Feb. 07, 2013

torsdag redan.. tur det för jag pallar inge mer skola nu. vill bara sova!

båda ridpassen gick bra igår. red Qrut på dressyren, han lossnade helt och hållet och var riktigt fin. det brukar vara som att ta i en vägg i hans vänstersida och man är ju helt slut när man äntligen fått igenom den. men fokuserade inte så mycket på det utan red lika mycket i båda varven och höll ständigt bakbenen igång.

på eftermiddagen hoppade jag Bubblan. var lite nervig då hon varit lite cp senaste tiden. typ ställt sej upp och grejat. men satan vad fin hon var. öppna, sluta, skänkelvikning, ställde krav på henne och inte en tendens till att surna ihop! haha
hoppade lite block och sådant och sen några språng. efter något lite högre var hon så taggad så det tog ett tag att bara få henne skritta och slappna av haha. hon tyckte det var jätteroligt. rev dock lite, klumpig som hon är på över 180.. men rättade sej efteråt. man kan ju säga att allt upp över en meter känns som ett större galoppsprång med henne! x) så det gick i alla fall bra, nöjd med båda pållarna! :)

idag är det fyra totalt värdelösa lektioner. hade gärna jobbat hemma med dem men aja.. slutar i alla fall i skaplig tid! men då blir det till att handla! har inget kvar, käkade taco bröd till frukost!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0