hmm..

är inte nöjd alls med blogg.se's nya design! Fattar ingenting, kan inte ens ladda upp en bild och byta heder..! Sur trött och hungrig ska jag nu försöka få liv i teven som nyss dog, och kolla lite på hästhoppning!

Våra bästa rån Irland:

Vi börjar med hanna:

Emelie- usch, jag har inte duschat sen i lördags, eller var det i fredags?
Sandra- Nej inte jag heller..
Hanna- Ja jag har inte duschat sen jag duschade sist tror jag..! (helt seriös)

Sandra:
Emelie kollar på foton, Hanna sitter vid köksbordet och Sandra rotar i bestickkorgen och tappar ut en kniv..
Sandra- OMG, jag trodde att jag skulle DÖ! (skriker hon högt, jag trodde att farfar skulle vakna..)

Emelie:
Jag vet inte vad jag sagt för konstigt, och vad som va konstigast av allt det mindre intelligenta jag sa.. Så Hanna och Sandra får säga det sen i en gästbloggning eller ngt!


Wounderbart! En massa grönt, en blå himmel och hela två regnbågar! Bara Irland som kan bjuda på det, jag måste säga att det var väldigt nära att vi sprang ut på ängen bakom träden där och började leta efter en massa gröna små gubbar med guld!!


Men tilbaka till nuet:

Idag har hästarna fått sej en tur i skogen. Jag red Jack, Hanna red Blondy och Sandra hängde med på Tracy. Vi tog det väldigt easy, bara två galopper och resten skritt. Jack fick nå fnatt på hemvägen och tyckte att det var mycket roligare att stå på stället och galoppera än att hänga på dom andra.. Men det är ju Jack, så det kom inte direkt som en överraksning haha ;)
 Blondy såg ut att vara pigg och glad, i morgon ska vi hoppa hade jag tänkt.. men nu är det så att jag gått och stuka ena foten! Smidigt, inte korkat alls.
Jag skyller allt på Hanna, som jagade mej ner för trappen och ut på gårdsplanen med en slickepott.. moget Hanna, VÄLDIGT CLEVER, BRIGHT, SPARKELING GOD DAMN AWESOME!!
Så jag försöker rida i morgon, herregud man behöver ju inte ha stigbyglar. Man behöver ju inte hoppa heller för den delen, men något bra klurar jag nog ut. Jag <3 mina foppadojjor i alla all, det är dom enda skorna jag får på mej pga svullnaden x)

Jackie ska visas i morgon också, alltså kollas bara så att hon är OK. I såna fall blir det igångridning för fulla muggar efter denna ytterst onödiga vila, och jag känner på mej att Jackie inte kommer göra det så enkelt för varken sej själv eller mej.. Min vanliga utomordentliga Jackie alltså :)


Mindre fin bild, men min dator måste för tillfället hata mej grovt! Bokstaven "F" vill inte samatbeta när jag trycker på tangenten, bilderna vill inte visa sej i mapparna, min anslutning verkar ha tagit livet av sej och min fb vägrar logga ut sej..
Men jaja, haha. Nu ska jag försöka få lite sömn och så ska jag upp i tid i morgon och göra en utvärdering av min fot, Drivbar eller icke?


Meeting 2012

Jaha, en hel helg har gått! Lagomt trött sitter jag nu i soffan och spånar lite, kom nyss in från stallet efter att ha tagit in hästarna.

 Det har varit FULL rulle nere i Björka i helgen under meetinget. Allt har flytit på super, precis som alla andra år. Jag förstår inte varför alla var så panikslagna med banpersonal hit och funktionärer dit.. vi har då varit många färre på andra tävlingar men klarat av det galant. Alla utbrott om att det inte var lugnt, dom var för gäves! Haha, jag har stressat lika mycket som en ihjälgasad tallkotte, alltså inget alls.. HAH

Hästarna har vilat idag på grund av det knasiga vädret, men imorrn så ska dom röra på sej allesammans! Blondy ut i skogen, Jackie ut och skritta, Jack vet jag inte om jag ska rida, blir nog padocken i såna fall!

Nu ska jag ta och sova så att jag får lite sömn i alla fall. Har inte haft sovmorgon sen jag slutade skolan, och den sovmorgonen resulterade i att jag vakna vid sju och trodde att jag var försenad.. så någon extra timmes sömn inatt kan vara skönt!
Klockan ställd på 07.40, vet dock inte när jag rullar ur soffan och beger mej ut i stallet.. det återstår att se!

RSS 2.0