Jag ska sova nu!

Ännu en seg dag har gått!
Ingen ridning idag, bara plugg.. och en massa verktablettus.
 
Imorgon åker jag hem till mina fyrbenta liv och ger dom 
den uppmärksamhet de förtjänar! Inget tvivel om att Hanna
inte gjort det, men vill bara vara med Jackie och Blondy nu
så mycket det bara går nu. Jag drar ju för tusan till Irland om några
 
dagar bara! Det ska bli skönt att komma bort igen, även om jag
missar tävlingar och annat. Men och andra sidan, så får jag 
mycket mer ut av att vara borta och snurra om på rutinerna!
 
Nu skulle jag må bra av lite sömn, gärna lite mer än förra natten
trots sovmorgon.. Vill vakna upp frisk och utvilad!!
Och om någon av min systers vänner läser detta så påminner jag er 
om att ni gör met skada än nytta när ni står och ser på när min
syster blir trackad och bara vill springa iväg i gråt. För fasen,
vänd er till någon om inte vågar säga något! Dt kan ju inte vara
värre än att se sin kompis må dåligt kan jag tycka. Tycker inte
ni det så är ni inga som min syster kan förlita sej på och kallas
för vänner! 
 

Bedtime

Nu har jag slukat lite medicin och en stor kopp te, dags för att slumra i några timmar. Har underbar sovmorgon imorgon, ända till 09.35! Dock seg dag utan hästar att rida.. saknar mina fina pållar hemma. det är hemskt att tillbringa en vecka hästlös i Västerås, man får ju liksom en massa tid över som man bara slösar bort ju! Haha
Gonatt, hörs imorgon!

False Gold 8/9-12


Här kommer lite från tävlingen med Blondy:
 
1m 4 fel-
Lilla Blondy hade inte så mycker energi kvar efter första rundan (90cm med Hanna) så jag hade fullt upp med att försöka väcka henne. Men hon skötte sej super! Var inte tittig eller fjollig, bara trött. Linjen från andra hindret till trejde blev asbra. Red på 6 lite större språng (det var sju vanliga) bara för att överdriva framåtbjudningen en aning. Det blev en pilotmiss på fjärde hindret då jag var för sen mej halhalten, ca ett galoppsprång sen, så vi hann inte komma upp oss riktigt. Jag tror att om jag haft henne i en lite mer samlad galopp med mera tryck så hade hon fixat det, men det är ju väldigt lätt att tänka i efterhand! Andra missen vart i kombinationen då hon vart lite paff att hon skulle hoppa två hela hinder, så det blev ett stopphopp över a, och två galoppsprång till b. Haha vilken syn det måste ha varit. Men vi tog oss igenom/över hela banan med ett ner.
 





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

working in progress? noo

Rullade igång dagen med ett antal olika verktabletter och tog nyss ännu en omgång.. känns som att jag verkligen inte har tid med att bli dålig nu när jag ska till Irland och allt! Men jag får fixa tag i min tillfälligt försvunna medicin så ligger jag inte som en död sill hela hösten i alla fall.
Mådde i alla fall bra när jag red idag, tur det. Hoppade Svante för Sussi och ja.. det gixk väl bra. Måste dock säga att Svante är otroligt monoton liksom.. Jaja jag fick nog inget ut av passet idag, ingen kritik heller för den delen. ELLER JO, efter en himla massa tjat från mej så kom vi fram till allt det blev lite lamt där uppe ibland men det vart bortsuddat med att jag fixade till det när jag märkte av det själv.. saknar lite gap och skrik nu! Jag vill liksom inte fastna i utvecklingen..
 
 Sitter och försöker komma på något vettigt att göra. Det blir inget av det verkar det som.. är  för trött och har för ont för att ens orka resa på mej. Några flera verktabletter så kommer jag kanske upp och fram till kylskåpet eller godispåsen! ;)
SAKNAR VÄRLDENS FINASTE GRÅ! OM TUREN ÄNDÅ VORE PÅ MIN SIDA IBLAND..

Time to slumra!

Som sagt har denna dag varit väldigt lyckad! Visningen gick super med Prins och Felicia sken som en sol, haha :) En riktig matchning!
 
Imorgon bär det av till Baståsen för lite terräng med klassen. Är söndertaggad, hoppas jag får en glaaaad pålle. Det ska bli askul!
Är på Hamre igen runt fyra så då blir det hemfärd till mina pålls. Har saknat min ponnyplutt och min Blondybus. Knasskallarna. Blondybusen ska faktiskt tävla på lördag, 90-100! Hade egentligen planerat debutera 110 men hon fick ju en ganska onödig vila där mitt i säsongen.. mucho onödigt! Men huvudsaken är att hon är back on track o att hon är piggast, gladast och finast i hela världen :) 
Det blir mera imorrn, nu ska jag slumra i några välbehövliga timmar.
 
Sandra leker lite..




Trött och glad!

Lyckad dag, det har jag att säga denna kväll! HappyHappyHappy
Så happy att jag bjuder på en snee bild tillochmed! Bjuder på det.. x)

Prins <3

Sådärja, äntligen hemma för dagen!
Har precis käkat middag som Sandra fixat, det bjöds på plättar. Mums :)
Jag kom hem från Hamre för ca 20 minuter sedan. Har visat Prins igen och det gick duper. Han gick med på hoppningen för Sussi och det gick superbra! Så han var inte lika spänd när Felicia red nu på kvällen. Det såg riktigt bra ut så vi ska ta några smp skutt i morgon så får hon prova hoppa honom lite också. Uppdaterar hur det går imorgon kväll om jag hinner :)
 
Nu börjar jag känna att det har varirt en lång dag, ögonlocken är tunga som blyklumpar och jag börjar bli förkyld. Det har jag inte tid med ju, men det är bara att bita ihop! Blir pigg och glad när jag kommer till stallet imorgon till en ren och glad Prins! Han fick till och med fjollflätor i manen så den lägger sej lite, haha han blev så sööt så!
Pr




i brist på annat:

this is an earthworm



än mask..

Åh vad hungrig jag är! Min musli tog slut i morse så jag och Sandra får dra till Lidl en sväng undet veckan :) Hoppas dom snygga byggarna är kvar, haha x)
 
 
Igår ref jag prins ute i padocken för ridhuset var upptaget av en massa lektionsryttare från ridskolan. Men gick i alla fall super. Idag ska vi hoppa för Sussi med gymnasiet, lilla skrutten! Kommer gå asbra har jag bestämt :)
 
Just nu så försöker jag läsa lite om maskar på engelska.. ungefär såhär intressant är det: Fattar typ nothing..

why do all good things come to an end?

Nu är ponnyn vet. besiktad och så gott som såld! Min pärla, kan inte förstå hur fort detta gick, nyss kom jag hem från Irland till mina vilande häsar som inte var igång för fem öre, och fem veckor senare är ponnyn visad och såld! Fem veckor.. Det var min sommar med Jackie, våran sista sommar tillsammans. Fem veckor som nu är slut. Jag har så mycket att tacka Jackie för.
 
 
Nu börjar jag om på ny kula? Det kommer inte hända på ett bra tag om jag känner mej själv. Jackie bär upp för stor del av mej för att jag ska kunna bara släppa det och köra på. Det är konstigt, med dom här små ponnyerna. Dom vil man inte växa ifrån, ponnytiden är en stor del. Min fina ponny, som jag ska pussa och krama henne när jag kommer hem!
 

God morgon

Trött som satan! Skulle väldigt gärna krypa mer under täcket igen och stanns där hela dagen. Men är man uppe så är man, och det börjar knorra i min mage!!

Den första måndagen i månaden

Och så var det slut på ännu en dag! Det är redan tisdag imorgon, tyngsta dagen. Dels för  att jag slutar tio över fyra, och för att på tisdagar så är det tre dagar kvar, och sen helg. På onsdagar där emot så är det ju bara en riktig skoldag kvar och sen blir det fredag! Låter ytterst lågiskt för mej..
 
Börjar halv nio imorgon men drar upp till strax efter åtta. Fina lilla Prins har fått komma och hälsa på och samtidigt bli visad. Visade honom idag och det gick bra. Allting var ju lite wierd tyckte han, inte så konstigt med tanke på att han aldrig varit här! Men han var så fin så. Dom rider honom igen på torsdag och så får vi se hur detblir. Imorgon ska han få bekanta sej lite med ridhuset och komma ut i skogen en sväng hade jag tänkt! Så så får det bli :)
 
Red Qrut i morse på dressyrlektionen för Karin. I början var det väldigt stelt och segt, han kunde inte ens göra  halt, bara hängde på bettet! Men efter fördta galoppen så loddnade han och hade fått igång bakdelen ordentligt. Så det rullade på fint tycker jag. 
Nu är det bedtime - för länge sedan som Sandra skulle ha sagt! Så jag ska försöka somna jag också innan klockan blir allt för mycket :) 
OJ, BILDEN BLIR SNE MEN DET BJUDER JAG - OCH PRINS PÅ!



dressyrhästar med Elin!

Ponnyn fick MVG++ på visningen igår! 
Är supernöjd, bara vet.besiktning kvar nu då.  Har svävat på grööna moln ända sedan vi fick beskedet. Så ingen Jackie till Västerås denna vecka. Ska jag vara ärlig så vet jag inte vem som dyker upp ikväll när mamma o pappa kommer hit på föräldrarmötet, haha :)
 
Nu ska strax
min sista lektion börja, religion! 
Sitter för tillfället och kollar på hästannonser med Elin :)
 
 
 

sent

Kan inte sova..
Har inte uppdaterats något för  det har vatit full rulle. Jackie ska nämligen visas idagså jag har turbostädat stallet medans hästarna fick kvällsmat och fixar det sista mär jag beger mej ut om ca  7 timmar!!
 
Måste säga att jag och Hannis ser ut som riktiga fläskplättar på denna bild, som faktiskt är från St.Patrik's day! Och på tal om Irland så flyyger jag dit snart igen, visst har jag fullt upp? Haha nej jag ska dit och praktisera i tre veckor ungefär, start vecka 48! Mer om det  senare, nu ska jag dejta kudden i några timmar ;)
 

RSS 2.0