftersom att min musiksmak är lite cp.. HAH
Nej, tydligen gick det inte.. FÅR NÅ CP-FEL!! det går inte att ladda upp ett enda litet jävla klipp, inte ens ett !! psykbryt snart??

sämsta inlägget ever?

får fan ta och skärpa mej nu !! Kan inte sätta mej vid datorn så fort jag får tid över, tiden måste gå till pluggandet. Har två prov kvar i veckan.. SO och SP.. fan, SPANSKAN KAN TA SEJ !! blir tokig på den !! :'(
men det är inte långt kvar nu. ca 15 veckor kanske? håller inte räkningen. MEn jag vet att om två veckor åker jag till Irland ! Grymt kul asså :D

NEJ, NU BLIRE PLUGG!! bloggen får vänta tills allt är över.

tjalalalala

väntar på att familj ska komma hem, sen får nån hjälpa mej å plugga. Hur ska det bli när jag flyttar? Kommer ju inte få ett skit gjort !!? haha, det löser sej tänke man och sen vipps, så står man där.
 Vart en snabbis med Jackie idag, nu kom mami och hannis hem.
hare bra

sorry för bildbrist men finna bara gamla bider på datorn nere.. :)

love is great, love is fine

oj vad dagen gått fort !! Tyckte att jag nyss vaknade ju..
 Iaf, Jackie får nog vila idag för jag orkar faktiskt inte tvinga mej ut i kylan igen. Det blir lunch snart och plugga. Fan vad trött jag är på skolan nu ! Inte bara jag? NÄ
 Har fått svar från stuntgrejjen, så ska ta och ringa så snart som möjligt om jag vågar. Då måste jag tvinga med mej tove eller hanna ! Haha, vad kul vi ska ha.. vill dom inte får jag väl åka själv..
 Skit it, nån som vet vem som åkte ut ur let's dance igår? som vanligt somnar jag alltid minuten innan-.-

Vad ska man hitta på i helgen då? INTE ETT SKIT !? det får nog bli så. Måste ta tag i pluggandet, har två prov i veckan och ett nästa vecka, nej, tre prov nu i veckan och ett eller två nästa. Prov borde inte få finnas.

Nu blir ner å käka, sen plugg och sen nå annat.. Vill kolla på film också.. Hitta Nemo kanske?? :D Så får det bli !!


kort inlägg, orkar inte

Ännu en vecka avklarad. Prov hit, prov dit, bla nationella prov i SV.
 Idag vare biologiprov, å gick väl sådär.. klart att man får hjärnsläpp på andra frågan ! Men jag hoppas att det inte vart ett G, för jag måste behålla poängen nu. Ska försöka mej på att göra ansökningarna nu när pappa fått tag i alla koder :) Får väl se hur det går..
 Idag red jag Jackie i ridhuset och vart bara lite förvånad när Marie satt i sadeln när jag kom in i ridhuset. Fråga mej inte varför så slipper jag ljuga. Gick iaf bra att rida sen :)
 Sitter å glor på tv me familjen, let's dance.
Skulle kunna somna när som helst, det enda som susar i huvudet är plugg, prov och stress.
Snart blire sova och vila ut. Sovmorgonen är paxad och om nån väcker mej blir jag inte den där tysta som bara är med på ett hörn längre !!


let's get lost

Då vare kväll igen då.
Fattar inte att dagarna går så fort.. skulle behöva minst 12 timmar till !
 Nationellt prov i SV im.. tre timmar attt sitta å skriva.. huh -.-
Skolan idag var som vanligt, onormalt tråkig.

Jackie var jättefin idag. Jobbar henne inte så mycket nu, men hon höll sej lugn hela tiden och det är vad jag är ute efter. Idag orkade jag inte hitta på några kärleksdikter, så hon fick nöja sej med några ord bara. Hah, normalt..
Men jag och Jackie är inte normala, allt annat än det :) Har kollat lite på tävlingsterminen och har hittat några som låter bra. Kunde ju inte köra igång så tidigt som jag hade hoppats på.. Men nu ska hon bara ha det bra och bygga muskler. Tror det blir fram till ridhuset på lördag och rida lite. Vet inte om jag hoppar eller nåt.. Får se hur det blir :)

Ikv blire att plugga -ovanligt- och att plugga lite till. Det är biologiprov på fredag, ska läsa lite texter tills imorrn, måste plugga lite spanska också om jag ska klara ett godkänt på provet. Justfan, det är ju prov i samhällskunskap sen också.. ORKAR INTE MER PLUGG NU !!
 Har lust att bara försvinna någonstans. Att slippa all stress.

Jag och mamma snackade om lite tävlingar också, så sa jag att det var ganska värdelöst att åka på en L:D+5, för det var just den tävligen jag kollade på just då. Tror ni inte hon säger:
"Det skulle ju vara perfekt för hannis och Jackie ju !!"
NÄÄJ!!!!! Skrek jag rakt ut.. eheh..
Jag vill inte att någon annan än jag rider Jackie nu när jag har fått stil på henne. Ingen ska få komma och förstöra. Fan va fjantig man är då, men så känner jag.. och sså är det med det !!!

 Skrev ytterligare tre sidor igår :) Känner mej lite stolt, haha
Nej nu orkar jag inge mer, har inget mer att säga.

Allt som är kvar är plågsamma minnen, att gråta hjälper inte. Att inte lida är omöjligt. Att inte lida är själviskt, men det gör ingen skillnad när du inte är här. När jag inte kan säga: "Jag älskar dej.", så att du hör är det som svider mest.

Faded in stone as you wept from fallin

Nu har det troligtvis löst sej, det här Jackieproblemet. Kunde äntligen pusta ut när jag kom hem. Koncentrerade mej knapp på det nationella SV provet..
 Idag blev det en snabb-vända på åkern i skritt bara. Kan fortfarande inte jobba henne, eller trava eftersom det bär av i full fart och hon har inga tankar på att stanna heller. Kom på en massa fina dikter idag när jag och Sandra var i stallet. Kommer dock inte ihåg en enda nu typ, men vi var väldigt poetiska får jag säga!!
Jag: Snön är vit, granan är gröna, Jackie Grange springer som en höna !
Sandra: Rosor är röda, violer är blå. Mischan är fet, men det går ändå !
 Haha, vet inte hur många vi rabblade upp.
Jag berättade iaf hur vacker Jackie var, att hon var kristallen blan pärlorna, att hennes ögon glittrade som svarta rubiner, att hennes personlig sken som månen en klar vinternatt, att inte en enda stjärna på natthimlen kan mäta sej med hennes strålande charm. Tror dock inte att hon fattade ett ord, men hon hade inget emot att få en puss på mulen då och då. Min älskade ponny <3 Du betyder allt för mej.

Skolan var rätt värdelös idag. Två prov, spanska ( gick inte på spanskan för ja var hos skolsyster ), och fick ut å gå långt som fan på idrotten efter som att jag inte äger ett par skridskor. Så när jag och Tove kmr tillbaka till skolan får pia nå damp på oss för att vi inte kom tbx till dom, å sa att vi skulle få frånvaro.. hah, jaja skit it nu.
 Är det bara jag som inte fattar ett skit av ansökningsgrejjset till gymnasiet?? är helt vilsen ju när jag kollar på sånt.

Kollade igen förra årets kalender medan HannaArvidsson fick sina naglar fixade. Såg att på 21/5-10 stod det C åker. Känner mej helt vilse när jag tänker på honom, som om jag inte vet vilken riktning jag ska gå, höger eller vänster? Det är så jävla drygt.
 Hann inte ens säga farväl, lite dumt av mej själv, för jag ville inte säga farväl. Det vill man väl aldrig? Men jag stod i valet och kvalet om jag skulle springa ut i stallet innan bussen kom och säga hejdå, men det hade jag inte klarat av. Bröt ihop vid busshållsplatsen ist.. :/
Det var aldrig varit så svårt att gå hemifrån som det var den morgonen. KUnde knappt ta mej fram. Peter fick väl vänta nån minut innan jag var uppe vid vägen.
Kvällen innan han åkte bröt jag ihop totalt när jag skulle sova, så mamma kom upp och frågade den mest korkade frågan av alla:
Kommer du verkligen sakna honom så mkt?
Då brast det igen och jag ville egentligen att hon bara skulle gå där ifrån.
 När jag kom hem från skolan låtsades jag som ingenting. Orkade inte snacka om det. Käkade bara, duschade och gick direkt upp på rummet. Jag grät inget, bara satt och stirrade ut genom fönstret ner på hagarna, i den hagen där han skulle stå och käka hö ur samma hög som Jackie. Men han var inte där. Jackie åt inte, hon stod vid leddet och väntade på att han skulle komma tillbaka.
 Jag gick inte ut i stallet dan därpå heller. Men vart tvungen att göra det på söndagen för jag hade träning med Jackie. Jackie nästan sprang in i stallet och började kolla runt, och gick fram till Charlys box och kollade förvirrat runt. ( dom sov ute var och varannan natt, men Charly sov inne pga alla knott och skit)
 Då grät jag som en idiot och stod med armarna hårt flätade runt hennes hals.
Men att gråta nu gör inte lika ont. Det påminner mej bara om hur mycket jag älskar honom.

rubrik

ska dra ut i mörkret å ge hästarna lite mat !! skriver mer sen..
om jag orkar. Skulle ju fixa första kapitlet också.. lite onödigt menmen :)

seeeg sööndaag...!!

är trött som fan, hanna har jagat mej runt i hela huset bara för att jag råkade rita en fin fild och tejpade upp den i hennes rum. Hon uppskattar viss inte äkta konst när hon ser den.. :/
 Jackie var pigg och glad idag, red endast med remontnosgrimman. Men det ick bra iaf. Mischan halkar lite då och då, men vi skrittade bara satt..
Snart blire ut och sätta upp fler sadelhängare i sadelkammaren och lite sånt.
 Skrev tre sidor igår på den längsta berättelsen. Kom på en massa igår, men nu är det stopp igen. Jag skriver den för att få ur mej allt, lite ur mitt eget perspektiv. Det känns bättre att skriva där en på bloggen som många andra gör. Men skit it, tänkte lägga ut första kapitlet iaf.. :) nån gång när jag kommer ihåg det..

orkar inte skriva nå mer nu.. drar snart ut till stallet. Kanske tar en tur med Jack också om jag orkar.

 

du är min bästa vän

cp.. kan inte lägga ut ett klipp som jag vill lägga ut!!
 Iaf, nu har jag ridit och är helt förstörd. Jag provade rida med bett idag och det gick bara inte. Jag tog av bettet och red bara i remontnosgrimman, men fick inte stopp på henne. Hon har ju lyssnat förut, men det var som om det var en vägg mellas oss idag.
 Får såna skuldkänslor när jag blir arg på henne, så jag red gråtandes hem och Jackie var spänd som en fjäder.
I stallet tog det en halvtimme innan jag slutat grina och snora ner Jackie. Men när jag kramade henne klappade henne vart hon helt lugn och lade huvudet i mina armar. Fan vad jag älskar min ponny. Tårarna sprutade, och hon bara stod med huvet mot mej. Jag vet inte om hon lyssnar eller förstår, men hon tröstar mej mer än någon annan. En riktig vän, min för alltid.
 Du kan få alla gråa dagar att lysa.

Jackie <3

snart blire ut å rida Jackie !!
ska bara få upp värmen i kroppen först.
kl 13 vare US möte å kom hem för 15 min kanske.
Planer idag? Vet inte.. blir som vanligt att plugga lite, städa rummet, fortsätta på det ,isslyckade försöket att rita en häst.. Fick för mej att kunde rita en, men det var enklade sagt än gjort. Jag tycker det ser mer ut som en giraff, eller elefent med giraffben !! Men aja, kan ju inte va bra på allt ;)
Måste försöka komma på nå mer att skriva också. Har kört fast. Jag har så många idéer, men det måste ju hända något emellan, kan ju inte bara ploppa upp saker kors och tvärs när man läser.. xD Jaja, skit it nu. Jackie ser otroligt uttråkad ut där hon står i hagen, så får ta in henne och pyssla om henne lite extra. Tänkte köra lite tempoväxlingar idag. Ska väl börja lägga in det varje dag efter som att det är ganska viktigt, men det får inte bli för mycket på en gång.. hon har en tendens att lägga av då :) hehe
men ska prata me Marie också om hur jag ska göra med bettet. Får inte stopp på henne när jag rider på hackamooret ju, och ju mer jag tar, ju snabbare går det. Jag vill jö inte ta för mycket, men kan inte skritta runt hur mycket som helst. Visst är skrittövningar mycket bra i för sej, men hon bygger ingen bra kondition på det. Skulle behöva ett rejält galopp pass nån dag i veckan.
Typ så galopperar min lilla ponny, huve ställt utåt, rumpan snett och frambenen åt alla håll. Jag  längtar SÅ HÄÄR MYCKET tills vi kan dra iväg å tävla. Måste som sagt ha en fungerande bil bara.
Tänkte börja med en L:C som första starten, och efter det inte rida lägre än L:C+5. Det är inte så stor skillnad i höjd, men jag vill inte gå ut med L:B direkt när jag inte känner mej säker på höjden. Det måste kännas bra på alla höjder innan man hoppar högre tycker jag. Men målet i år är väl att debutera en L:A om ´jag vågar och hinner innan jag blir på tok för lång. Ska inte växa mer nu men längden gör det svårare.
 Annars satsar jag mer på dressyren med henne i år. Det gick ju förvånadsvärt bra förra året satt.. MEn man ska inte ha för höga förväntningar på JAckie, hon har sina uppåtdagar och neråtdagar var och varannan dag och gud så mycket "dag" det blev  i den här meningen.. HAHA, va inte ens kul :)
 Det är nå eckligt kladd på bordet, så min arm e helt kladdit, skiteckligt!! Nu måste jag tvätta händerna innan jag går ut också.. åhh vad jobbigt.
NE, nu drar jag ut till Jackie <3
emelie

seeg dag

några planer för helgen?
knappast. Det blir väl att sitta hemma å tråka. Har väl egentligen inget emot det. Tycket det är ganska skönt att bara vara hemma och inte göra ett skit.. :)
 Jackie var odräglig idag. Har ju börjat rida på hackamooretoch kan ju säga att få stopp på henne var lättare sagt än gjort. Det vart några extravarv runt åkern innan hon fattade att hon skulle sakta av.
 Rider mycket utan stigbyglar nu, mest för att få kontroll på längden. Märker att jag är lång på henne nu, det börjat svikta framåt och det känns som att jag inte får plats på henne. Det är hemskt !! Måste få lös henne i bogarna också. Det är svårt att hålla på på rakt spår hela tiden. Men jag tror att det blir ridhuset i morgon eller på söndag så jag kan hålla på lite längre.
Nä, har inge mer å skriva om nu tror jag.
Fråga på om det är något :)
emeliehär hänger vi med i svängarna !! (fast nääh) :P

Har inge att skriva om, så det blir en lista.. tror jag haft den förut :) men aja

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
-Det var inte alla som uppsakttade den tanken.
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
-En stol
3. Vad var det senaste du såg på TV?
-Kommer ej ihåg
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
-19.58
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
-Musik
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
-Jag var ute med Jackie och red för tre timmar sen kanske..
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
-Skor
8. Vad har du på dig?
-Jeans, svart linne, gråblå tröja.
9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
- Haha, att alla jag kände hade skaffat löshår typ clips eller nåt med metallspännen och så skulle alla in på magnetröntgen och det började flyga gnistor om huvet på den som var inne och jag var jättenervös när jag skulle in !!
10. När skrattade du senast?
-Idag
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
-Tavlor på kossor.. hehe
12. Har du sett något konstigt på sistone?
-Jao, en massa
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
-Inget märkvärdigt med den.. ?
14. Vilken var den senaste film du såg?
-Extramaterialet i twilight xD
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
-En massa svindyra saker !!
16. Tycker du om att dansa?
-När ingen ser på .. :)
17. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
-Lucas och Jordelle
20. Skulle du kunna tänka dig att bo utomlands?
-Absolut !!
mupp <3


ont i huve.. :/

gu va trött man e asså !!
 ducsha, plugga, fixa lite, sen sova.
 Har hittat finaste skorna jag vill ha, men plånboken tillåter inte..
Det blir till att storspara och lägga undan.
 Blev äntligen klar med min halsduk (mamma har väl gjort mest)
godnatt snart

Idag fick emelie åke hem från skolan tidigare än planerat

 Då vare att vara sjuk igen då.. det finns inget positivt med att stanna hemma från skolan längre, det enda som fyller hjärnan nu är provprovprov!! Missade ett nationellt muntligt idag, men jag tror inte att det är så mycket att missa där.
 Det är helt sjukt dåliga scheman nu. Idag har vi åtta lektioner. och det är inte ens våran senaste dag -.-'
Längtar som en tok till skolavslutningen, att bara få slippa allt. Men sedan är det bara att ta nya tag.
 Läste en text idag på engelskaprovet som jag inte gillade.
Läste texten bara en gång, så får väl se vad resultatet blev på frågorna till den.
 Igår hann jag ej rida Jackie, bara massera och mysa lite. Idag rider jag inte heller eftersom att jag inte mår bra. Ska kolla på film ikv och dricka en stor kopp te :) Kanske en kaka också, om jag inte redan har kekat upp alla..:P

Det här skrivandet som jag ständigt tjatar om med mej själv blir aldrig bra. Det låter så bra i huvet, men när det kommer ner på papper der det bara konstigt ut, eller låter konstingt snarare.
Jag fortsätter skriva så får jag se vart det leder, men det skulle jhu vara bra om någon annan än jag fattade vad som hände.. hehe :)

du har min själ, du har mitt hjärta

RSS 2.0