vi människor är inte rädda för att dö, vi är rädda för att leva.. patetiskt


DETTA underliga bett? Någon som rider med det?
Är lite nyfiken på det, det står väldigt mycket bra om det så jag antar att det är bra..?
Ska tydligen vara snällt och tar minimalt med plats i hästens mun, tre olika tygellägen med mera. Jag tycker att det är värt att prova när det fått så många bra recensioner! Men har ni något att säga emot bettet så gör gärna det! Jag tror inte att jag köper det i alla fall, snål som jag är.
 Tänkte i alla fall varva lite bett till Blondy nu. Rider vanligtvis på ett tredelat tränsbett som jag tycker är det bästa bettet! Men lilla Blondy verkar inte märka att det finns ett bett ibland, i allafall inte att det är någon som drar i tyglarna. Kan ta ett exempel, när jag red på banan i söndags hemma. Skulle göra en övergång från skritt till trav och sen ner i skritt igen, och det gick bra, menn skulle sen göra en halt.. Halten vart av ungefär när vi kommit fram till andra kortsidan! Blir litte smått irriterad när hon fullständigt skiter i hur mycket jag drar och vad jag gör för att få henne stanna. Vill ju inte dra som en tok i munnen på henne, men vad ska jag göra? Hon plöjer på så fint så!

Jackie där emot tycker jag fungerar super på tredelat! :) Varvar lite då och då med ett rakt bett som är en aning smalare! Det funkar bra det också, men jag tycker det är svårare att rida med raka bett av någon anledning. Det känns stumt tycker jag.
 Har äver provat rida på pehlam men är inget stort fan av det. När jag rider ut med Jackie kan det vara bra, men annars blir hon bara tung och låst när man ska jobba.
 Bridongbett är något jag skulle ha provat till henne också men har liksom förträngt det. Kommer inte ihåg vem som sa det, men det var nog i den svängen hon var helknasig i vintras och bara drog. Red ju dock med endast en remontnosgrimma som tyglarna var fäst i. Hade ett bett i hennes mun bara för att, liksom.. Orkar inte repa den historien för då blir vi inte klara förrän i morgon kväll hehe.

Började denna dag med att försova mej en timme! Som tur är så ställer jag klockan så att jag har två timmar på mej innan jag bör traska til skolan! Skönt det.
 Red tjocka Hilda idag och mina ben värker fortfarande! Herregud vilken seg pålle, jag satt verkligen och SPARKADE och hon verkade inte ens märka det. Skänkeldöv, kanske vill hon vara en hemmahäst och gå ut i skogen fyra dagar i veckan och stå å käka gräs resten? Det tror jag!
När jag började skritta fram så tänkte jag, "det är inte värt att sitta och jobba om jag vill kunna gå imorrn", men när vi fick en aning flyt så bestämde jag mej för att ta risken. Hon jobbade på riktigt fint men vart ganska trött och gick i lägre och lägre form tills hon släpa mulen i backen haha.
FAAN nu glömde jag anmäla till Salaortens ryttarförening eller vad det nu heter! Snackade med pappa om att jag skulle anmäla för typ 20 min sen men kommer man ihåg det? Minnet är bra men kort..

Måste tröst äta lite kakor nu tror jag! planen var att jag skulle dra å handla lite idag men nu är jag så less så jag ska sitta inne hale kvällen och förbanna mej över mitt korta minne! HAHa
By the way så drar jag hem imorrn när vi provat sadeln på Blondy! Har förresten ångart mej och vill ha en möööörkbruuun sadel nu istället för en svart, men jaja. Inte så mycke att göra nu! Hah faan

 Två R,
hare så bra va!
En Blondybuus

over and over

*sniff*sniff*
det luktar brända pengar..

Brända pengar? Inte riktigt än, men mycket mycket snart så ska jag bränna lite stålar hade jag tänkt. Helst vill jag inte lägga ut 5 spänn, snål som jag är, men jag känner att detta är mycket nödvändigt!
 Vad kan det då vara som jag ska spendera ALLA mina pengar på?
HÄSTSAKER (i mängder) !!
 Hur ska jag klara mej ur detta?




Vi börjar med första bilden:
*Ridtäcke+Schabrak+Luva
*Boxgardin
1649:-
Bild 2 (3):
*Schabrak att mixa och matcha hur man vill!
Har även hittat luvor till också!
495:-
Bild 4:
"I DO MY OWN STUNTS"
Låter det schabraket tala för sej själv, men syftar såklart på mej och Blondy där.. väldigt passande om jag får säga det själv!
395:-
 Det där vara bara en tiondel av allt jag fyllt på önskelistan med! Herregud vad det kommer brinna i plånboken efter detta! Men har hållt mina shopping-förmågor inne allt för länge nu känner jag så, det är lika bra att köra igåmg inna jag blir helt knasig!


by the way

‎7yr old with Cancer, from Rosebush, MI ....Hi my name is Amy Bruce, I am 7yrs old and I have a large tumor on my brain and severe lung cancer. The doctors say I will die soon if this isn't fixed, and my family can't pay the bill's. The Make A Wish Foundation has agreed to donate $7 for every time this message is sent on. For those of you who send this along, I Thank You so much. But for those who don't send it, I will pray for you. Please put this as your status for an hour !!! >facebook<

i only drink on the days of the week, and ends with a "why?"

Har återhämtat mej en aning nu, allt lugnt igen.

 Sitter HEMMA och har precis fetat i mej en glass. Mycket go var den kan jag säga!
Har ridit lilla Jackie ut i skogen idag och hon var superfin. Lite stel, så jag jobbade typ inget, hon fick gå i låååg form men inte allt för lång.
 Blondybusen får vila idag, bara för att jag tycker det är så kallt ute nu. Brr å gå ut igen nu!

 Tror att det blir middag snart, eller det hoppas jag! Är som vanligt döhungrig, hehe.
Hade knappt en lektion idag, mockade först ich sen så snackade vi lite om sköthästar och så pustade vi av alla sadlarna. Det var ganska chill, klockan 11 så fick vi ta lunch och sen slutade vi! :)
Red btw Jester i torsdags! Gick super det, är lite för den där pållen. Han ser liksom lite lost ut.

Ska nog inte göra någonting i kväll, bara för att bevisa hur lat jag kan vara! Dock så måste jag plugga, men det skiter jag fullständigt i nu, skjuter som alltid upp det till morgondagen.. ;)

 Det första jag gjorde när jag kom hem idag var att rusa ut till stallet och så satte jag igång med att putsa lite träns. Kändes mycket bra efteråt haha. Blir lite panikslagen när tränsen är skitiga och stela, USCH det finns inge värre måste jag få säga! HEMSKT
Men nu är alla mina träns rena och fina, förutom Jackies som jag inte orkade fixa en gång till när jag ridit. Höll på å frysa fingrarna av mej. Såg att tyglarna har spruckit lite i lädret på ett ställe, så det blir att försöka fixa det eller så får jag helt enkelt byta tyglar. Litet problem bara, har inga smala vävribbstyglar förutom dom jag rider med nu. Jag har i och försej ett par lädertyglar som är smala, men vävribbstyglar är ju "snällast" att rida med. Det blir liksom en mjukare linje mellan hand och hästens mun har jag läst någonstans. Håller fast vid vävribbstyglar, så det får bli att köpa nya. Urrghh, snål som jag är.
 Kikade lite på träns igår och hittade ett supersnyggt träns från Dyón som jag vill vill vill ha! Sorgligt värre kostade det en bit över 2000, så där sprack det. Kikade idag på nya tyglar och tänkte, "dom där tyglarna till Dyón tränset kan ju inte vara så värst dyra". Höll på å sätta glasspinnen i halsen när jag såg att dom kostade SJUKA 800 spänn! FETGLÖM SÄGER JAG BARA!
Ser ut som att jag får bege mej till Habbors eller Hööks snart då. Får jag välja så svänger jag nog förbi både Habbors och Hööks, men jag sätter Habbors kvalité 1000ggr före Hööks. Men man väljer ju själv om man vill betala för kvalitén eller inte ;) Vilket jag sällan gör haha

Ska bara vänta på att Hanna Arvidsson kommer nu, så hittar vi väl på nå allmänt cp som vanligt!

 Två R,
hare så bra va!

header jag funderar på va.. såg dock att det stod Erika Lindh mitt upp i alltihopa, hehe!

i did not expect this..

Vet inte vad jag ska säga
vet inte om det är värt att säga nåt
var det meningen
eller?

Nu vet jag vad jag ska säga, och jag kommer säga det, om och om igen så att jag aldrig gör om samma misstag;
"Du vet inte vad du har förrän det är borta"

another day, another time

YAY! nu har jag varit sådär kreativ igen och skapat en ny header. Dock är den inte vis-bar än, haha. Btw så är det ganska svårt att få till något dugligt när man knappt vet hur man får igång en dvd-spelare.. -.-

Dagen har vart rätt så.. bra tror jag. Gjort lite random stuff, allmänt cp. Ganska normalt då.
 Har upptäckt att jag är bäst i världen på att fördriva plugg-tid! Har en massa plugg men  har då inte ens plockat ur böckerna ur väskan! Lite lat måste man få vara, men nu har jag nog nått gränsen och passerat den långtlångt!
 Har också käkat upp ett helt kakpaket, 26 kakor! Knasigt värre
Och inte har jag räddat en enda snigel idag.. tror dom vet när jag är på g, så då skyndar dom sej över vägen fort som satan..

Ska hoppa in i duschen tror jag.. har inte borstat håret på tre dagar. Tycker sånt är överskattat haha

 Två R,
hare så bra va!

Allt du säger och allt du gör

i ganska exakt en timme nu har jag försökt logga in på blogg.se! Värdelösa skit..

Lagom dag idag, två lektioner, lunch och sen ridning. Valde något så gott som kycklinggryta med ris till lunch idag! Mums
 På ridningen fick jag "lilla" Bubblan igen. Det gick mycket bättre den här gången tycker jag. Fick åter igen beröm för sitsen och handen, vilket var kul!! :)
 Saknar dock min lilla Jackie, som fick åka hem i morse på grund av att det är en häst på Hamre som har feber! Inte så skojj, så jag ville inte riskera att Jackie blev sjuk. Bäst så, men jag snackade med Karin som sa att jag kunde få ta en häst på promenad imorrn eftermiddag om jag inte hade någe annat för mej. Bättre det än att sitta i lägenheten och inte göra ett skvatt tycker jag!

Ikväll så är Pappa här och grejjar lite med bland annat lampor, och teven. Kökslampan är pajj sen i morse och jag får bara in nå finsk teve kanal.. hehe roade mej med att kolla på finska nyheter här om kvällen! Riktigt intressant och givande, för utom den delen när dom pratar. By the way, är inte finska ett av minoritets språken i Sverige? Har för mej det.. Ett jäkla krångligt språk är det i alla fall, det måste ni väl hålla med om?!

 Skrev klart uppsatsen om hästens historia igår. Grymt skönt, en sak mindre att släpa runt på! Nu är jag bara stressad över Naturbruksgrejjen med marita. Skriver inte hennes namn med stort M för jag tycker inte om henne, bara så att ni vet! Värd info, men ja.
Annars är det inte mycket annat plugg som jag ligger efter i. Att vara sjuk andra veckan var bra gjort må jag säga!!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Behöver jag ens skriva? Absolut inte, men det känns väldigt weird att inte blogga nå.. stavas weird så? wierd? jaja ni fattar vad jag menar i alla fall!
 Lite annat värt jag gjort under veckan:
*Räddat ett antal sniglar från en plågsam död på vägen
*Druckit två liter mjölk
*Käkat upp alla kakor
*Skaffat mej ennu ett hatobjekt
*Fått en vän
*Gråtit tills tårarna tagit slut
*Skrattat mej till döds
*Pajjat knät
*Stått ute i regnet extra länge bara för att jag inte orkade ta bort sminket
*Fyllt på Blondys önskelista rikligt

Typ allt det där på två dagar! Rätt så skickligt om jag får säga det själv ;)
Man hinner med så mycket som man inte tänker på. I alla fall jag.. :)


Galet sjukt vad jag saknar denna gobit! Men jag hittar den ingen stans längre, heltokigt!

Jajajajajajjajajajajjajajajajajajjajaja nu drar ja å pappa iväg å köper pizza! Fett najs, men jag måste sabba stämningen lite med att ta en sallad, hehe. Har käkat alldedes för mycket kakor och chips nu!
Skriver när jag hinner.

 Två R,
hare så bra va!


nu!

Äntligen klar och vaken efter en hel del sjuka drömmar. Bra och dåliga!
by the way, stavas drömmar med två "m" ??

Jag vet att jag inte bloggat på en vecka, men har inte haft tid eller lust. Så är det..
 Att rida Jackie i västerås har inte vart så värst kul.. Hon var helt sönderflippad i ridhuset och hoppade som en kratta på utebanan. Drog när vi red ut och springer över mej VAR ENDA GÅNG hon ska ut i hagen.. super va?
 I helgen döremot gick det bättre.
KM i går, och det var mitt sista år på ponny. Alltså sista chansen att ta hem den där J*VLA pokalen för gott! Men vad händer? Precis som förra året, och året innan det så river vi sista i grunden! Jag hade hellre kommit sist än tvåa. Jag vet mycket väl hur dålig förlorare jag är, men det här kändes jäkligt pissigt må jag säga!
Är annars nöjd med rundorna, hon gick fint. Tyckte bara att höjderna var lite.. BAJS! Vet inte vem som bestämt dom riktigt, 90-95 fick jag hoppa med Jackie! Heltok, jag hade i alla fall velat hoppa 1m-105!? jaja reglerna ändras ju för varje år märker jag så det är väl inte mycket att säga till om.

Drar till västerås imorrn igen. Inte sådär taggad direkt.. Det är fortfarande inte kul tycker jag, även om jag verkligen anstränger mej för att snacka med folk och hänga med i pluggandet. Men näeh, inte ett dugg kul. Men jag antar att jag får stå ut. Har jag något annat val?

Fetade nyss i mej lite rulltårta, eller inte så lite. Ganska mycket.. typ hela rulltårtan! Bra frukost det, fick bara väldigt ont i magen.. hehe
 Ska väl dra ut i stallet snart och putsa lite träns (efterlängtat) och några sadlar! Juste, Blondy får kanske en sadel nästa vecka! Kul va??! JAA

Kan det vara någon av dessa tro? Bates caprill eller Bates evelation!
Någon som vet något om sadlarna eller har någon av dem? Skulle vara bra om ni kunde tipsa om sadeln är okej eller om det verkligen inte är något att ha! :)

Hade visst ett förträngt US möte nu, så får hasa mej upp ut soffan! Skriver ikväll också om ja inte är alllt fförsjuknen i allt plugg. inte troligt men, hehe

i was broken for a long time

Trött? Ja..

Jaa, har väl gått på en lektion i alla fall idag! Duktigt av mej eftersom att jag spydde upp skolmaten hehe..
Känns lite bättre nu, det dunkar bara i huvet. Har fått i mej lite käk också nu! Ska nog slänga mej i duschen snart och sen sova! Har faktiskt sovmorgon imorrn, till typ 12, vilket är SÅHÄÄÄÄÄÄR skönt!!!!!

Vet inte riktig vad jag ska skriva.. Ni får gärna fråga lite!  ;)

Nu ska jag nog käka lite mera och hoppas på att det stannar i magen! Haha, väldigt frääscht ja, jag vet.
 Två R,
hare bra va!


i cant bring myself to regret the decision..

En Emelie som mår mindre bra sitter i sin lägenhet och tycker synd om sej själv. Hon har spenderat största delen av förmiddagen med att försöka att inte spy, och den andra lilla delen med att försöka käka något. Som det ser ut nu så lyckas hon mindre bra med båda delarna..

Japp, skitkul att missa ännu mera skolarbete! Blir så jävla less, ursäkta språket men jag orkar inte bry mej just nu!
 Det enda jag kan höra är allt dunkande i mitt huvud. Hoppas det inte sprängs, det känns nästan som om det gör det vilken sekund som helst.
 Proppar i mej vitaminer hit och energitiollskott dit, men inget verkar fungare riktigt på mej. Något fel är det, hehe.

För tillfället glor jag lite på tv, i hopp om att slippa höra dunkandet, men det går ej så bra. Blir lite yr också av det hela, herregud..
 Red Jackie igår i ridhuset. Hon var ganska dryyg och ville bara springa som en tok! Jag skulle passat på å hoppat lite, men hon hoppade ju i söndags satt.. Ska anmäla lite tävlingar också när jag får lite tid.

Skriver kanske nå mer när jag vart hos Jackie. Ska fixa lite mat och sånt till henne och så måste jag mocka.. woohoo! Nu drar jag ner så jag kommer hem nån gång och kanske kan äta lite. Det bubblar och har sej i magen, hoppas jag blir lite hungrig snart!

 Två R,
hare så bra va!

and I wonder if I ever cross your mind, for me it happens all the time

crazy, crazy stuff!

Hemma hemma och det är lördag.. i ett tag till i alla fall! :)
Kände inte för att blogga igår, så en snabb uptade får duga nu.

Runt ett idag så drog jag, Hannis, Sandra och Marie iväg till Tracy för sandra skulle rida henne för första gången idag! Det gick superbra, förutom att det tog ett tag innan vi förstod oss på tränset.. hehe man lär sej nå nytt varje dag!
 Efter det så vart det hem och rida lilla Jackie. Red först ut i skogen, men hon var lite halvdryg och det var så stenigt så vi kunde inte galloppera något alls typ. Så vi traskade vidare till Maries bana och körde lite markarbete. Gallopperade mycket och tränade mest på att Jackie skulle vara rak, och inte springa med baken åt vänster, halsen åt vänster och mulen åt höger.. hehe
Gick bra tycker jag, så jag tänklte hoppa lite imorrn. Mest lite kontrollövningar också, så att det inte behöver gå i 300 blås mot hindrena..!

Har setat och skrattat åt mej själv i typ en och en halv timme nu, hehe. Varför tycker jag inte att vi tar upp x)
 Skriver väl kanske nå imorrn också om jag hinner.

 Två R,
hare så bra va!

night time

DAMN, nu är alla kakor slut.. och vart tog tiden vägen? Käkade jag upp den också?

Ja, det vart inge bloggande igår för jag hann inte. Har ju en hel vecka att ta igen satt. Men i helgen LOVAR jag lite mera bloggande! Detta får inte bli långt, för jag måste slänga mej i duschen fort som satan och sen plugga lite häst för hand och sen sova så att jag orkar upp imorgon! Oj, det vart en lång mening.. hehe :)

I onsdags så red  vi igen, och minns att jag bad till den där uppe om en mindre häst, och vad händer? Jo, jag får den största hästen i gymnasiestallet! Inte kul alls, för första gången har jag känt mej liten på en häst! HAH lilla Belsebub, som hon heter. Urfult namn, men hon är ganska så söt. Hon ser dock lite ut som att hon är vilse i sin stora kropp på nå vis..
 Japp, gårdagen gick ganska fort, nog beroende på att vi var i stallet hela förmiddagen och sen hade bara två lektioner efter lunch. Den här dagen var något segare. Först naturbruk, en megakurs i tre timmar, lunch, låång hästkunskap och sen en idrottslektion som vi snackade typ blod.. hehe

Fick besök av pappa på eftermiddagen också och han försökte få liv i min tv.. hehe, men det gick inge vidare.
 Käkade MC Donalds mat till middag så nu kan jag skippa frukosten imorrn. haha

ska bli najs å träffa Jackie å Blondy imorrn tycker jag!! Mina små pållar <3
Blir lite osammanhängande meningar, men jag har fokuset på lite annat just nu. STRESS framför allt, hur ska jag hinna klart med ALLT? ALDRIG mera vara sjuk säger jag bara!
 Som vanligt har jag en massa annat skräp i huvet som tar min koncentration.. som tex, när ska jag hinna köpa mera kakor? Sånt värt.. haha

Känns verkligen som att mitt hjärta kommer flyga ur mej snart. Håller andan en stund, och när jag andas ut käns det som att lungorna sprängs!

 Två R,
hare så bra va!



Min fiina Blondy Bus! så duktig!! ;)
By the way så kommer Habbors Thomas imorrn och provar sadlar på Blondy! JIPPIE hoppas vi hittar nån som passar! Och jag hoppas verkligen att mina träns inte är oputsade när jag kommer hem imorrn, haha.
Gonatt folks!

du är en annan nu i och försej, men när du strippar och klär av dej är det samma grejj

Har klockan redan passerat sju? Ojdå, vart tog dagen vägen!?

Den här dagen har gått superduperfort tycker jag! Sitter för tillfället och har en liten plugg-paus. Engelskaglosor, matemetik, djurhållning, hästens biologi, häst vid hand och you name it!
Rent plugg i två timmar, så jag tyckte att jag var värd en paus :) Ska bara se till att inte sitta för länge framför datorn nu så jag missar resten av plugget, det är ju så lätt att fastna och glömma bort tiden!
 Red sista lektionen idag, på en pålle Svante. Stor, och lite småsurig på mej. Jag tvingade honom att arbeta lite och jävlar i min lilla låda vad grinig han vart x) Jag är dock van att rida storhäst nu, men det är alltid lite krångligt md en man aldrig ridit förut, men jag fann maj ganska snabbt i ridningen. Fick också beröm för sitsen flera gånger, vilket var kul att höra! :) Tror att det är ridning imorrn också, och ber till gud om att inte få svante! Hana
 Saknar min lilla Jackie, som kommer kännas som en liten plutt jämfört med gymnasiehästarna. Det är lite dåligt att dom inte har några ponnysar, även om jag ändå skulle få rida dom stora asen.. jaah

Till middag idag vart det pizza, mycket go var den! Också väldigt svår att tillaga, man måste vara mycket hightec på mikron!
 Nej, ska slänga mej ner i böckerna igen nu och efter det slänga mej i duschen. Mycket slängande här!
Hoppas inte att jag var världens träningsverk i  morgon när jag vaknar, är inte van med en så trög häst som jag red idag..hehe
 Nej.. bättre inlägg, lite längre, kommer till helgen för jag hinner verkligen inte blogga nå länge alls med allt detta pluggande! Fy för att va sjuk, och inte är jag frisk än! Blir knasig -.-

 Två R,
hare så bra va!

retarded pic, i know

visst du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dej för du har varit min

nääästan klar med allt plugg för idag! skönt som satan :D

Funderar på att gå en sväng innan jag kryper till kojjs, men det är så kallt ute och jag glömde halsduken hemma :/ hehe
 Har i alla fall käkat middag nu, och det vart något så avancerat som BILLYS PANKAKA! Väldigt svårt att tillaga, kräver mycket erfarenhet..

Morgondagen ser ut såhär:
08.30-10.45 Djurhållning
10.55-12.05 Matemetik
12-05-13.00 Lunch
13.00-16.00 Ridning och körning

En ganska chill dag, om jag får säga det. Det är myket bättre med få, långa lektioner i veckan, än typ 8 lektioner varje dag och sluta kl 4 i alla fall! Skönt att jag börjar halv nio också! ;)
 Vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. tror jag skippar att gå ut. Det skulle ju behövas städas lite i köket, men det göra jag imorrn innan jag drar till skolan!
 Ett ganska segt inlägg vart det nu, men har inget att skriva.. Ingenting faktiskt. Har skrivit av mej det mesta idag, så jag skriver lite imorrn i stället! :)

Jaa, godnat på er då så hörs vi imorrn!

 Två R,
hare så bra va!


en ganska chill måndag må jag säga!

ebbalaarsson om run fast for your mother, run fast for your father, run fast for your children, your sisters and brothers:

 Tjena, fin blogg jag hittade! kan du inte skriva lite om dej själv, eller något som ingen vet om dej?

Svar:
Hejsan, tck så mycket. Jag vet inte om det är så mycket att veta, hehe, men kan väl skriva ner lite granna.

 Ja, jag heter Emelie Borgström, pluggar på västerås ridgymnasium. Jag bor i västrås i veckorna men åker hem till åkersbyn på helgerna.
 Bodde förut i stockholm, men flyttade till dalarna när elever från gymnasiet började ge ut knark till elever som gick på lågstadiet.. hehe, bra skola det!
 Har bott i dalarna nu i snart tio år, typ nio tror jag.
Jag har ridit sen jag var 5-6 och skaffade egen ponny när vi flyttade. En shettis som inte var så värst samarbetsvillig, men jag lärde mej otroligt mycket.
 Har nu gått tre veckor på gymnasiet, och det funkar.

Lite saker som ingen vet om mej..
* Jag har grov disktrasa-fobi
*Jag har fjärils-fobi (inte för at bara ha en fobi, utan jag tycker dom är läskiga och blir faktiskt rädd när jag ser en x) ), men det vet dom flesta om.
*Jag har adlrig erkänt för mej själv att något är svårt.
*Dammsugare gör mej illamående, rikiga alltså, inte såna man äter!
*Jag gör aldrig bra första intryck, och gör ALLTID bort mej inför folk jag träffar för första gången. Skriker oftast "whoops" också när jag klantar mej -.-'

Sådär, det får duga. Mer detaljerat blir det inte. Jag skulle kunna skriva en hel novell om mitt liv, men det orkar jag inte.

Kom typ hem för en timme sedan från skolan. Hade ju glömt att det var studiebesök idag och trodde att jag började halv nio, men började åtta, så jag sprang som en tok till skolan men bussen var lite seen. Som tur var!
 Ska skriva rent lite grejjor och plugga ikapp i matten så kan jag chilla lite sedan framför en film med massa kakor! MUMS, vad jag längtar. Men jag hittade tonvis med papper i mitt fack i skolan så det dröjer nog innan jag kan varva ner ikväll.

Saknar mina pållar hemma, men träffar dom på fredag! Kan tvinga Hannis lägga upp lite bilder på hennes och Sandras blogg på mina pärlor! Kan länka till som också, men när jag kolla sist så var det ett tag sen dom uppdaterade :)

www.hastrittarna.blogg.se/tallkotte

Jag fattar inte varför dom inte tar bort tallkotte.. haha

såå, nu får jag sätta fart med pluggandet. Kan väl ta och lägga in det första kapitlet på min lilla berättelse också som jag babblat om sedan jag började skriva! Är uppe på runt 30 sidor nu tror jag! haha

 Två R,
hare så bra va!


run fast for your mother, run fast for your father, run fast for your children, your sisters and brothers

FINALLY!
ja, nu har jag internet även i v-ås! Fatta hur grymt skönt det är?! Låter lite smått beroende, men prova själva leva utan internet en hel vecka. Svårare än vad man tror, tillslut sitter man å snackar med en avokado, tro mej! Haha
 En kopp te, och facebook är det jag fördjupar mej i just nu. Ska försöka hoppa i säng före tio, men kommer nog misslyckas med det.

Skrev ju en snutt i morse, eller när det var. Det har inte hänt mycket sedan dess, bara packning och allmänt random stuff. Har upptäckt en av mina mindre bra talanger. Har många talanger, men alla kan j inte vara på topp. Nämligen att handla mat. Herregud vilket krångel. Hade ingen aning om vad jag behövde och korgen jag släpade bakom mej gav ett mycket irriterande ljud av sej. Det var lite störande.. så det dröjer nog innan jag handlar helt själv, haha.
 Har faktiskt inge mer att tillägga.. Lite orolig bara för morgondagen, då jag inte vet om jag börjar 08.00 eller 08.30! har ingen aning om samma schema gäller för ingen har hört av sej.. antar att jag börjar halv nio i morgon, annars märker vi det va!? Haha godnatt på er alla ;)

Två R,
hare så bra va!

haha, fail..

pump it from the side, pump it upside down

Ponny klar! Häst kvar..

Jackie var super på träningen idag! Jätteskojj faktiskt!
Så hon är klar för idag. Bara lilla Blondy kvar, som fortfarande väntar på en sadel.. hmm Tycket att han kan ta och köra hit nu med det samma!

Jaa, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det har ju inte hänt så värst mycket under dom timmar jag vart vaken, hehe. Drömde inget ovanligt inatt, med undantag från allt allmänt ovanlit som surrar runt i mitt huvud! Sov gott, vaknade nästan pigg.. jaa vad mer att säga? Jag har snart käkat upp en hel marabou choklad, och druckit upp det mesta av colan.. det är inte soligt ute, och det blåser lite! Lite ovärd info sådär!

Jag undrar om jag ska kämpa mej ut med Jack i skogen idag, eftersom att Hannis inte är så pigg på att rida ut med honom själv. Vet inte vad han hittar på, men är väll rädd för var enda liten kotte eller löv som fladdrar till det minsta..haha! Det vill säga om inte Hannis vill rida honom själv idag. Men det lär inte bli mycket ridning för mehj i veckan, så jag får passa på att rida nu! Jackie får stanna hemma i veckan, för jag är fortfarande inte helt frisk.

Vad annars att hitta på? Klockan är ju bara runt halv 1, så något måste jag ju göra.. som till sexempel skriva en lapp om hur mina pållar ska gå i veckan kanske? Så får det bli!
 Lite mera cola, sen bäre ut i stallet igen! Skriver lite ikväll om jag hinner och om jag får stil på internetanslutningen, hehe!

Två R,
hare så bra va!

Faded in stone as you wept from fallin

Lugn och ro..? knappast!

Vaknade denna morgon runt 9 och degande inne till 11. Gick sedan ut å fixade lite i stallet, tvättade lite träns osv. Gick me Hannis ner på åkes bana, som nu mera är en gräsbana.. hehe jaa!!
 Iaf så gick Jack bra! Vi tränade mycket på att det ska gå i rätt tempo och på Hannis villkor, och jag tycker att det ser helt okej ut nu faktiskt! Sen vart jag tvungen att ta galoppen lite. Han var pront bestämd att landa i vänstergallopp fast jag ville ha höger efter hindret -som låg på typ.. 40cm- , så vi nötte lite på det och fick allt på plats.

Efter det så fick ännu ett träns bli rent och snyggt, sen så var det Blondys tur att få komma ut. Stötte på Carina när jag var på väg till knapern, så vi gjorde sällsakap ut i skogen. Gick finfint men Blondy var som vanligt lika smidig och rask som ett betongblock.. haha

Imorrn blire att rida lite dressyr med Jackie, som fick vila idag. Ner på Sussies bana och få lite coachning!
Det blir super det, sen väntar jag bara på att Habbors-Thomas ska komma ut med sadlar.. Han skulle kommit i torsdags, men nehe.. Så det är bara att vänta på att han ringer!
 När allt är klart här hemma blire till V-ås igen.. Känner mej lika taggad som en flugsvamp! Jag känner att det här inte slutar rätt, av någon anledning. PISS
Av någon annan anledning är jag sjukt trött och less på allt just nu.. Känns bara bra att gå ut till hästarna, haha. Jag tror jag sover i sadelkammaren inatt!

Jaa, det var lite om mina frustrationer haha. Hoppas ni inte tröttnade där, lovar att det kommer roligar einlägg med humöret på topp! By the way så har jag internet i veckan nu, så bloggen kommer nog bli bombaderad av knasigt tråkiga inlägg om hur cp allt är! Nej nu får jag lägga av! Ett snabbt besök i stallet och sen massa chips framför tvn med familjen!

miss ya girls! <3 and our MC DONALD's!     :D
Två R,
hare så bra va!

fikuspiss

Äntligen morgon! Förmiddag snarare..
Sov inge vidare i natt med en liten hund som låg å snarka på MIN kudde!

Ska dra ut å få lite frisk luft snart, sitter och kallsvettas och har dunderont i huvudet av någon anledning. fan, skit it nu drar ja!

02/09-11

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut
är det nu, nu som det tar slut

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va

Du tar bort min hand ifrån din arm
och flyttar bort
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va


nedrans lädertvål!!



Detta, skall snarast införskaffas! Vet dock inte vilken mjukis-tröja jag vill ha, så det blir till att prova! Tänkte på en sak också.. varje gång ja e på Hööks, så av alla folk som köper saker, så är det bara jag som provar något! Är inte det lite weird? Kanske inte, men det är en sak jag lagt märke till i alla fall ;)

Och sen av alla miljoner vita schabrak jag har, så vill jag ha ett nytt vitt! Ett snyggt som är ok att tävla i! Har pftast ett uråldrigt sammetsschabrak som jag fick till Edda (shettis), och det var ungefär 7 år sedan, men det är fint i alla fall! Men det blir lite svårt när man drar iväg på meeting och bara har det schabraket. Har ju två st MountainHorse shabrak som jag å Selma vann, men dom är så himla urtvättade, och så missmatchar det lite med den gröna kanten.. Hittar ingen bild på det, men det är inte det nya som man vinner eftersom att det var ett ganska bra tag sen jag red Selma!
 Vill mycket gärna beställa ett från Anna Scarpati, men 700:- för ett schabrak.. neeh? Hade jag ett överflöd av pengar skulle jag beställa hur många som helst för man kan ju mixa och matcha hur man vill! hiss och diss!

 Sadlar, sadlar! Thomas från Habbors kommer nån gång denna vacka och provar lite sadlar på Blondy! Woohoo! Har nu lite beslutsångest.. svart eller mörkbrunt? Vad är snyggast till en palomino?? Tycker båda är ganska okej, men jag har ju svart till mej själv, fast mörkbruna träns är snyggare än svarta träns.. hmm, lite krångligt! Jag är inge bra på att matcha utrustning! Sen by the way så är mina stigbyglar gråa och silvriga, vilket gör att min plan på mässingsfärgade spännen på träns och förbygel spricker, och det är lite svårt att hitta såna stigbyglar i mässing skulle jag tro.. Jaja, jag får utgå från sadeln när jag fått den! Ridjacka (tävlingskavaj) kan man ju alltid ha två utav, och ny tävlingshjälm ska jag införskaffa! Jag vill helst ha mörkbruna stövlar too, herregud jag kommet se ut som en clown på tävlingsbanan! Stackars mina pållar vad dom kommer skämmas! x)

Känner väldigt för att springa ut i regnet nu och bara vråla ur mej nå cp, men jag avstår nog för jag har inga strumpor.. hehe
ska rulla upp lite fleecelindor nu, sen göra nå vettigt! lädertvålen är i BAJS-V-ÅS så jag kan inte tvätta träns heller!
 Nu har ni säkert tröttnat på mitt beslutsångest-depp-humör! Skriver ikväll om jag kommer ihåg, vilket jag nog inte gör. Harry Potter har vart framme med häxhatten igen haha! Tänkte skriva staven, men det lät lite.. jaah, det får ni tolka själva! HAHA

Två R,
hare så bra va!

RSS 2.0