Nov. 30, 2013

Jag älskar..

*Min säng i Västerås, speciellt under den timmen som väckarklockan ringt och man somnar om, innan det ringer en timme senare. Just den stunden är livet bara helt jävla underbart!


*Nya strumpor. Det finns inget mysigare än att sätta på sej ett par sprojlans nya strumpor!


*Min bil. Min skadade stackars lilla bil. Jag saknar honom nu i veckorna oerhört. Hoppas verkligen att vi får stödet från försäkrings-dravlet. Annars har vi nog inte råd med en enda julklapp i år, haha. Nej så illa är det inte, men det är helt klart mycket pengar det rör sej om :(


*Geisha choklad. Mmmmmmm

Nov. 30, 2013

Då var man på väg tillbaka till Västerås efter en kall dag i björkas ridhus. Fick lite smått och gott sålt, fyndade själv ett Myler bett för 50:-

Hästarna väntar på mej på Hamre nu. Queenie ska få en vilodag, Fiffi ska ridas och Plupp har jag inte bestämt mej om ännu. Vill inget hellre än att rida henne, men tror hon gått hela veckan. Hon förtjänar lite vila!

Rider henne inte för Lotta Björe på tisdag, lite tråkigt. Men jag hoppar Leila istället. Sussi ville det, jag är väl lite sådär skeptisk. Tycker Leila är lite stor och stark för mej, men vi har ju hoppat lite högre i alla fall och det har funkat bra. Bara det inte blir taskiga avstånd, som 17m, 4 språng på 110 hinderhöjd + stark Leila.. Haha det var ingen höjdare. Men det blir nog bra, det är en jättefin häst.

Nov. 28, 2013

Varit riktigt hurtig nu på förmiddagen! Ridit mina två och mockat åt dem. Börjar 12.40 idag och har hoppning för Sussie. Efter det leder planerna till att klippa Queenie, ev. Fiffi också! De ser ut som små björnar bägge två, haha!

Jag skrittade ut dem idag i skogen, kanske 30 minuter. Var mysigt bortsett från att det blåste väldigt kallt! Men skönt att ha dem klara redan nu så hinner jag med annat efter hoppningen.

shape it up!

Bättre lycka nu kanske? Har försökt uppdatera hela dagen men det har inte fungerat. Kan bero på att jag använt upp all data användning för denna månad, eller så är bara appen sär.

Skrittade Queenie en sväng i skogen när jag slutade skolan. Till att börja med så var jag fett arg på henne eftersom hon sprang över mej påväg in från hagen. Det hölls på med grävmaskiner osv, självklart precis vid min hage! Så Queenie var ganska upprörd över det. Tog henne förbi allt det läskiga utan problem, men när jag skulle vinka till dem som grävde -de var så snälla att stänga av maskinen- så flyger Que på mej och galopperar iväg med mej hängandes i grimskaftet långt bakom. Asså vilken syn det måste varit! Haha jag var så arg på henne. För att gå tillbaka ytterligare så blev jag inmosad i väggen av en annan häst idag, har ett fiint blåmärke på axeln! Känns som att det rullar på för mej..

Red sedan Fiffi i ridhuset. Hon var stel och trög men kom loss bra. Började med bommar idag, bara tre travbommar och en bom i galopp på volt. Köttbullehästen kunde till och med göra ett byte!

Dom är bra fina mina hästar. Vissa dagar lyser de upp hela mitt liv, lika ofta som de gör mitt liv outhärdligt! Men idag var de på topp bägge två. Det kommer blir bra detta, tiden får rusa bäst den vill! ♥

Nov. 23, 2013

Vaknar med värk i hela kroppen. Tror jag tog lite stryk av "krocken" igår. Nu är jag billös igen, känner för att bara dö eller nåt. Helvetes jävla freak som körde på bilen min! Är fett olycklig.

Nov. 22, 2013

Mattelektion, engelsk redovising. Det rullar på.

Slutar efter lunch idag, så jag ska visa Queenie innan jag åker hem. Ska på bio hemma i Avesta ikväll ser ni. Catching Fire, har läst alla böcker om och om igen så har höga förhoppningar på filmen nu :)


Filmen börjar 19.00, biljetterna ska vara uthämtade 18.30. Det blir väldig full rulle. Rida, fixa stallet, packa och dra hem. Duscha hemma för här i lägenheten har vi inte haft varmvatten sedan i tisdags!

Nov. 21, 2013

Gjorde ett test på nätet idag. Jag har tydligen både asperger och tvångssyndrom. Haha jag vet inte vad jag ska säga om det?

Idag så har tre av tre hästar varit totalt pantade. Började med Fiffi imorse, som var lika livrädd för blommorna i ridhuset som vanligt. Hon var sjukt stressad och verkligen all over. Tog en väldig tid att få allt på plats.
Efter det hoppade jag Max. Jag blev så arg på honom! Han var fin på hindren, jag var nöjd med honom där. Men han fick nå fnatt när jag satte tillbaka honom mellan två hinder och ställde sej bara rakt upp, flera gånger. Men jaja. Jag är nöjd med min ridning, han får ta tag i sina egna problem.
Så efter det passet var jag pissed off.

Siist var det Queenies tur. Hon var psyko redan från start. Känslan var som om något jagade henne, hela passet. Inget funkade och jag ville bara göra korv av henne. Men jag fick ta 1000 djupa andetag och koppla bort allt negativt. Försökte se det lilla positiva som kom, och berömde henne för det istället för att straffa det som blev fel. Vi tar nya tag imorgon och suddar denna.

Usch, nu måste jag se framåt. Efter såna här dagar ifrågasätter man verkligen vad man håller på med, varför och vad det är värt? Svaren får jag för hoppnings vis imorgon.



Nov. 20, 2013

Idiotkall dag! Men nu ligger jag under mina filtar och täcken i min säng. Det blev en lång dag idag trots att jag fick sluta skolan några minuter tidigare än 16.15. Det var uppskattat, men vad hjälpte det när mörkret han falla och lika så temperaturen?

Mina fluffiga hästar fick en dag off idag. Tyckte att de var värda det. Imorgon börjar jag skolan efter lunch så jag hinner rida i alla fall en av dem på morgonen. Aaw bless, att stallet och skolan ligger på samma anläggning, och att jag bor cirkus 3 minutus där ifrån! Det var, och är det allra bästa med mitt skolval :)


Queenie fick ett nytt täcke idag att ha ute på dagarna. Grönt och fint ser ni!
Imorgon ska vi trimma på alla tips Helena gav oss, universums bästa av de bästa! Queenie är en annan häst redan nu :)

Jag vill ju helst bara ut och galoppera monstren mina, men det är troligtvis för hårt i marken. Fiffi får ju inte ens galoppera på hårt underlag, så det blir till att cantra varv på varv i stora ridhuset istället. Det blir ridhuset för bägge två, skulle jag tro om det ska vara såhär hemskt kallt ute!





Onsdag morgon

Hejsansvejsan. Var duktig imorse och mockade samt fyllde vatten åt Queenie. Är helt slut nu, känner att förkylningen kryper sej närmre på vilket jag inte har tid med. Men nu tar vi nya tag, fick precis reda på att jag ska fixa nå organisationsskit till julshowen här på hamre. Roligt? Nej. 
 
 

här finns jag

videofyme: emelieborgstrom
snapchat: emelieborgstrom
facebook
mail: [email protected]
blogg: jackiegrange.blogg.se








Nov. 19, 2013

Jag vågar påstå att jag använde magen min igår på hoppningen. Träningsverken kommer smygande! Känner även av en förkylning vilket kommer väldigt opassande.

Idag red jag Fiffi på dressyrpasset och Queenie efter skolan. Hann ut i skogen en sväng innan det blev mörkt!



Nov. 18, 2013

Idag: Rör mej inte. Prata inte med mej. Titta inte på mej. Andas inte nära mej. Befann dej inte i närheten av mej idag.

Ungefär så har jag känt hela dagen. Alla har piss dagar och denna dag var det min. Jag är såå trött, vill bara sova hela dagen imorgon. Något sådant känns välbehövligt. Men idag avverkade jag ett prov, en mindre faktor att oroa sej över. Nu är det fett med rester som jag varit dålig på att lämna in i tid. Men allt det tänkte jag skulle vara klart innan veckans slut. Det skulle vara det bästa.


Leila fick stå för enda ridpasset idag. Det gick verkligen över förväntan. Tycker egentligen inte om den hästen, hon är dock den bästa bland skaran gymnasiehästar. Hoppade idag, lite linjer och bana. Trodde inte att jag skulle klara av att rida henne med tanke på att jag är så svag i kroppen just nu, och startade väl med den inställningen. Var väl också lite putt över att jag inte fick hoppa Plupp istället. Men när vikom igång och hoppade bana så tänkte jag att jag ändå skulle visa att jag lika gärna kunde hoppa Leila. Red genom allt, var väldigt precis och stark i ridningen. Gick in med en helt annan inställning när jag bestämt att jag skulle rida så bra jag kan.
Ska säga att Leila är nog en av de finaste hästarna för ögat när hon kommer till rätta. Så stark och välhoppande! Det var en rejäl ego boost att få henne så fin som som bara hon kan vara. Jag får henne också dit nu :)

The rest of the pack fick vila idag. Jag har varit så jävla oambitiös idag så det är inte klokt. Pallade inte ens rida mina två hästar, haha. Det ser vi inga spår av imorgon ska ni se! Det kommer vara som bortblåst.





Helgen som var..



Detta är nog första bilden någonsin jag lagt upp på mej själv. Jag till höger och syster Hanna till vänster. Tur är det väl att hjälmen är på, haha! ;)

Nov. 18, 2013

Min födelsedags present (13/4), skulle ha varit ett par nya stigbyglar. Jag skulle ha fått ett par Jin, ett par svarta. Väntade i flera veckor på dem men det hände inget. Allt glömdes bort över sommaren och jag ändrade uppfattning säkerhetsmässigt. Då var ju SoftUp bättre. Många har fastnat i sina Jin då greppytan är så jäkla bra och det har jag ju inte tid med, att dra av mej foten när jag ramlar av.. hehe!
Så i Augusti beställdes det ett par SoftUp till mej, till min syster också för den delen. Det dröjde och krånglande trots all bra hjälp vi fick. Enligt mina nya beräkningar borde de anlända idag.


Vilken färg som kommer blir intressant. Har drömt att jag fick ett par röda, vilket är helt fel. Så jag håller tummarna!! :)

Nov. 17, 2013

Nu är jag väl trött som fan. Känner att det inte kommer bli mycket mer sömn inatt eftersom jag har prov och sikt imorgon. Trav av allt också.. F-stämpel i pannan på mej! Har för övrigt en engelsk redovisning, inlämning också, ett Sv referat eller två.. på tisdag ska jag springa 2,5km, sedan beeptest, styrke och balanstest. Allt på samma dag, under en timme! Börjar nästan ångra att jag valde kursen, haha jag och träning går verkligen inte ihop.





Nov. 17, 2013

Att lägga sej
o sova efter 04. är ganska dumt. Hann ju knappt sova något alls..! Men även denna dag ska sparkas igång!


underbaraste Plupp igår♥

Nov. 17, 2013

Såg precis världens deppigaste film, så nu blev jag mega deppig! Grymt sorglig, jag kommer aldrig mer ta för givet vad jag har. Kanske borde ta vara på det jag egentligen lämnat bakom mej för att kunna blicka ännu längre fram.



Breaking in, shape it up

Då tar vi tag i denna dag också!
Hästarna ska ridas och tas hand om men innan åker jag och syster en sväng. Bla. till Glada Hästen, Hälla osv.




universums gulligaste♥

Nov. 15, 2013

Mitt i det dagliga kaoset uppstår akut kaos. En häst gjorde ett försök att hoppa ur rasthagen men fastnade på mitten och blev hängande. Det var riktigt otäckt för hästen däckade nästan på en gång. Bakbenen var på gränsen i luften. Äckligast var att jag bara såg Queenie framför mej. Tänkte på försöket att ställa henne i rasthagen här om dagen och hon slår direkt slår upp ena benet mellan staketets "stolpar". Usch..!
Brandkåren kom efter en stund och sågade av stolparna och hästen kom loss, utan skador tack och lov. En ordentlig sträckning är inte konstigt om den fick, men stressen var nog värre. Stackars lilla häst.

Behärskade mej också. Brandmän asså! Höll mej på avstånd och sneakade lite diskret medan jag fyllde höpåsar. Haha
Good stuff! x)







Nov. 15, 2013

Min morgon kraschade precis lite. Öppnade bakluckan på bilen imorse och såg att där låg minsann ingen graman, utan tömkörningslinor.!! Jag bad ganska tydligt om att få min graman nerpackad, och så jaa.. vad ska jag säga? Jag får snoka reda på någon under dagen så att jag kan rida ut Q. Hon har en stark tendens att nocka mej en gång i kvarten när vi är ute i skogen, jag kan inte förstå att hon är så vig. Minns när vi tävlade i Sala i tidigt i somras, då hon stod och tog det väldigt lugnt vid staketet i väntan på våran tur att hoppa. Rätt som det är ser hon något creepy och nockar mej så vi nästan slår runt. Den kraften har hennes enorma huvud, slänger nästan ikull oss båda!
Så gramanen är uppskattad vid uteritter, annars kan den gärna vara.



good stuff!

Lite skit jag lätt skulle kunna klicka hem, men gärna slippa betala. Någon som är sugen på att sponsra lite? Haha. CWD´s hemsida där man nu kan klicka hem storta delar av sortimenetet hittar ni HÄR!
 
 
 
 
 

lång lång dag

Nu har jag trixat och fixat här igen. Börjar se dugligt ut va? Mina kunskaper om datorer i huvud taget är inte större än mina övriga tekniska kunskaper. Jag vet exempelvis inte hur man startar en dvd som redan är ikopplad till teven. Sådant är överskattat. Haha
 
Denna dag blev vääldigt lång! Började klockan 8, mockade och fixade gy-stallet och gjorde efter det i ordning första hästen som skulle tömköras. Bara att komma igång tog cirka 1 timme, vi gick igenom hemskt mycket. Fick även agera hjälpreda då ponnyn vi hade var aningen spänd och orolig. Men det gick bra ändå.
 Efter en avsvimmning, och två nääästan avsvimmningar var vi igång och tömkörde ända fram till lunch. Jag hörde knappt ett ord av vad han sa eftersom jag gick runt med ponnyn hela tiden vilket sög lite, men jag hann ju kolla på de andra tre hästarna. Mest imponerade Leila som fick köra på bettlöst. Hon är en så sjukt snygg häst i arbete, jag är dock aningen klen för att få henne dit på en gång, hehe. Har ingen rättvis bild på henne för tillfället heller..
 
Queenie och Fiffi fick vila idag men imorgon tar vi en sväng ut i skogen. Jag har ju den lyxen att vara heöt ledig imorgon så jag tänkte i alla fall dra ner tidigt till Hamre och fixa hästarna. Mocka och så först, sen rida efter lunch så får hästarna komma in i tid. Ska även klippa en eller två hästar och fråga om jag får ha Plupp. Saknar henne fastän hon står i samma stall fast bara en bit bort. Har inte ridit henne på länge nu.
 
Nu återstår det några timmar sömn. Kvällen har gästats utav mamma, Hanna, Maire och Jessica. Sandra fyller ju år idag så hon fick bästa möjliga uppvaktning! <3 
Sandra till höger, jag till vänster på världens absolut bästa ställe.
 
 
 

Nov. 13, 2013



Wooohooo!! Helt duglig att ha till vardags. Queenie kommer säkert uppskatta den :)

Dagens Queenie-pass kunde mer liknas som ett stenhårt pass på gymmet! Jag har aldrig blivit så trött när jag ridit, benen bortdomnade och andan i halsen. Mot slutet trodde jag att vi båda skulle störta! Haha.


Jag byggde på allt som Helena hjälpte mej med i måndags. Tur att jag har henne! Queenie kom tillbaka snabbare idag men hade lite andra tix för sej. Körde upp huvet och skena några steg istället för att ta innerskänkeln, blev bakskygg etc.. varje dag är en ny med henne. Ingen blir den andra lik.
Hon blev riktigt mjuk och fin i alla fall. Arbetade med överlinjen, kunde sänka formen och behålla samma lugna tempo. Jag är riktigt nöjd med henne idag!

Imorgon får hon en välförtjänt vilodag. Stackarn är väl helt slutkörd nu haha! ;)


Sedan var det Fiffis tur. Hon var lite av varje, seg, pigg, stark, skänkel döv, livrädd för blommorna i ena hörnet osv. Men, hon har ett helt annat rörelsemönster nu än tidigare. Det är underbart att känna den utvecklingen hos henne! :) Är nästan lite stolt.
Vi galopperade liiite mer idag och kommer öka successivt. Inte skynda fetknoppen..! haha. Hon ser verkligen ut som en flygande kötbulle när hon galopperar fram. Magen är det enda man ser, sedan fyra korta ben under!



Dagen har för övrigt vart en sådan dag då man gått på bristningsgränsen hela tiden. Började plöja på med lektioner kl 8.30 till 16.15. Hjärnan är ju helt paj efter det, och sedan har man två hästar ute i kylan. Det måste ha fryst på bra, för lilla bilen var halt frostig när vi skulle bege oss hemåt. Man blir ju så trött av dessa skoldagar och kalla vädret. Att mina hästar var sega som klister idag gjorde verkligen inte saken bättre. Tur att jag har en så snäll Sandra som mockade åt mej!!! :)♥

Nu återstår bara några timmars sömn. Imorgon ska det bli en lärorik och rolig dag med kurs i tömkörning. Anders Eriksson gästar i ridhuset, hoppas jag får med mej en himla massa inspiration!! :) Mina tidigare erfarenheter av tömkörning och körning i huvud talet är inte så roliga. Varför tar vi imorgon!

Exklusiv horse wear of Sweden

 
Tjoohooo!! 
 
Fick ett mejl om att min boxgardin är påväg! Äntligen, beställde den för säker en månad sedan. Den är hemskickad från exklusiv horse wear of sweden. Beställde den i marinblå, beige kantband med naturvit passpoal. Lite tråkig kanske men den ska bara hänga här på min box i skolan. Mest för Queenie som blir så arg på alla som gårförbi boxen och enligt henne inkräktar på hennes personliga space..! Haha
Tänker beställa en till senare som är tävlingsduglig. Skall bara vänta på att mina SoftUp anländer så jag vet vilken färg som blir bäst! :) 

Nov. 13, 2013

trodde jag satt punkt. men gläds åt att jag har lärare osv på min sida. jag kan inte påstå att jag ljuger någon rakt i ansiktet, det är ohyfsat även för mej. att ljuga för bortförklaringar gjorde man när man var liten och jag vågar påstå att jag är lite vuxnare än så. jag skulle inte såra någon eller sabotera någons rykte public där vem som helst kan se det. dumheter. det enda jag kan säga om detta är att jag är sjukt bedrövad över att man ens går sådant nu för tiden. är ledsen på min och skolans räkning för ingen av oss förtjänar att bli nämna -kanske inte vid namn, men det framgår så tydligt- och utpekade som något dåligt även om det inte var med mening. folk tolkar det på det viset i alla fall och har kommit till mej och sagt det. inte schysst på något vis, har du något att säga så gör du det privat. om du ändå vill döma personer som du INTE känner så gör det inte på en blogg etc! skriv då så att INGEN TOLKAR DET PÅ ETT DÅLIGT SÄTT ELLER TAR SKADA UTAV DET. har växt upp med uttrycket: "du får tycka vad du vill men inte säga vad du vill", och de orden saknar INTE betydelse. det är bara folkvett och förmåga att bete sej.
jag har inte hoppat på någon, bara förklarat precis hur jag och folk omkring mej har tolkat det som skrevs. jag har inte ljugit eller pratat sikt. tro mej, hade jag haft en sådan stark åsikt som denne hade skulle jag av rent folkvett säga det till den det gällde. det är bara hyfs, men eftersom jag inte har sådana tankar om folk så händer det inte väldigt ofta. nuff said.



Nov. 11, 2013

Idag känner jag vara för att vara tyst. Är bara arg och irriterad över att alla är så ovetande.


Ful bild på Svante och mej när jag red clinic för Jens Fredriksson!

Nov. 10, 2013

Dagen slut, helgen har gått så fort. Jag har för det mesta tänkt mej igenom den, lite på sådant som hänt och kommer hända. Främst på hur jag skall formulera mej under veckans gång. Lugn och sansad, prata vett, läxa upp, skrika, skrämma. Allt på en gång surrar i huvudet på mej och är grymt irriterande. Är det enkelt att ta en diskussion med en person som inte kan stå bakom sina egna ord och saknar komplett fakta?

Imorgon ska jag prata mej runt tänkte jag. Är icke född med talets gåva direkt så jag finner det ärligt svårt att uttrycka mej på ett så lagom diplomatiskt vis. Jag spottar inte orden trots den fakta jag har och mål att stå bakom mina ord. Har fått en rad olika exempel att gå tillväga på, har bara inte bestämt hur brutal jag tänker vara.
Ååååhh tar några djupa andetag.


Denna dag startade med lite fix på Hamre. Drog efter fixet till Hälla och råkade handla lite grejs vilket inte var avsikten.. så kan det gå när inte haspen är på! Sjukt onödiga prylar dess utom.. menmen.
Idag är det ju Fars Dag, åkte självklart hem till Jonbacken en sväng och firade Pappa. Käkade gott och chillade bara i några minuter. Uppskattat!
Jag och Sandra åkte hem hit till Västerås igen och tog hand om våra hästar. Queenie gjorde sej ju illa igen här om dagen men nu har svullnaden och värmen försvunnit ur benet. Lättad!! Är så trött på att hon bara gör illa sej själv hela tiden. Jag får snart linda in henne i bubbelplast i hagen! Knäppa häst.
Gick med henne i ridhuset en sväng, vill ta det väääldigt bananas även om hon visar noll tecken på hälta osv. Har satt ner min fot för att det är nog med skador nu. Där bygger vi på nästa problem eftersom hon inte verkar kunna bete sej ute i hagen.. haha nej nu måste min lilla hjärna ladda om inför morgondagen!

Nov. 09, 2013

Imorgon kommer ett så vida roligt inlägg om hur jag ännu en gång blivit uthängd som idiot. Bloggvärlden är för liten för att public prata sikt om folk. Själv vill jag bara skratta åt det men det är ju synd att folk har så låga tankar om mej. Eller det kanske bara bevisar att de inte kommit så långt sedan sist? Haha



Nov. 08, 2013

Är på g att ta in första hästen för ridning. Fiffi är den första och hon ska få komma ut i skogen idag. Igår var hon så duktig och fin, vi galopperade till och med! Tycker hon har kommit så pass långt att det är dags för lite galopp nu men vi tar det fortfarande väldigt bananas!! :)


Efter det ska min lilla Queenie ut också. Måste rådfråga Sandra hur många dagar i veckan vi har ridit, minnet är ju bra men kort! Red ut Q igår också då jag var ledig på förmiddagen:))
Nu lär jag bege mej ut i leran och jaga min häst!

Nov. 07, 2013

tjeeena!
idag börjar jag efter lunch men ska ner till Hamre och rida några hästar först. Fiffi blir det, sedan Qrut eller Queenie! :)






Visst syns det nästan att Qrut och Fiffi är syskon?:D första och andra bilden.

Nov. 05, 2013

idag:
Ridning för Karin imorse. Red Hilda, gick över förväntan. Slutade efter det men gick på specialidrotten i alla fall eftersom jag vill läsa kursen men inte valt den. Kollade sedan när ettorna hoppade. Mockade åt Queenie, tog in henne. Hon var dyngsur efter att ha sprungit som en idiot i hagen, haft sönder sitt täcke osv.. begåvad häst. Hon var ngt tjock i ena frambenet, men hade ingen puls och gick rent.
Klippte klart Tyra, vilket jag gjorde ganska bedrövat. Maskinen var helt sär, det gick bara klippa med höger sida av skären, och försök göra en rak jävla linje med klippmaskinen vinklad åt fel håll! Tyra d
ser inte klok ut, men hon blev av med sin päls i alla fall!
Åkte och käkade en väl förtjänt pizza efter det. Nu är jag totalt handlings förlamad. Kommer på saker jag glömt göra, har ganska ont i händerna och handlederna. Det blir i säng tidigt för mej ikväll!



Nov. 05, 2013

Asså ja, det gick ju inte toppenbra i söndags får jag påstå. Jag älskade banan, rolig och teknisk. Plupp var mer bedrövad över den farliga läktaren och en ful planka i ett utav hindren. Men det kan inte gå bra alla gånger! Är faktiskt ganska nöjd. Kände mej säker på vad jag gjorde, Plupp hoppade mej nästan ur sadeln hela tiden och var bra fin den korta tid vi var inne. Det var inga nerver eller krav inblandade, helt enkelt soppatorsk bara. Men vi är en 115 rikare.











right now

Fiffihästen♥



Nov. 02, 2013

Dååååå var det slut på denna dag.
Fixat Plupp inför imorgon, dock lär hon vara pissgul i alla fall när jag kommer till stallet. Det blir tidigt, ska gå banan innan 8, hinna få Plupps pass, knoppa och snygga till henne. Har startnummer 39 i nuläget men det blir alltid strykningar eller fler efteranmälningar! Fullt upp blir det i alla fall. Ska försöka sova bort lite nerver nu, och hoppas på att jag inte försover mej imorgon!! ;)



Nov. 01, 2013

Altaskin Quality.. ♥



RSS 2.0