Kollar vädret..!

Och så var man hemma på Jonbacken igen! Ganska skönt efter denna sega vecka, jag har ju varit hästlös. Men Jackie ska hänga med nästa vecka så får jag minst sagt fullt upp. Jackie ska nämligen provridas lite under veckan osv. Det ska bli superkul, så får vi se hur busen sköter sej! Haha
 Till och med jag -som för det mesta avskyr ridhus- tycker att det ska bli urskänt att hålla till i Hamres ridhus hela nästa vecka. Utebanan sätter jag inte min fot på eftersom den blir som kvicksand när den är blöt, och allmänt riktigt obehaglig. Men är detta vad vädret har att bjuda på, så är jag gladligen i ridhuset. Pga provridningen så är nog ridhusen det mest ultimata skulle jag tro!

Suddig bild, just från Hamre.
 
Jag måste säga att jag är otroligt avundsjuk på alla som är iväg och tävlar. Men jag är inte avundsjuk, så att jag blir grön av avund och sådär riktigt förbannad man kan bli. Utan mera att jag längtar, känner så otroligt stark längtan till att få komma iväg. Jag hade liksom planerat (och som vanligt när jag planerar skiter sej allt) en riktig tävlingssäsong, från att skolan slutade till det blev dags för höstvilan. Men nej,  jag drar till Irland istället och lämnar mina olyckliga avställda hjärtan hemma. Var enda dag på Irland saknade jag Jackie, Blondy och Jack. Jag var så glad när Hannis hade tävlat Jack och det gått så himla bra. Och vad kommer jag hem till?
En fet Jackie, lyckligtvis väl utvilad och glad.
En halt Blondy.
En utdömd Jack. Där sprack allting.
Så ingen att tävla. Nu är alla friska och glada, men det har tagit hela sommaren, dock värt det! Nu är vi alla back on track igen.
Tävlingssuget har drragit mej till att äntligen få klicka mej in på TDB och anmäla! Jackie till dressyr och Blondy till lite hoppning i Björka. Är för tillfället bara livrädd att det ska bli inställt pga ALLT VATTEN!!
Hoppas det swooshar undan fort som satan nu, för jag tänker inte vänta längre. Hela sommaren har ju för fasen gått! Haha
 
Nog skrivet för ikväll.





jag har biologi..

och så här roligt är det:



skolan

har precis käkat, tog till och med en bild på maten men den vill inte dyka  upp här hur jag än försöker. Tycker ändå jag är jäkligt hightec som kan blogga från telefonen,haha!
 Av skoldagen åtrtstår Natur-någonting och typ djurens biologi. Inte det roligaste men lektionerna är inte så långa i alla fall. Är ju i princip snart hemma :)
Hoppas bara att inte alla ridbanor hemma är som gytjepölar, det är inte det mestboptimala..

om hoven

sitter och pluggar lite  hov! 
 

zzzZZZzz- Hörs från sovrummet!

Hallojsan!

Ja, det verkar ju som att jag överlevde skolfotot. Haha och satan så skönt det var att få av sej jeansen. Jag är ju så bortskämd jag, som får gå ridklädd varje dag under skoltid! Det bästa med att gå i skolan nu måste jag säga, haha.

Idag passade jag på att plugga lite granna så att jag slipper ta hem någonting under helgen. Sånt vill man ju helst slippa!
Och jag vet att det får en att må illa när man kikar in här. Det är så himla fult, och ROSA! Usch, hemsk färg..
Men jag "jobbar" på det, säger jag bara för att det låter bra.

Sandra sover som en stock, och jag kollar lite på teve. Ska snart dejta kudden jag också, men jag har lite att plocka undan först. Packa ner alla skolgrejor osv..!

slolfoto

Ja, det här med skolflto.. vad ska det vara bra för egentligen? Väldigt onödigt om jag ska ha något att komma med. Haha
Är i skolan, iträngd ett par hemskt tighta jeans och hoppas den här dagen går väldigt fort så att jag återfår blodcirkulationen i mina ben x)

Kommer hem till hästarna imorgon! Har saknat dom som satan. Det har varit väldigt tråkigt utan häst den här veckan måste jag säga! Men jag har ju bra sällskap så.. !! :)

En bra anledning!

Hejsvej du otroligt underskattade blogg.. Hur i hela världen kan ni hänga kvar här när det inte händer ett piss? Haha
Igår skrev jag kaktiskt ett inlägg, men då hände det som alltid händer när man engagerar sej lite, allt försvinner eller så publiceras bara första meningen eller nåt. Så ja, nu sitter jag och hoppas på allt detta kommer med, allt detta otroligt värda inhehåll.

Det har hänt en hel del i sommar. Bra och dåliga saker, dom väger nog upp varandra ganska jämnt. Men det tar vi inte upp nu tycker jag!
Vad har hänt här i Västerås denna dag tro? Jo, skokan såklart.. åh så är man redan skoltrött. Det begriper jag inte.
Det var äen ridning på eftermiddagen. Har ingen häst eller ponny med mej denna vecka, hade fina Skuggan förra :)
Så jag red Svante på hoppningen för Sussie. Otroligt tråkig häst måste jag säga. Jag må vara den enda som tycker det, men jaa. Alla tycker olika.
Han var lite stel och småseg så jag lade det mesta krutet på att bara lösgöra honom emellen övningarna osv. Och han lossnade fint i slutet. Dock så är han så himla tråkig att hoppa. Känns som att rida en älg, eller whatever..!

Men nu så, jag och Sandra ska dra till Lidl och handla lite smått. Typ mjölk och frukt och andra lagomt nyttiga saker!

RSS 2.0