say it, out loud

efter en sömnlös natt tar jag mej lite tid att plugga. Får inte så mycket gjort när et bara susar i huve.
 Snart blire träning i björka me Jackie, som kanske är lite stel idag. Efter det blire Jack en liten stund i ridhuset. Har lite dåligt samvete över att jag aldrig hinner rida honom, men jag tar Jackie i första hand nu eftersom att jag inte vet hur länge till jag kommer att kunna rida henne. Aja, nog pratat om det.
 Har redan börjat spana efter en klänning jag kan ha på avslutingen. Lite tidigt kanske, men det gäller att vara ute i god tid :) Hittade några på Nelly.com igår som gillades ;)
 Ska samla ihop till ett par converse också. Fast i låg modell. Tycker inte att dom andra är så speciellt snygga eller sköna. Hehe.. Svarta ska dom vara iaf.
Nä, ska man dra ner och ta på sej ridkläderna snart? Det är väl lika bra det. Hoppas jag inte somnar på Jackie nu då, kan knappt hålla ögonen öppna. Får ta en tupplur när jag kommer hem sen. Får fan damp snart, har inte kunnat sova en hel natt utan att vakna över något. Kommer inte palla om det ska fortsätta såhär.
 Blir inte bättre av att Charly ständigt ska tränga in i mitt huvud.
När hålet äntligen verkade lappas ihop igen slets samtidigt en bit av. Vi står kvar på samma ruta utan några framsteg. Vad mer kan göras när inget förändras? Bäst jag sätter hjärnan på vänteläge innan tårarna börjar rulla.
emelie

!

sitter å kollar på tv me mamma å pappa.
 Hannis e hos nån kompis ikv, vet inte vem.
Jackie var jätteduktig idag. Jag fick henne att slappna av och inte springa som en övertaggad shettis med frambenen. I galoppen spinger hon mer på bakbenen, men hon är ju lite som hon är. Det gick nog bra idag för att jag inte hade någon tid att passa. Varje dag måste jag ut så fort jag kan när jag kommer hem efter skolan, så att det inte hinner bli mörkt. När jag väl är ute har det börjat skymma och Jackie tycker inte om när det är mörkt.
 Ska börja träna, eller iaf ut och jogga när snön och isen inte sabbar för mej. Is hjälper ju inte direkt klumpfotade. Har gått ner i vikt också. Har inte ens märkt det, jag som äter som en jävla gris.. Får äta ännu mer :)
 Nog med skrivandet,
godnatt

där du jämt ska stanna kvar

Sitter å trökar vid datorn nere.
Har varit deppig hela dan. Vet inte varför..?
 Känns bara som något är fel, kan bara inte komma på vad. Alla har väl dåliga dagar antar jag.
Jackie var så söt när hon var drogad idag. Det var ju en snubbe som kollade på hennes tänder och tydligen var dom lite vassa. Men imorrn är det bara att rida som vanligt igen sa han. Vet inte om jag skulle ha remontnosgrimman iaf. Får kolla me Marie om jag hinner, annars får mamma göra det !!
 Så idag har det varit ennu en ovanligt normal dag. Orkar inte med allt som bara är. Hah, det lät lite konstigt, men så känns det typ. Vill bara släppa allt.
 Igår kom jag igång med skrivandet igen. Det blev en lite konstig början, men ingen behöver ju läsa den. Det handlar om en uteliggare, SÅ, mer information behövs inte.
Känns lite värdelöst att inte komma på nå mer på en grejj man skrivit 17 A-4 sidor på.. men det dyker väl upp nå cp i huve som säkert passar jättebra in.
 Är så trött på allt mörker. Vill att ljuset ska komma fram igen. Inte det gråa dunkla ljuset, sommaren, en blå himmel, inga moln så långt ögat kan nå. Bara en blå himmel som får allt det mörka att försvinna.


ZZzzzsnaaark

Då var det ett tag sen igen då.. men som sagt, bryr mej inte.
 Jackie får tängerna kollade im, och troligtvis blire att rida på hackamore(stavning) ett tag få se om det fungerar bra. Sista träningen var hon hur mot som helst, kunde knappt ta i henne utan att huve for upp i taket. Haha, hon nockade mej en gång åå.. :) Så att kolla tänderna blir bra.
 Idag har det varit en ovanligt vanlig dag, förutom att HannaArvidsson var lite knas<3 Haha. Har börjat me nationella prov i svenska, muntligt å alla vet ju att jag snackar så mkt... får väl se hur det går.
 Igår låg jag i sängen å kolla på film. Det vart på datorn eftersom att det inte alls passar pappa att hjälpa mej in me andra tv:n... men datorn funkar ju lika bra.
 Känner mej grymt taggad för att börja tävla nu. Bara ett litet problem... EN BIL !! Passaten har ju lacka ur totalt så den kan man inte dra transporten me å pappas bil får vi bara plats två pers i. Inte kul. Jag vill ju komma igång nu. Ska ta fram Jack i ridhuset nån dag jag har tid. Ska han ut på tävlingsbanan i sommar så är det bara att köra igång.
 Tog ravanch på yogabollen i  morse. sist tyckte den att jag vägdse för mycket och slängde av mej rakt in i bordet... men jag samlade mod och gjorde ett nytt försök idag. Haha, men jag vann ju, och det är väl det som räknas? :) Måste fixa nya schabrak som är större. Vill inte ha nå mer krångel me jackies rygg. jag tycker att hon är mycket finare i ryggen nu, fast hon vill fortfarande inte stretcha när jag vill..
 Får seom det blir en film ikväll igen då :) Hade otroligt kul med att ta kort me mobilen och stoppa filmen precis när personerna vände sej om eller skulle till och prata.. Haha, min humor e så jävla störd, satt och skratta åt det i en kvart typ :P
 Finaste någonsin <3 älskar dej med hela mitt hjärta och själ <3
pusskraam emelie

hopphopp

Sitter för en gångs skull vid datorn nere. Jag kollar på skrivbordet och försöker lista ut vad det står klottrat överallt. Rocketpower, Brunooo, Sessan, Bratwursht (stavning), emme är bäst, strömming och sparris.. haha. Jag och Tess hade nog lite tråkit tror ja..
 Gud vad vi dampade runt me dom där sopkvastarna. Blixten och vette fan va den andra hette. Vi "lekte" häst och hoppade över hinkar och sprang runt som två idioter.
 Har jag alltid haft hästar fullproppade i huvet? I by lekte vi på rasterna i skogen och hoppade över kvistar och grenar. Hålhöjden och mustanghindret var dom högsta hinderna i hela skogen. Man vart ju överlycklig när man klarade  av att hoppa över dom. Så fort jag kom hem efter skolan bar det iväg på lilla Edda som  bara sprang som en ostbåge hela tiden och jag låg och tuggade grus mer än vad jag red. Shettisar..
 Två eller tre år senare köpte vi Rocket, och då ramlade jag av ännu mer. Jag låtsades att jag var typ Malin Bayard när jag red, men inte vart det bättre för det. Haha.
 Jag och Danai hoppade runt som galningar i deras skog och gnäggade och frustade. Där var det lite mer tempo. När jag och Alexandra lekte häst så var det bara dressyr..
 Minnen..
Fick nyss reda på att Sandra forsgren ramla av Fanny så hon är å syr nu... knas  <3


bangbangbang, tvåhundra år senare, pang. Ja Sandra, du och jag gillar när andra gör illa sej xD

grymt skönt me fredag imorrn. Ska dra upp och göra några biologigrejjer, lite spanska sen blire att läsa en bra bok :) Har inte bestämmt mej vilken än för jag håller på å läser två. Kanske börja med en ny? Fast nääh.
 HannaArvidsson var här nyss och fick sina naglar fixade medans jag var ute å red. Sedan så sjöng vi lite å trodde allvarligt att jag skulle spy.. haha :)
 Funderar på att spara ihop till ett par converse, fast låga. Svarta ska dom vara. Har pengar, men måste spara lite också. Ny tävlingskavaj måste investeras, och nya ridskor.
 Ska köpa hem lite tyg också, och sen måste jag iväg me den där jävla ansökan till Flyinge. Vill ut och tävla NUUU!! Orkar inte vänta längre, men det är ju bra om man har en bil som fungerar också. Jaja skit it. Nu ska jag ta tag i det jag måste göra. ToveJensen kommer im å vi ska mysa å se på film <3
pusskraam emelie

Sötaste Jack när han va fölis <3 O.o vill ha mitt hår där...

hubbabubbagummiklubba

Sovmorgon idag då. Börjar 09.50 :)
Så jag tyckte att jag kunde unna mej lite tid vid datorn när man änd inte har nåt att plugga till.
 Svenskan gick bra igår tror jag. Svarade på allt iaf. Det vat inte nationellt.. (YIPPIE!!) hehe.
Sitter å klurar på vad ja ska ha på mej. Bryr mej inte sådär jättemycket längre. Ta det som hänger närmst i garderoben bara. I detta fall vart det en vitsvart tröja, ett linne och ovanligt.. MJUKISBYZZOR!! Jag har nog vaft mjukisar hela veckan :P
 I natt drömde jag nå skitskummt igen, kommer inte ihåg vad det var dock.. Sist drömde jag att jag hade en liten bebis som jag hade döpt till Emelie. Fantasifull förälder.. :) Sen tappade jag bort henne i badhuset.. inte ett så lyckligt slut. Hon hade fett långt hår iaf, brunt lockigt, värsta söt. Typ som Vendela, Jill och Mickes dotter :)
 Färgade håret i går kväll också. Jag tyckte det vart lite för mycket rödaktigt, och jag vill absolut inte ha rött hår.. kanske mer orange skiftar det.. jajajaj.. vart nöjd iaf.
 Idag ska jag försöka mej ut till stallet utan att slå ihjäl mej. Det går ju fan att åka skridskor på gårdsplan.. :S
Jackie har inte gått sen i söndags., så måste göra nåt. Kan ta in och stretcha henne och gosa lite. Lilla ponnyn <3
Ska kolla fb n, sen blire att byta up pyjamasen mot riktiga kläder :)
Värt att gå i skolan i fyra och en halv timme XD
pusskraam emelie

blabla

Sitter i lilla tv-rummet å kollar på film. Kollade först på Tummelisa, har inte sett den sen jag var liten.. var det kanske därför dom var nerpackade. Den är ju värsta sorglig ju !!
Kollar på New moon nu och har börjat med extramaterialet :P nörd jag är..
 Måste plugga inför Svenskaprovet im.. Ordklasser, helt värdekasst. Hittade värsta eckliga godisarna när jag rotade lite i skafferiet, eller dom är inte eckliga, men om man har sugitt på dom ett tag blir dom det typ, hehe.
 Lär köpa nya skor om det ska vara sånt här väder nu.. det visade sej vara ett hål i mina skor. Funderar på att skriva en ny berättelse. Dom andra tre har stannat typ.. kommer inte på nå mer. Har några idéer, men dom kommer senare i berättelsen. Det gäller att hitta på något som leder till det. Jaja..
 Snackade med HannaArvidsson i telen nyss å.
Fick reda på att vi har nationellt prov i morrn. Det var ju inte det roligaste precis så nu MÅSTE jag plugga-.-
pusskraam emelie

nytt inlägg

haha, gjorde nyss ett otroligt seriöst inlägg på HannaArvidssons blogg.. det behöver ju inte läsas... :)
 Träning me Jackie igår, det gick väl bra. Tränade mycket på att ställa om och få med sej hästen. Ganska mycket kontroll. Jag tror inte att Jackie har förstått ordet kontroll.. möjligtvis missuppfattat det.
Ska byta bett nu till ett rakt, för hon slåss med sitt hela tiden och det är ju inge braa.
 Bara jag som tycker att det kan blir vår nu? Bort med all snö och is !! Märkte idag at det är värsta hålet i min sko.. det gillas inte. Ska försöka hitta ett par som är hela och vattentäta. Gummistövlar? haha :) det blir nog inte så bra om det är isgata.

Tårta och blommor

Grattis till Mamma som fyller år idag!!
Jag hopas att hon får en bra dag.

Farfar somnade in inatt.
vila i frid,
jag är glad att du slipper den jävla cancern nu.
Du kommer att få det så mycket bättre där du är nu.

what's up with the high heel?

Är det bara jag som stör mej lite på att alla "kändisar" har så onaturligt höga klackar (kvinnorna då), det är ju helt galet !!
 Vi kan ta ett exempel, Kristen Stewart. Visstvisst, jättefin klänning, men hon måste ju typ träna i smyg för att kunna gå i dom där skorna? Tån måste ju vara vikt i 90grader !? Tycker skorna ser lite stora ut, och dom såg inte så värst bekväma ut?


Ett annat exempel är Dakota Fanning.
Hur gammal är hon? 15, lika gammal som mej. Det är helgalet!!


Tycker att dom här är jäkligt tuffa ;)


bilden är lite bättre här


humhum

Av någon anledning blev visningen inställd. Varför vet jag inte för jag fick inge vettigt svar..
 Då blir det väl att vara hemma med Jackie idag och pyssla lite. Ska tvinga pappa att köra mer mej till lagårn å kolla på kattungarna tror jag också. Hittade lita gamla bilder som jag ritat, eller så galma är dom inte.. men iaf, här är dom:




vad tycks??

Nämen..

Det vart ett inlägg idag också.
Har nyss vart ut och tagit in hästarna och laggt ut hö. Ska väl lägga mej i sängen och plugga sen, och en kopp te ska jag ha också :)
 Det vart en skritt runda med Jackie idag, ner till Sussie och vände. Lite trav vart det på tillbakavägen, men i morgon blir det ut i skogen om jag hinner. Finaste Hanna Arvidsson kommer hit imorrn också. Vi ska se på film och sjunga lite tror jag..plugga med :)
 Måste fixa en låt till spanskan... ska typ översätta en låt från svenska till spanska -helt värdekasst enligt mej- och funderar på Bamse-låten, dendär Hejja Bamse, starkast e vår Bamse................. !!
 Har tusen saker i huvet just nu. Önskar att man kunde göra som i Harry Potter och trolla ut minnen och lägga dom i en flaska. Kunde jag göra det skulle jag låsa in  flaskorna i ett kassaskåp och glömma bort koden till det!!

Detta fält måste fyllas i

Då har skolan dragit igång igen.. inte kul
Redan fullsmackat med läxor, det är åter igen mörkt när man kommer till skolan och lika mörkt när man kommer hem. Tur att det bara blir ljusare nu.
Orkar inte skriva, det bblir typ ett inlägg i veckan, men vem fan bryr sej? inte jag :P
 Red Jackie uppe på Johan och Maries bana igår, och det gick superbra, dock måste vi ut och gallopera, hon orkar knappt bära sej alls längre.. :( Otur att det blir så lång vila när jag ska till Irland, men Hanna eller Sandra kanske kan skritta ut på henne om dom vågar :)
 Är supertaggad inför tävlingssäsongen nu!! Kan inte vänta på att få komma iväg :D
Idag fick Jackie vila, eftersom att det var mörkt när jag kom hem.. börjar bli så jävla trött på att jag inte hinner rida i veckodagarna. Men jag måste fixa skolan fram tills sommarlovet nu, hästarna får inte komma före pluggandet som dom gjorde förra året. Det får bli ett försenat nyårslöfte !!
 Jag måste jobba upp fyra ämnen mer till MVG, annars räcker det inte med poäng. Spanskan tänker jag bara försöka behålla mitt G, biologin ska jag behålla MVG:t.
Resten blir det stenhårt plugg på!! Fattar inte hur jag ska hinna med allt pluggande och hästarna... Tyvärr måste hästarna gå i andra hand :'(
 Nu blir det att duscha och sen gå och sova. Ska göra en kopp te också :)
pusskraam emelie

IRLAND

Woho, nu är det bokat!!
den 28 februari drar det iväg :) (tror det var den 28)
Guu va kul det ska bli :D
Det blir jag och pappa som åker iväg, och 14 andra me Johan och Marie eller nåt :)

Red Tom igår igen och ddet gick superbra!! känns lite konstigt att rida på en sån liten ponny..
Iaf så var han lugnare igår än va han var i förrgår. Jag var nog lite lugnare också :)
Jackie och Mischan var helknasiga igår. Det var hur mycket snö på åkern som helst, gick nästan inte att rida, men på hemvägen var det tydligare mycket roligare. Vi fick väl stopp på dom när vi var hemma igen typ :P
 Har inte orkat skriva på ett tag, men det har väl varit onormalt lugnt. Jackie har vilat ett tag, Jack var med på igångsättningsträningen, fast det var ju Jackie med. Jag har börjat rida Tom, jag och Hannis var hos Alice (som köpte Rocket av oss), firat nyår hemma.. har fått ett stort irriterande intresse för klänningar.. tycker att det är jättespännande xD 
 Det är helt galet att va ska pka till Irland!! hästar över allt :)
Funderar på att ta bort tallkotebloggen, den känns ganska onödig.. så får det bli :)
ska leta rätt på fysikböckarna nu, sen blire sova
pusskraam emelie

RSS 2.0