TÄVLINGSTAJM!

Tänkte hitta på nå tävling.. denna vart inte så kreativ då, men det är nånting! :) Såhär, den som svarar först (genom att kommentera inlägget) vinner! Det ni ska svara på är: Vad är detta? Pluspoäng om man lägger till lite detaljer såklart. Det finns inget pris direkt, så man tävlar om äran, och vinnaren länkas på bloggen om den har blogg eller hemsida! I ett inlägg dårå!!
Börjar enkelt:

Så,
 VAD ÄR DETTA?

every nigt, one step closer

bajsblogg, väldigt vacker header.. *host-not*..
Jaja, ingen bryr sej i alla fall!

Det vart att stiga upp runt 8, för då hade jag redan försovit mej en timme, som vanligt. Red BlondyBus i skogen och det gick lika bra som vanligt. Mycket korta och länga, stopp och start vart det, och en hel det galopp. Men konditionen måste upp på topp, satt! Det är bara köra på.
 Älskade Jackie, min lilla bajskorv får vila idag så rids hon igenom i morgon lite ordentligare. Så hästarna är alltså helt klara för idag. Bara att slänga in dom i stallet ikväll! Sköööönt. Det lönar sej att göra allting i tid har jag märkt ;)
 Taggar sönder tills lördag och söndag! Ska ner och bygga bana kl 6 ikväll och så jobbar jag hela fredagen och första klassen på lördag. Hannis rider Tom samma klasser som mej, och knas, så fin han har blivit. Det har vi bara Tess att tacka för!!

Jao, inte mycket mer att berätt nu så.. Ska spåna vidare på en någolunda header UTAN piZap- grejjen på.. orka inte fixa mer på den nuvarande headern än tio minuter för ungefär fem min sen.. Så jaa.. Skit it! Hejsvejs

I'm miles from where you are,
I lay down on the cold ground and I pray,
that somesthing picks me up and sets me down,
in your warm arms.

sandra: efterfest i storbyns lastbil.. emelie: där man kan köra hinder.. det regnar in på mej!! hanna: haha

OOTROLIGT ovärt inlägg, men i alla fall. Red min bajsponny på morgonen och for sedan till forsgrens å baada!! :) Träffade då okså lilla Julia, hur söt som helst!! Knas!
Åkte sedan vidare till klubben och bärde en massa bommar, höll på å dö och fick massa kakor! Kakorna var bäst :)
 Jackie var ej så rolig idag ska jag säga.. Red med gramanen, men det sket hon fullständigt i och lullade på i sitt normala tempo, alltså 320 blås. Inte så kul nee. Hon blir hur lång som helst och kan inte koncentrera sej pga alla flugor, ja vad ska man säga? Ponnyn har en egen vilja, hon är ju ett sto.. Fast jag e ju också flicka, så jag tog ut min revanch genom att rida övergångar hela vägen hem!! Det tyckte hon mindre om, bara skritt-galopp-trav-skritt-galopp-trav and so on!

Hon får vila i morrn så tar ja Blondy på morgonen tidigt som tusan! Klockan är ställ på 07.00, men vaknar troligen 9 eller 10.. Hehe, det brukar bli så. Men för att slippa bromsen och flugorna så har jag inget annat val, haha. Det blir npg en sväng på åkern med lilla fröken, hon tycker ju att det är så kul att bara släppa loss lite och bocka och busa lite. Försöker arbeta henne också, men hon blir ju så lycklig när hon ser bara grönt över allt!! Haha.
Nej, nu är det sängen som väntar och kanske en kaka eller två;)
Godnatt!!


Pållarna mina<3

Okej, hörs av nu istället. Ska dra ut i stallet och passa på och rida nu när det blåser lite granna. Det är helt sjukt vad en liten fluga kan vara irriterande! Blir att rida med flugsmälla då, haha.
 Tror det blir att rida med gramanen på lilla fröken. Det blir annars inte så avancerad ridning fram till meetinget, men fortfarande dagliga grundsaker som måste tas igenom. Det går lika bra att göra sådana saker i skogen, är så trååk att sitta på banan å nöta tycker jag. Och det är väl hur bra som helst att kunna arbeta och ha kontroll var man än rider? Svar: JA!
 Märker att när man till exempel rider på en åker så tycker Jackie att det ska vara full fräs och dra mot utgången. Arbetar man en stund är det som bortblåst. Helt annat var det på terrängträningen. KUL KUL KUL tyckte Jackie, haha. Men i 320 knyck är det inte så kul. Tänk vad ett hinder kan distrahera. Samma sak om jag rider på banan, och det står ett hinder där.. Plockar man sedan bort hindret så är det lugnt igen. Okej, vi kom bort från tråden nu lite granna, men som sagt så är det grymt bra att ha kontroll var man än rider. Ute i skogen, på banan, på en åker, på tävlingsbanan!

 Nej, ska palla mej ut nu så jag får lite gjort. Pållarna står inne och vilar så Jackie blir nog SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR rolig att rida.. Blondy är nog snäll som vanligt, får jag hoppas.

ut, ut, hörs av senare!! ;)

sluta..

Idag har jag.. inte gjort ett skit. Är så himla trött. Har inte sovit ett dugg i natt, hara bara drömt en massa dåliga saker, eller snarare gått igenom allt igen.

På andra tankar nu. Nämnde igår att Jackie var KUNG på träningen. Blondy fick vila. Ska se hur drygt det är för dom ute nu, så kanske jag rider sen.NUU kom mormor och morfar hit!! Wooh :) Haha, cp ja ää. Fick förresten besök av Kurt vid midsommar, och det var trevligt, fast han börjar höra lite illa tycker jag.. Haha, gamla människor, man måste bara älska dom!! Skojja, fast neeh. Slut för idag, hörs av ikväll då ;)

Det ekar över hela staden

en fråga-ett svar!

Fråga:

Från- Anonym:
Hej, hur gammal är du, och hur lång? Rider du ponny fortfarande? Hur mycket väger du? Fin blogg:)

Svar:
Hejsan, jag är 16 vårar, 172cm över havet och väger 53kg (lite för lite). Ja, jag rider fortfarande ponny, min D-ponny som är 145cm i mkh. Tack så mycket för frågan! ;)

Fungerar fortfarande inte att kopiera från mejlen som jag vill ha det, så nöj er med avskrivna frågor! HA

Bilder sen träningen igår. BLONDY

 blondy: "kolla, ett gruskorn!!"
lite snubbligt med benen, men hon är ju bara fem år!! Lilla hästen <3

jackie trampa på min tossing!!

det vart übertidigt i alla fall. Täning med min Superstar Jackie. Hon var hur jävla fin som helst, även om jag tyckte hon var lite slö, men det är bättre att trycka fram henne än att bli tvungen att sitta med handbomsen i. Hon hoppade jättefint, slog ner frambomen med bak några gånger på en oxer, men när jag tog upp henne lite och tröck på framåt så skärpte hon sej. En oxer på 110 är plötsligt inga problem. SUPER! Övningen vi gjorde vart hon ganska lugn av också. Väckte henne lite innan vi började med övergångar, mest skritt-galopp-trav, länga och korta traven och lite sådant. Hon har aldrig varit såhär fin tror jag. Känns toppenbra!
 Stallet är klart, så inge mer jobb nu på en liten stund. Blondy hade totalt vandalisetar boxen, så den är tillsnyggad nu. Krubban satt inte där den skulle, saltstenen var nergrävd i spånet ioch vattenhinken var full med spån och hö..
 Vet inte vad som ska göras nu, för kallt för att schteeka, för fint väder för att sitta inne, för flugit för att rida Blondy.. för tråkigt att städa rummet.. Blir att vänta på att pappa kommer hem så vi kan åka och kolla på kattungarna hos Johanna och Hasse! Jag vart ju lovad en liten kisse om jag skulle sova på mitt rum  igen, vilket jag fortfarande inte gjort.. hehe

Det blir ett inlägg ikväll också tror jag, om jag inte har något annat för mej! Ska svara klart på frågorna också!!

det är kö från gatan upp till hallen

Inte mycket, men något!
ovärt inlägg egentligen, menmen.. Träning idag med BästaBlondy som var super idag. Jättefin verkligen. Hoppas Sandra kan fixa lite bilder från träningen, det skulle vara skojj så lilla Blondy också får sin plats på bloggen! Förresten så flyttade hon in i stallet ikväll! Mysigt och simplare, men känns fortfarande lite surt att Mischan inte är där.. Hon åkte i lördags(igår), och det var verkligen bara piss hela dagen. Lättade upp lite när vi träffades en massa folk hos forsgrens och spela brännboll!

I morgon är det Jackies tur att hoppa litegranna. Vi red ut i skogen idag, men bara en kortis för flugorna är förjävliga! Usch, måste nästan rida übertidigt på morgonen för att slippa dom, men det orkas inte med nu på ett tag.
 Jackie var i alla fall duktog idag. Vi red mycket övergångar, länga och korta. Det är så svårt att samla ihop henne ordentligt när man rider ut för hon blir lång som en muterad tax, och så går det bara snabbare och snabbare.. Bra med övergångar då tycker jag. Har märkt att man får lite mer kontroll över det hela! Jobbade henne nästan hela tiden mellan skrittpauserna
 ganska samlat och hon är mycket starkare i bakdelen nu, så det är kul när träningen gett resultat!
 Jaja, måste dra och snosa nu, drömma några söta drömmar och sedan vakna pigg som en lärka.. okej stryk över allt från ordet drömma, så är vi alla överens! haha, sov gott allesammans.


sänker volymen, låter alla sjunga med,
kan inte tänka, jag står bara här och ler

gl'a midsommar allesammans!!

Tjo, lite bloggning såhär på kvällen. Imorgon tänkte jag svara på alla frågor som ni skickat. Det blev inte 100 st, men några i alll afall, vilket var kul :)
 Dagen har vart lugn, red Jackie lite fram och tillbaka på gården och Blondy provade vi sadel på idag. Den jag ville ha satt inte alls på henne, men den andra satt bra, Ville dock ha en svart sadel, så Jack fick den bruna så får vi vänta med sadel till Blondy ett tag till. Trååk, men finns inte mycket att göra, haha.
 Villvillvill åka till Irland i Augusti! Åh, saknar det som en tok!
Eh, nåmer att skriva? Typ inte..

Älskade ponny, du betyder allt för mej!! <3


De sjunger "cosa vuol dir sona una donna ormai
O mare nero, o mare nero, o mare ne"
Sänker volymen, låter alla sjunga med
Kan inte tänka, jag står bara här och ler



satan i gatan !

Litet inlägg ikväll då! Som vanligt var det ett tag sen och kommer inte ihåg vad jag skrev i förra inlägget, men men. När var det jag bloggade senast då? har ingen koll på dagarna längre, vilket är ganska skönt!
 Hoppträning med Blondy i tisdags och det gick bra. Hon känns bara stadigare och stadigare när jag rider. Vi börjar nog komma ihop med varandra lite nu ;) Onsdag i går, terrängträning med bästa Jackie! Kul som satan var det och jag skulle gärna vilja fortsätta med Blondy sedan! Men vill också hinna starta en tävling med Jackie innan hon blir såld. Det är så dags att lägga ut en annons nu.. :( Men nu är det MEETINGET att tagga till! Har anmält en L:C+5(95cm) på lördagen, och på söndagen en L:C+5 och L:B(100cm), det tror jag blir bra!! Men fattar då inte ett skit med alla clearrounder på fredagen..? jaja, rider i alla fall inte på fredagen så bryr mej inte. Haha, det ska bli grymt kul i alla fall! ;)
 I morse vart det iväg till Valbo med mamma, hannis och sandra!! Jag fick mej ett par ridbrallor som Blondy pajjade med sitt nya träns hon fick idag. Hon fick också en flughuva sen köpte jag en trjöa på bikbok. Vi hann inte mycket mer eftersom att mamma har så nedrans bråttom hela tiden! Haha.. Red Blondy när jag kom vi kom hem med sandra och hannis som red mischan och jack! Vi tog lite foton, men det var så mycket flugor  vid åkern så vi red ut i skogen i stället. Blondy var som vanligt pigg och glad, fast inga bocksprång idag, haha. Busiga häst <3
 Sitter nu och slöar framför tvn.. orkar inte skriva mer nu, finns inge mer att skriva tror jag.. hehe
Detta blev införskaffat idag: (Hitta dock ingen bild på tröjan, men inte så viktigt..)



Allt från Hööks då.. :)  NU blire SOOOOVA!! efterlängtat!! sskriver nå i morrn också!!

tjockis
pottfrilla
KB

I'm forever keeping my angel close

 Ställde klockan på 08.35 för att få li sovmorgon, och oväntat att jag vaknade kl 11.. Fan vad trött man blir av att hålla igång hela dagarna. Snackade med mamma idag och dom har haft det bra på Irland. Fortfarande grymt avundsjuk, men nästa gång är det då min tur om mamma och pappa inte bestämmer sej för att dra själa, men det kan jag ändra på! haha, nej ska vara snäll nu så kanske jag får åka igen!! :)
 Dagen började med att gå ut en sväng med Linus, sen att mocka. Linus ville bara gräva en massa hål i marken så det här har vi åstakommit idag:

Emelie:
*mocka
*rida tre galna hästar
*städa ut transporten
*vattnat alla blommor
*sopat av altanen
*skakat av alla dynor
*blivit jagad av LillInez(kossa)

Linus:
*Gräva tre hål i marken
*Skälla på Farmor och Ove

Känns som att min lista blev lite längre.. har ändå saker kvar att göra. Som tillexempel att njuta av min ledighet! Skulle väldigt järna sola nu, men det är ju inte så mycket sol för tillfället. Bara grått och tråkigt.
Klarade mej från regnet idag i alla fall när jag red. Började med Blondy och red på banan! Hon var superduktig men vi kunde inte hålla på längre än 35 minuter för hennes kondis är ju inte den bästa. Red mest start och stopp, länga och korta. Tänk att hon stod helt stilla idag när jag skulle hoppa upp! Är så glad :)

Jack fick ta en sväng i skogen, vilket han nog aldrig mera vill göra om utan en kompis.. Det blev ju nästan galopp, men mest slängtrav och tvärnit en gång i minuten. Herregud så hemskt allting var! Och när vi äntligen var på väg hem så kommer ju Johanna med traktorn, och en lastbil i full blås. Det slutade i alla fall med att vi stod i diket :)

Jackie fick en stressig skogstur idag pga att farmor och ove kom precis när jag lämnat gården, så det vart full fart från början till slut! Stackars lilla Jackie, vi tar det lugnt i morgon lovar jag!
 Mischan fick vila idag. Var på banan med henne igår och hon var jätteduktig. Fortfarande lite stel, men mjukare :) Hon var lite smådryg när jag skulle lägga en ca 20m volt, då hon skulle byta varv varje gång vi närmade oss andra långsidan.. Tror det beror på att jag rider med så mycket ytterhjälper, och hon var inte direkt överens vart bogarna skulle vara, haha! HOn blir nog mycket lycklig när Sandra kommer i morgon! xD
Vi tog även ett litet skutt, typ ett kryss på 40 eller något. Var så fjuttigt att jag lade upp det på 70, och sen en gång på 95! :) Hon var lite osäker första gången så vi fick ett slängtrav-stopp, men sen hoppade hon som om det inte var någonting, haha! Knasiga ponny! ;)
Lilla Tom fick komma in och bli bortstad också !!

Hannis rider :)
grus i ögonen Sandra? haha


 Lite bilder  också. Ska försöka fixa fram några på mej och Blondy också när kameran återvänder hem! Kanske kan forsgrens ta lite fler bilder på nån träning någon gång? :) Skulle va najs!

Näh, nu är hästarna intagna och jag ska snart sova! Ska öppna en Bacardi Breezer som jag fick i avslutningsprizze för att sjunka in i Irlands-Dvalan, HAHA, fattade inte varför jag skrev så, men Bacardi är liksom Irland! haha
Såg även på Facebook att Drömmis fanns i "albumet: hästar till salu" Jättefina bilder, även om tårarna rullade ner för kinderna så tryckte jag på "gilla" knappen och loggade ut.

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most




hmm.. taskigt läge...

efter några upprörande sms:rader med min syster(är säker på att sandra var inpetad på ett hörn hon också) så tar jag igen mej med att kolla på Barbie som Öprinsessan!! Många fler väntar

what are words

ställde klockan på 08.00 men vakna två timmar senare.. -.- Då var lilla hunden pissnödig så in i satan, så vi rusade ut i spöregnet. Jättemysigt.. Passade på att mocka och göra klart allt i stallet så kan jag bara slänga in kusarna och lägga ut maten ikväll! Får se hur det blir med ridningen idag. Tillåter vädret så.. vi får se.

Ska slänga ihop ett mejl till Blondys uppfödare också, vilket jag inte ser fram emot.. Men det måste göras förr eller senare! Men vad ska man skriva då? Typ, "Hi".. Nog snackat om det. Dagen verkar bli lugn, ska inte göra mer än att chilla och rida tror jag. Ganaks skönt de. Ska nog fortsätta skriva lite granna också, det var ett tag sen så.. :)
Åh, inge mer att skriva tror jag. Har inte hänt så mycket här på morgonkvisten. Det får bli en låt ist.

too cold for you to keep her, too hot for you to leave her

tyckte att det är dags för ett sånt hära inlägg nu igen. Ställde klockan på 08.00 men gick som vanligt upp en timme senare. Gick ut med Linus en sväng upp till brevlådan, men ingen post hade kommit så jag gick ner till stallet och började mocka. Mamma har spånat upp boxarna för en hel vecka, vilket är bra, om jag inte hade varit hemma.. men nu är jag ju det så jag fattar inte grejjen med det.. Det kan ju inte vara särskillt bra för bena på hästarna? I alla fall så gjorde jag klart allting på en timme ungefär. Ska fylla vattenhinkarna i hagarna när jag ridit sen, för Blondy skulle bara ha ut sin hink så jag orkade inte. Hon var även väldigt nyfiken på vad jag gjorde i stallet, så jag fick besök då och då. Mycket trevligt. Hon får nämligen gå in i sin box som hon vill, och in ch ut hagarna, sin hage då.. Råkade då ha stalldörren öppen så hon kom och gick lite som hon ville. Tur att allt är inhägnat..:)

Tänkte att Jackie ska gå på banan idag, Jack också och Mischan ska skrittas ut. Blondy får gå när pappa är hemma. Tänkte ta en sväng i skogen med henne också. Vi får se vad vädret tillåter, det ser inte så  kul ut nu. Hade tänkt rida Blondy igår men det började spöregna satt.. Jag kände liksom inte för ett ridpass då, hehe!
 
Mischan fick ett pass på banan igår. Hon vill inte riktigt vara kompis med mej känns det som.. haha, streta emot allt vad du har.. nej så illa var det inte. Lite stel men vart finare och mjukare mot slutet  i skritt och trav. Körde inge arbete i galoppen mer än några galoppsprång i taget så hon skulle orka. Vet ju inte hur Sandra rider henne dagligen satt.. Aja, skritta ut idag och lösgöra lite så tar vi något skutt i morgon. Ska höra med Sandra om det är okej bara !! Skulle vara kul att prova hoppa henne. Har gjort det förut hos sjöströms, men det var ju evigheter sen, typ när Rocket var hemma :)

Anledningen till att jag rider all ahästarna nu är för att Sandra, Hannis, Mamma och Marie är på IRLAND... Aundsjuk som en gris är jag. Skulle göra vad som helst för att komma dit ska jag säga. Även om det är sommar och grönt här hemma nu, så är det på något sätt ljusare där.. en annan grön typ, haha. Saknar det i all afall. Har ju med mej ett minne där ifrån, som betyder allt för mej. Hon får mej minnas var enda sekund av resan, och hon är inte ett minne, utan hon är min underbara häst. False Gold, men ditt hjärta är av rent guld.

Tänkte avrunda nu. Hästarna väntar ute och magen gör protest.. Avslutar med detta:

Så, fråga vad ni vill!! Svarar på ALLT :)
Skicka era frågor till [email protected] så kommer svaren upp på bloggen!!


our way or the highway

Faded in stone as you wept from fallin

måndag såhär igen då! Vad ska det vara bra för egentligen?
Har gjort absolut ingenting idag. Bara haft tråkigt.. Provade att springa upp till brevlådan, men det gick inte det, så jag fick gå. BLÄ
Älskade Blondy fick vila idag och igår. Ska ta in henne i morrn och pyssla lite, hon tycker att det är så mysigt de :) Längtar tills jag kan sitta upp i sadeln !!
Jackie och Jack vart skodda idag-Jack för första gången- så jackie fick vila. HAde tänkt gå en sväng med henne idag men glömde typ bort det.. hehe sorry stuffan <3 Jack och MIschan tränade idag uppe hos Marie. Det gick bra för dom båda, bara att Sandra ramla av.. Usch, och på svanskotan också ! Så nu är vi två som inte kan göra ett skit.. xD

Mamma fixade mina naglar idag också, och blev supernöjd :) Tack Mamma !!
Vet inte vad jag ska hitta på nu, kolla på en film när jag duschat med en kopp te? Låter bra det!
Blir mer och mer butter över att jag kanske inte han hänga med till grönan på onsdag.. Jag kan ju hänga med på allt det andra, men jag käner inte för att bryta av svanskotan helt. Tror förresten att den gick av, för det känns då inte rätt..hehe, det lät ju lite konstigt, missupfatta inte tack.. (:
Det blir ju väldigt kul att sitta (stå) och kolla på när alla andra roar sej, och så har man betalt hela skiten redan. Men jag hoppas verkligen att jag bättrar på mej på en dag nu!
Och imorrn så är det vattenkrig också. Får nog avstå från det också eftersom att jag märkte idag att det inte gick så bra att springa. Vill inte bli dyngsur heller för den delen.
 Kommer inte på något mer som är värt att skriva nu.. Blir väl garanterat ett inlägg imorrn också, ska ficxa ihop en "fråga vad som helst" grejj också till ikväll. Hare så bra, hörs imorrn!
FÖRRESTEN, såg typ en trailer på BREAKING DAWN !! Wooh, längtar

Kom inte på ngt att skriva typ här..

old friend, why are you so shy?

sitter och kollar ut genom fönstret och kan det vara en vagn som vält vid vägen tro? Ser så ut, rakt ner i Johan och Maries hage. Men dom verkar få upp vagnen nu så.. inge mer roligt i det.
Ensam hemma är jag också. Tänk så skönt det är. Hannis och Sandra (även om Sandra inte för mycket ljud av sej) är å fiskar med Erika Lind tror jag. Hoppas dom inte får någon fisk. Inte Hannis i alla fall :) Själv får jag inte ens på maskjäveln på kroken, så jag kanske inte ska säga så mycket. Menmen, tycker fiskar är eckliga i alla fall.
 Idag kan jag nästan sitta normalt, om jag undviker att sitta på svanskotan så mycket som möjligt! Skönt att det går framåt. Men jobbigast är att ta sej upp när man väl satt sej ner. Får träna lite på det, eller så ger jag bara faan i det så det kan läka ihop någon gång. Får panik om jag inte får rida snart ! Det är så tråkigt att bara göra ingenting liksom.
Ska leta reda på någon bra film och besagta alla chips sen. Haha, hoppas Hannis och Sandra inte kommer hem på några timmar :) TITTA TITTA, nu är vagnen uppe!! bra jobbat allesammans, men var det inte jävligt onödigt att ha omkull an? haha
Nej, jag hoppas mamma har lite ork över så att hon kan fixa mina naglar ikväll. Imorgon lär hon då inte hinna med hovslagare hit och plocka undan dit och städa lite där.. Nä, hon bestämmen själv vad hon vill göra idag, det är ju trots allt Mammas och Pappas bröllopsdag !! 17 härliga år tillsammans <3 Tvingade Hannis plocka blommor åt mej som jag kunde ge till mamma xD HAr ju lite problem med att böja men ner..
Funderar på att ta in pållarna nu, dom verkar springa lite granna ser det ut som. Efter det blire att chilla framför tv.n lite granna.


Close enough to start a war,
All that I have is on the floor,
God only knows what we're fighting for,
All that I say, you always say more,




Ett nytt inlägg:

okej, det vart inga bilder på dom vackra blommorna igår, men bara för att jag inte hittade kamerasladden.. -.- Det fick bli en "dagens vill ha", istället.
Dagen har har varit lugn. US-möte klockan tio, hem till pållarna och typ det. Hannis och Sandra red Jackie och Blondy igår och det gick bra tror jag. Vet inte vart dom red men skit it. Idag var dom såå snälla och red Jackie :) Sandra red Mischan och Hannis red Jackie till banan och så bytte dom efter en stund. Jag hade fullt upp med att hjälpa och förklara för Hannis varför det var så viktigt att ha med sej yttersidan och bogarna när man red, men jag tror inte att hon blev nå mycket klokare av det får jag erkänna. Sandra red Jackie riktigt bra. Bra tempo och bra form.
Dom travade lite bommar och hoppade lite småhinder och det gick bra. Jag gjorde om travbommarna till galoppbommar och höjde upp kryssen lite, för att få rundare språng. Mest för att Jackie måste använda ryggen och ha koll på sina ben.  Jag lade en eller två bommar framför de båda kryssen och så var det bara att rulla på typ :)
Tänkte lägga upp en bild, men den vill inte samarbeta just nu, så den kmr väl när den har lust..
Det blir väl lite bloggande ikväll också tror jag. Det finns ju inge att blogga om när man lite kan göra så mycket!
Jaja

over and over


stövlar: Hööks (kopia av Bocaj-stövlarna men hälften så dyra. Kvalite: ?)
Tröja: HVpolo
Tävlingsbyxor helskodda: Hööks


rubrik

det enda jag har lust med nu är att schteeka lite. Känns ganska värdelöst när man bara kan ligga på ena sidan, det blir en jämn och fin solbränna det.. Gjorde ett tappert försök men lilla hunden ville bara vara kramgoo då, och det vart liite varmt. Så jag och mamma åkte å köpte blommor som vi ska ut och plantera nu. Bilder kommer under dagen. Väldigt intressant med blomplantering måste jag säga..? Eller kanske inte.
 När hannis och sandra kmr hit ska jag tvinga dom att rida Jackie och Blondy. Så snäll jag är, men vill inte alla rida mina söta små hästar? Haha, skulle inte tro det. Blir väldigt less på att jag inte får rida. Det var ju liksom det jag hade tänkt ägna mej åt under den lilla ledigheten eftersom att jag aldrig hinner rida allihopa, dock så har jag ju bara Jackie och Blondy nu när Drömmis åkte iväg, men jack skulle behöva en "riktig" genomridning då och då.
Jaha, det var det för en stund framåt. Återkommer med häpnadsväckande bilder på blommorna jag ska plantera och lite annat jag har i huvudet då..
Steek på er

Yeah, If I'm not such a sweet thing
I wanna do everything
What a beautiful feelin'
Crimson and Clover
Over and over


hello dad, hello mom, im your ch-ch-ch-ch-ch-cherrybomb, hello world im a wild girl im a ch-ch-ch-ch-ch-cherrybomb

vad ska man hitta på? Handikappad till 89%.
Idag kan jag nästan sitta ner på en stol, och nästan gå normalt, så det rullar på framåt. Om det backar igen innan helgen är över så blir det att dra in till akuten igen. Fram till dess får vi nöja oss med diagnosen spricka i svanskotan.. sounds great huh?
 Har spenderat dagens timmar med att vanka upp och ner till brevlådan, sovit lite, bytt om hundra ggr på grund av att jag svettas som en tok. Har sedan kl 6 kollat på The Runaways.. Tycker aatt den filmen är rätt så hyfsad, och så tänkte jag ju döpa Blondy till Chery Currie.. lite komiskt
 Nej, blir smått tokig på att inte kunna göra ett skit.. vill ju ut i stallet och grejja, rida alla pållar, menmen, det  finns inte mycket att göra åt den här skiten. Bara vänta.
Kvällen för övrigt ser väl ut att bli lugn, chill framför tv.n med en massa chips. Känner då inte för att blogga mera just nu, ska försöka ta mej in i duschen utan att slå ihjäl mej.. önska mej lycka till

keep learning by your mistakes.. i'll do

okej, ett tag sedan igen nu då. I måndags kände jag inte alls för att blogga i huvud taget, bara ligga och lata mej. det samma med tisdan. Igår så hade jag tänkt blogga och lägga upp lite bilder på Blondy sen hoppträningen, men det blev inte mycket av med det. Ramlade nämligen av lilla Blondy på hoppträningen. Vattenmattor ligger inte högt upp på Blondys "gilla lista", så hon vart överlycklig när hon hade kravlat sej över den och lade av värsta bockserien efter det. Jag satt väl kvar så gott det gick tills hon tvärnita och så gled jag med händerna på hennes hals eftersom att flugmedlet gör så att hästarna blir snorhala. När händerna låg i backen och jag väntade på att resten av kroppen skulle följa lika smidigt efter, så satt halva jag fortfarande i sadeln och då la hon av ännu ett bocksprång, så jag for väl lite uppåt, såg himlen i några sekunder och landade ungefär tre-fyra meter bort på arslet. Jag trodde allvarligt att svanskotan eller ryggen var av, så jävla ont gjorde det. Satt väl på marken några minuter innan jag kunde resa mej upp och så gick jag hemåt men fick stanna efter halva vägen och svimma lite granna. Sen dess har jag traskat runt och setat mest, fast inte på röven då.. Får sitta lite snett.
 Idag var vi in till akuten för att röntga, med s vart det inte. Läkart tyckte att det var onödigt eftersom att man ändå inte kan göra någonting åt det. Han sa att den kan vara helt av vid kors-någontig(svanskotan då), eller bara fått sej en rejäl smäll. BRA INFO!!
Så aldrig mer utan ridväst, även om västen inte hade hjälpt i fallet.

RSS 2.0