Feb. 24, 2013

fint med sovmorgon.. fast näe! enda till 08.20 kunde jag sova. har legat vaken till och från sedan mamma drog in till akuten inatt så jag har inte sovit nå vidare. är lagomt stel och trött nu, trodde att min djävulska förkylning bara skulle vara några dagar men den verkar ha bestämt sej för att stanna. den var verkligen inte välkommen!


ney, blev mer eller mindre nertvingad. ska släppa ihop Queenie och Tracy idag och Forsgrens kommer tidigt. mamma är dålig och Hanna tror jag inte lägger så mycket energi på att hjälpa till. så det blev jag kvar då! för övrigt ser dagens göra-lista ut såhär: hinna med allt.
skoj va? väldigt kreativt från min sida jagvet! haha
lite update from yesterdays show will soon be published! kan säga att jag är väldigt nöjd med min häst, bättre start kunde vi nog inte fått. hela gårdagen var för övrigt bra! hörs senare :)

Feb. 20, 2013

hänt massor i veckan men nu är jag bara trött och sjuk. fan jag får då aldrig hålla mej frisk, börjar bli lack på det! nu när man ska tävla i helgen och så är det lov. det suger stenhårt! men ska se hur jag mår imorgon, hoppas på att komma upp ur sängen iaf sen löser sej resten.


söta Jester. han var så pigg idag, ville bara busa runt! tråkigt att skritta runt tycker han nog. jag hoppas han kan få bli bra nu. han blir ju så glad när han blir ompysslad!

godnatt

söndag

yep! helgen över, trött och nöjd efter denna.
 
Queenie var så himla duktig idag. vi var fram till björka o hoppade lite, och som hon hoppade! min lilla häst, trots att hon ser ut som en älg för tillfället vilket inte gör det väldigt enkelt för henne, så är hon så duktig och försöker, tycker det är roligt att skutta! :) riktigt nöjd med henne, skritt tur imorgon med henne och Blondy sen drar jag till västerås. har studiedag imorgon och börjar seent på tisdag så jag får riktig långhelg! :) sköönt det.
ska lämna lite böcker på stadsbibblan, kika in på glada hästen och hitta en ny väst. välbehövligt då jag snart ska tävla och får ju inte tävla utan så.. yes!
 
nördar för stunden lite vampire diaries, det är ju lagomt beroendeframkallande så kan inte riktigt slita mej ifrån.. haha. men ska soova snart så att vi kommer iväg i tid imorgon. tänkte efter lunch någon gång. Sandra var så snäll och tog min lunchfodring, så måste inte stressa till den! har även Jester på eftermiddagen. ska rida lite och avsluta med lite pulsning i djupsnön! tror det blir bra för lilla honom!
men näe, tillbaka till det jag höll på med!

tror att mitt största problem i livet är att jag har grov brist på hjärna..

yes så är det. måste säga att jag är så eckligt djävla trött på den här kylan och all snö. för att trotsa detta värdelösa ting som kommer tillbaka varje år fast man inte ber om det -vintern- så tog jag in hästarna i foppadojjorna. nemas problemas, funkade lika bra som på sommaren så jag känner lite nu att jag vann över snön genom mitt bevis. helt rätt från min synvinkel. 
men vår får det mer än gärna bli nu!
superponnyn!
 
et blev inge idning ag för mötrket hann hem före mej vilket suger stenhrårt! men imorgon drar vi till ridhuset i björka med Blondy och Queenie. lite markarbete med båda, ska hjälpa Hannis med Blondy så vi kommer igåg! det drar ihop sej till tävling snart, anmälda och allt är vi. så lägger ilte krut på ordentligt jobb när vi har chansen. näe, jag får snart ett psykiskt sammanbrott på tangentbordet, så avslutar detta ínlägg från telen senare!!

Feb. 15, 2013



No more tears, my heart is dry
I don't laugh and I don't cry
I don't think about you all the time
But when I do – I wonder why 

Feb. 14, 2013

detta var ju en fin alla ♥♥ dag.. minns dom förr som att alla var så till sej, köpte rosor och choklad, blev bombade av sms fulla med hjärtan och kärleksförklaringar hit och dit. man tog det ganska lugnt, var lite fint klädd, var gullig och trevlig mot alla osv.
dagens vetskap om verkligheten:
ingen bryr sej om att vara helt 4ever alone idag (verkligen inte jag..), jag slösar då inga pengar på godis jag ska ge bort som jag kan äta själv, har fått ETT sms idag och det var från mamma, har slitit arslet av mej hela dagen, jumpat med klassen och gått svettig och äcklig i stan, åkt ful vidrig buss, jagat häst i djupsnön i mina converse, blev blöt som fötterna, dagen börjar med att en bil totalt blöter ner mej och Sandra påväg till skolan, jag har inte varit social eller ens pratat med mer folk än nödvändigt, har träningsverk redan, sitter i exklusiva långkallingar, jeans, mjukisar, fluffiga blöta strumpor och luktar svett. gla alla ♥♥ dag på er!

fet rubrik

ååå så jag vill vara med på hamres pay'n jump på fredag. suger lite att man inte har någon häst här bara! 
hoppade Fiffi idag, satan vad fin hon var. hon bockade och busade hela tiden, lite dragig men hon var ju bara glad haha! :) skulle göra med än vad jag redan gör (om det ens är möjligt att göra mer) för att få rida henne mera och fixa med henne. riktigt fin häst.
 
red även leila i morse, gick bra när jag hittat knapparna. var väl lite korkad som hoppa upp utan spö och sporrar men aja. det gick i alla fall! 
skrittade Jester en sväng också efter Fiifi. han var pigg  å glad, jag var helt slut efter att ha pulsat i snön med honom. fick gå före och kolla så att det var okey att gå i snön, inga konstiga gropar eller nåt. så jag är typ död nu. ont i hela kroppen och trött, det är så jobbigt med denna kyla och all snö! usch, vill bara ha vår nu så man får tillbaka orken. jobbar väldigt mycket nu, kroppen är inte alls med på noterna längre. tror den la av för ett bra tag sedan och gick i strejk eller nå. vintern är verkligen inte min årstid!!
 
näe slänga sej i sängen nu och invänta en ganska sorglig alla hjärtans dag forever alone! 

Feb. 12, 2013

det här med sovmorgon skall aldrig mera inträffa i mitt liv. började egentligen efter lunch idag men gick till stallet i alla fall fast det inte ens var min grupp som red. med tanke på att denna grupp endast var två st på lektion igår så frågade Karin om jag ville hoppa in idag och hjälpa till. visst, jag får ju rida ännu ett pass i veckan och det tackar jag knappast nej till då jag bara har på onsdagar helgdag i vanliga fall. vi var hela tre st som red i morse och fixade stallet.. det var ju inte alls slitigt! fyfan haha, men jag mockade tre boxar, packade nio höpåsar, fyllde på grovfodret och sopade containrarna på 40 minuter vilket är ganska snabbt för att vara mej.. jag red Fiffi och det gick väl asbra! hon är okey nu igen och var riktigt fin. idag jobbade hon ordentligt förförsta gången sen skadan sa Karin så det var ju kul att hon var så fin då :) kändes riktigt bra, ångrar inte att jag hjälpte till i morse trots att gårdagen fick mej att bara vilja försvinna.
red Jester här om dagen igen också. han blir så glad när han får komma ur boxen och rasthagen! ska rida honom lite mera nu, eller så mycket jag vill. blir igångsättning för Jerra, hoppas bara att han kan bli 100% okey den här gången!!
har också fått lite jobb, tjänar en slant i månaden på att lunchfodra lite ponnyer på hamre, lätt värt pengarna. ska spara till min gråa, vilket kommer ta ca 48 år eller ngt.. men vill inte prata om det mår bara dåligt haha.
nej nu dör snart telen, jag med för den delen..!! hörs när mitt liv har något bra att bjuda på.

Feb. 11, 2013

oj vad mitt liv kan vara komplicerat ibland! jag vet inte var jag ska ta vägen med detta i vetskap. vill begrava mej själv och grävas upp när alternativen är enklare. vill inte längre leva i nuet där jag går på hal och kall is och är omringad av lågor. sträcka ut handen och bränna mej ordentligt, gå och ett enda snedsteg får mej att halka ikull.
snälla..

Feb. 11, 2013

herregud vilket fynd det känns som jag precis gjort. är väldigt chockad, tagit kontakt och sitter som fastklistrad vid mejlen. både bedrövad och galet lycklig!



tjoho

snuskigt trött, vill bara somna och vakna när snön smält bort. är så himla trött på vintern nu, ska nog flytta till Bahamas istället och simma med grisar dag ut och dag in! låter bra det.
 
men näe, drar till västerås imorgon. skulle ha åkt ikväll men Queenie nockade mej idag så jag fick en gratis läppförstoring och en satans huvudverk. var yr när jag red Blondy efteråt men det värsta har gått över nu. tror jag är okey ett tag! haha
Queenie var i alla fall riktigt duktig idag (bortsett från nocken), stod stilla när jag hoppade upp, var pigg och glad och jobbade på fint. var lite dryg i början när  vi lämnat gårdsplanen då hon tyckte det var roligare att stå på bara två ben lite granna som hon kände för. men haha, är bara glad att hon är back on track igen! <3
 
Blondy var lite störig idag. var otroligt spänd och osammarbetsvillig. gjorde cirka tusen övergångar med ungefär nada resultat. väl hemma på gårdsplanen igen fick vi fart på bakbenen och herregud så hon kunde slingra sej och böja hela kroppen när jag bad om det.. blir ganska trött på henne, tur att vi är så lika i alla fall. våra tankar går samma bana oftast!
men lite seriösare jobb med henne sulle sitta. hon flänger verkligen bara runt hemma i skogen, kan inte slappna av, inte skritta normalt, inte galoppera på mina villkor utan sätter full kareta med huvet mellan frambenen. kickar man till får man ett två meter högt bocksprång som resultat..
 
glor lite vampire diaries nu, eller försöker i alla fall. inget vill ladda eller gå min väg idag känner jag. gonatt!

å hemska veckodag..

okey sovmorgon är inte så djälva skoj som det låter.. både hunden och katten har väckt mej ett antal gånger och ligger nu och retar varandra på varsin sida av mej.. underbart!
somnade efter 3nån gång kunde inte sova. kunde heller inte kolla klart vampire diaries för hemsidan fuckade sönder. så upp nu då och käka lite frulle och sen ut till min fina Queenie. idag skall det tränas uppsittningar! bajshäst. vill rida Blondy idag också men Hannis vill nog inte rida min häst.. gick inte så bra sist, hon var lite hypad haha.



löördag kväll

försöker ladda lire vampire diaries men swefilmer.com verkar ha nå seriösa fel idag. lite smått irriterad med tanke på att jag har ett ynka avsnitt kvar. men aja. 
kan säga att melodifestivalen var lika värdelös som förra helgen. Sean Banan är ju bara pinsam, Saadekopian gjorde väl ett gott försök men seriöst.. Swedish Housewifes, Dead Fish (död fisk liksom..), blablabla vi pajja sommarn i augusti eller whatever. var mycket roligare när man var liten!
 
värt inlägg javet.. hörs imorrn!

Feb. 09, 2013



mysig lördagskväll!! sitter bra i soffan tills jag somnar.

Feb. 09, 2013

fick en jättefin magtablett nyss. slumrar till i soffan en stund tror jag så man orkar ut i cp vädret till hästarna om några timmar.

red Queenie i morse. bus kusen tänkte inte alls stå stilla vid uppsättningen idag, sprang framåt, bakåt, snurrade runt och stod antingen på framhovarna eller bakhovarna inte alla fyra.. blev lite trött på henne och orkade inte vänta ut henne som jag vanligtvis gör så hon tröttnar, så mamma kom ut och höll i ena tygeln bara. vips var man uppe i sadeln nemas problemas! dryga lilla häst. hon är så elak mot Blondy också, ska kicka åt henne så fort hon hamnar inom kickradien och annars ska Queenie springa nästan under Blondy när något är lite frightening, exempelvis osymetriska snöhögar och pinnar på vägen.
hon är dock urduktig i stallet nu, står som ett ljus! bara uppsittningen som ska slipas lite. hoppade upp och ner några gånger efter ridningen men det var inga problems. stod stilla och undrade nog mest över vad jag höll på med. hehe

bara ta det lugnt nu, få upp värmen och ta image hästarna senare. sista avsnittet på vampire diaries väntar också!

Feb. 07, 2013

ojoj, min kropp är verkligen inte med på noterna idag. satans träningsverk i magen, det är farligt att rida stooora hästar!
är för övrigt ganska pigg idag. måste vara det svinäckliga kaffet jag tvingade i mej i morse tillsammans med tacobrödet.. usch! haha

hoppas jag blir hästlös idag, har för ont för att komma upp i sadeln tror jag haha.

Feb. 07, 2013



fiin penna..

Feb. 07, 2013

torsdag redan.. tur det för jag pallar inge mer skola nu. vill bara sova!

båda ridpassen gick bra igår. red Qrut på dressyren, han lossnade helt och hållet och var riktigt fin. det brukar vara som att ta i en vägg i hans vänstersida och man är ju helt slut när man äntligen fått igenom den. men fokuserade inte så mycket på det utan red lika mycket i båda varven och höll ständigt bakbenen igång.

på eftermiddagen hoppade jag Bubblan. var lite nervig då hon varit lite cp senaste tiden. typ ställt sej upp och grejat. men satan vad fin hon var. öppna, sluta, skänkelvikning, ställde krav på henne och inte en tendens till att surna ihop! haha
hoppade lite block och sådant och sen några språng. efter något lite högre var hon så taggad så det tog ett tag att bara få henne skritta och slappna av haha. hon tyckte det var jätteroligt. rev dock lite, klumpig som hon är på över 180.. men rättade sej efteråt. man kan ju säga att allt upp över en meter känns som ett större galoppsprång med henne! x) så det gick i alla fall bra, nöjd med båda pållarna! :)

idag är det fyra totalt värdelösa lektioner. hade gärna jobbat hemma med dem men aja.. slutar i alla fall i skaplig tid! men då blir det till att handla! har inget kvar, käkade taco bröd till frukost!

Feb. 05, 2013

detta underbara väder..! blir fan deppig av all snö, nu ska det smälta fort och bli vår så att man kan rida ordentligt!


börjar efter lunch idag så utnyttjar min sovmorgon till att duscha och plugga. har två prov idag, A-prov på får och ett sv prov. är inte så taggad till att gå till Hamre i huvud taget idag. vill hem till Jonbacken och rida och göra annat. vill ha min Queenie här så att hon kommer igång. vill träna och tävla. jag vill så himla mycket för tillfället. tänk vad mycket ett ridhus hemma på gården skulle lösa! Hannis hinner rida efter skolan, jag också på fredagarna. är det pissigt väder och hårda vägar, drar man bara in i ridhuset. man kan sätta lite annat före och fokusera på skolan för man behöver inte fajtas med dagens ljusa timmar. det står väldigt högt upp på önskelistan! fyller ju snart år så why not liksom? skulle sitta fint som 18 års prisse! ;)

näe nu flyger jag in i duschen och pluggar lite duktig sen.. kan ju försöka i alla fall.


knasiga häst ♥

Feb. 04, 2013

yes, helgen slut och skolan imorgon! kunde ju varit bättre.. hehe
har varit en ganska bra helg för övrigt, åkte fram till Björkas ridhus i lördag förmiddags och hoppade Queenie lite. det gick super, hon var riktigt duktig! hoppade aldrig nå bana med henne på Irland, bara serier och banken på cavan. men det gick ju strålande det också. nöjd med henne! ♥


efter det red jag Blondy hemma. det blev ut i skogen på isvägarnaen sväng. gick väldigt bra när hon relaxade till slut. att vila en hel vecka sätter fart på lite nerverna, även hos Blondy haha!! ska be Hanna skicka det lilla hon filmade så får ni se hur fin hon var. längtar till lovet så jag kan hjälpa Hannis och Blondy, åka fram till ridhuset och trimma lite.


fint ekipage i Hamre i höstas! #Hannis och Blondy

senare blev det bio med Hanna och syrran. shit vad krångligt det blir när det finns två Hanna hemma emellanåt!! Hannis blir ju syrran, och Hanna blir Hanna haha :) i alla fall..
kollade på Ego, den var jättebra. bra handlig, väldigt verklighetstrogen. baserad på Carolina Gynnings bok. riktigt bra! får fem av fem toasters ;)
mys på kvällen framför melodifestivalen, vilket sög. världshistoriens sämsta bidrag, alla var totalt värdelösa! haha, från nå gosagosahejsansvejsan, deppa sönder i Paris till Ola salos wannabe brutalt slaktad av Hello Kitty.. pinsamt!
hahahahahhahah

red Queenie i morse med Hannis och Blondy! gick bra det, Queenie var pigg och glad. kickade dock åt Blondy när hon hamnade bakom, men så fort Blondy kom upp bredvid eller framför så gick det jättebra plötsligt. och är något läskigt, då vill hon helst sitta under Blondy haha!






och nu är jag i västerås igen. drog till hööks men köpte inget. kollade bara på lite träns och så men fick inget vettigt beslut av mej själv.. käkade middag på donken, red Tracy, fixade i stallet med Sandra, gick hem, grejade och så var det sovdags! hann i alla fall skicka in allt skolarbete, as skönt! imorgon ska jag börja med näst uppg, fixa matdagbok och redovisa min kost.. känns ju inte sådär jättebra med tanke på att ca 50% av mitt dagliga intag består av kakor! hehe
skriver lite om Tracy imorgon, nu är det sovdags för länge sedan och klockan ringer snart!



Feb. 02, 2013

långkallingar, ridbrallor, fleecebrallor, underställströja och tjocktröja. varmt och mysigt idag va? usch!


Feb. 02, 2013



bedtime..!

Utkast: Feb. 02, 2013

aa, har väldigt skoj. kan inte sova så kollar lite vampire diaries. inget bättre för mej, så det funkar!
kvällen var lugn, käkade hemma och pluggade som en gris. glodde på teve och nu sitter jag här.

RSS 2.0