på schemat just nu..

med Hanna å Sandra!

bara så att ni vet..

jag bär min mintgröna mössa med apor på, med stolthet! den är svinfin.

trött på den kalla vintern!

väldigt oinspirerad för tillfället..
satt och tänkte lite.. mest på ovärda saker. på roligt, på deppigt, djupt, översiktligt.
tänk att jag har ett helt ponnyår kvar. skrattretande med tanke på att jag sitter hästlös, hoppar runt på tränares och skolans hästar. jag skulle göra allt för att få detta ponnyår, men jag är 175 och har växt tre cm  sen jag började i ettan (i gymnasiet). kommer ingen vart på det va? haha
men ett helt år liksom..
 
nog om det!
imorrn ska jag och Fiffi fram och hoppa lite i ridhuset. det är pay'n jump, så vi passar  på. bra att ha varit inne i ridhuset innan träningen! anmälde en 90, blir lagom. har ju inte hoppat henne så mycket, men jag kan ju henne bättre än vad jag kan någon annan häst för tillfället. ska tvinga någon att filma också.

Hanna gästbloggar..

Tjena! Hanna här!
jag tänkte berätta liten om dagens ridtur.
Jag och emelie bytte hästar så att hon red blondy och jag red fiffi, vilken gick skit till en början.
Men allt gick mycket bättre när jag fattade hur jag skulle göra.
För att vara det första gången jag red henne så gick det faktiskt okej!
Jag trodde att hon skulle vara mera komplicerad att rida men när jag hittade knapparna så tyckte jag verkligen om henne!
Hon skulle gärna få komma hem till oss flera gånger;)
Jag känner att jag är så extremt duktigt att uttrycka mig när det gäller skrivandet och kommer inte på nått mer att skriva.

bra dag

när hästen gör byten, rena dessutom, i skogen, glad och taggad, hoppar fram av lycka, kan man göra annat än att sitta och skratta högt, grymtande i en ful grimas..? nej det är omöjligt. its growing on me, that feeling!


nu är det glee maraton igen, är fastklistrad framför teven.

jag har skrivit en sång..

uppror i teverummet om denna djävla reklam.. så djävulskt lång, fan länge än avsnitten man kollar på. men aja. äckligt arg är jag också, för att inte vägarna plogas! kan ju inte rida, häststackarn bryter ju benen av sej av snöstyltorna. men vi drar fram till ridhuset någon dag, så går det att rida ordentligt. nu har hon vilat i två dagar. kommer vara lagomt pigg och glad imorgon..!
och nu är det reklam igen.. tror jag hittar på nå roligare att göra..

hungern sitter i rösten. därför är vi tysta om saken.

borde väl sova nu. har försökt i två timmar snart men vad hjälper det när hjärnan går på högvarv? undrar vad som håller mej vaken många gånger. trött är jag, men tröttheten slår inte över min sönderhypade hjärna när det är sovdags. och jag tänker i te ens på något speciellt.. ibland kan det vara hästarna, ibland låttexter. tävlingar, personer, målar egna bilder och scener i tanken. allt detta är väl något specifikt just då jag tänker på det, med har aldrig någon riktig mening. kanske lite önsketänkande, galen fantasi.. eller bara ifyllnad för att rensa skallen? vet inte, haha. är väldigt glad att ingen kan läsa mina tankar, då skulle jag ses som ett psyko. helt seriöst.. men vill inte dela med mej av mina tankar heller så, bra det. kanske dags med ett nytt försök, ska upp i tid imorgon! ut till fina Fiffi ♥

12-12-25

hur länge tror du att längtan kan växa?
som man har glömt. men det har jag inte,
hur det är att älska. och jag älskar dej.
 

Way too many of them..

82% av alla våra träns är ihopplock. börjar bli lite smått panikslagen, så måste fixa alla! mår ju nästan dåligt när jag ser alla dessa träns, och vet att vi har rn hel låda till i källaren, några hänger i mitt rum, några i skrubben inne och till och med i men garderob (har en ganska stor garderob, men i alla fall..)!
så jag försöker organisera lite i sadelkammaren nu när jag har tid. har lyckats sätta ihop två trans som helt och hållet består av sina original-delar. lite lugnare nu, men det är många kvar. liksom, alla ponny och små cob träns? vad ska jag göra med dom? typ sälja, men några har ju faktiskt lite betydelse..



och så dom som är kompletta, används (några är ute med hästarna där tillfället) dagligen och nå som bara hänger..


och resterande..






telen dör, laddar flera bilder sen..

Boris in action..









årsrekord i fetma tror jag!

Dec. 25, 2012

i väntan på att vägarna ska plogas..



Dec. 24, 2012



kan det bli mycket bättre? uteritt med en pigg och bockande Fiffi, lunch med familj, missade halva kalleanka (bryr mej inte om det), snart julmiddag och efter det ta in hästarna och till sist julklappar! haha.
zappar mellan glee och trassel. dog ju när Kurts pappa typ vaknade! kollade jämt på glee i Västerås förra året, men det slutade ju sändas så.. men nu är det maraton så tänker inte missa ett enda avsnitt! mer update ikväll, min tele dör snart!

Dec. 24, 2012

inlägget i morse försvann.. mycket happy!
jaja, god jul då antar jag. jullunch nu, ska ut till Fiffi snart. fina Fiffi. blir en tur i skogen, går inte att rida någon annan stans. hon ska få lite julklapp också, jag har donerat lite gammal utrustning till henne. välbehövlig!



kissing it the blue dark playing pool and wild dart

ut i stallet igen för att mocka klart. men ska väcka hannis först. den djävla fläskisen ligger fortfarande till sängs.


lyssnar på musik som väcker många roliga minnen, tänker på vilket fynd jag gjorde igår när jag köpte en dunjacka för 200:- som egentligen kostat 800:-
känner mej väldigt duktig som vart ute till Fiffi, mockat halva boxen. "min" fina drakfrukt ♥ tycker fortfarande det här med frukt-tramset är hysteriskt roligt! tror inte Sverige är riktigt friskt haha. Fiffi är i alla fall (om man nu ska göra gränserna flytande) en drakfrukt! tyckte det lät lite tufft, eftersom Fiffi är en tuffing. Track tror jag är en grapefrukt, C är ett päron och B är ett glasäpple! så nu vet alla det. haha


jag ska ut och rida också, men tänkte att dom kunde ploga först. Fiffi har ju inga snösulor. ska leta på dom man bara skruvar fast, vet att va har några men dom har nog försvunnit med åren. var nog på Caramelles (C's mamma) tid som vi skaffade dom. skulle i alla fall behövas!

idag:
















Dec. 21, 2012

mitt inlägg försvann imorse. skyller på att vi bor ute i ingenstans. ganska öde. bra för de som nöjer sej med datorn, jag ska ju vara lite unik å vara beroende att blogga och sköta allt från telen.. jaja!

Fiffi riden också, gick jättebra hon var pigg som satan! dock inge bockvändor men jag antar att de kommer de också. haha! fina Fiffi♥

nu är kursen satt mot plus i Avesta. julklappshandling på hög nivå. i ett par alldeles för tjata jeans, farmors gamla kofta, hennes klocka, håret knappt borstat. känner mej väldigt snygg ska ni veta. hur kan man vara annat i det som en gång var min farmors? går inte ♡

ett litet julmirakel♡




japp, Fiffi är hemma nu! fast bara över jullovet, men känns som att alla här hemma kommer fastna för henne haha! hon var så nöjd och lugn när hon kom ut i hagen så! :) ♥

Dec. 19, 2012

vart tvungen att sno den här bilden från Sandras blogg (länkar sen), så grymt djävla söt!! fina Tracy♥



längtar hem till mina knäppisar B o C. det blir uteritt i helgen med alla, utom C då. måste köra igång kondisen, den ligger i botten haha.



ska bli skönt att komma hem imorgon. och snart är det jul! bara fem dagar kvar. önskar mej fortfarande inte någonting. det ska bara bli mysigt, ta det lita lugnt med familjen. mamma lät trött, pratade med henne nyss. får jobba på extra hemma i stallet och hjälpa till! är faktiskt mer än skyldig att hjälpa till nu. å det ska jag!

glaa

och så var man hemma igen då. red Tyra på hoppningen och ett bättre avslut på terminen får man inte! är så sjukt nöjd med henne. jag trodde hon skulle vara seg och tråkig för hon har sett ut så kör alla andra ridit henne. stannat på hindren och inte ens vilja galloperat.. men så var hon verkligen inte! det var tryck i henne, var inge dryg i munnen, tvekade inte. hon var asfin, rider henne mer än gärna igen!
det kändes till och med bra att få beröm idag, för jag kände själv att det var bra! länge sedan nu, men det kändes dom det klickade lite. fina Tyra! :)

love is in the air

värmen och lyckan som uppstår inom en när skitsnacket kör igång sista skoldagen innan jullovet.. älskart!
vill bara tala om en liten sak,
jag bryr mej inte för det är inte jag som förlorar något på det. puss o kram♥

ive been out on that open road

uppe igen då. börjar 9.50 då första lektionen skippas för vi jobbade över igår. najs det! har käkat frulle, diskat lite och plocka ihop det sista som ska med hem över jul. vi måste bära allt till skolan imorgon för mamma kan inte åka ner med transporten till lägenheten. sist vi bar allt så var det mer eller mindre katastrof hela vägen. tungt var det och vädret var heller inte på våran sida.. tror det var när Grå var nere!





vi har transporten med i morgon, och varför får ni inte veta. haha
idag är det chill, genomgång, spel på matten och sen ridning efter lunch. är sur på Jutta (står i kaféet) för jag fick inte ta speghetti två dar i rad. det var ju bara äcklig mat idag, vet inte ens vad jag valde i min djupa depression. illa det..!

käkar nu frukost omgång 2. kex å te, mums! vet inte vad jag ska hitta på tills det är dags att ge sej av.. typ borsta tänderna i sådär 40 minuter kanske?



jag längtar också ♥



bästavän, snart far vi till Stockholm!
skratta inte åt bilden, vet inte vad jag gör riktigt x)

sista lektionen..

pallar inte.. sitter å läser en massa konstiga grejor, fnissar för mej själv och är sjukt djävla trött! matte är inte det bästa i denna situation kan jag lova.. och inte har jag fått reda på hur det mock åå provet igår! vill mycket gärna gå hem.
haha



ovärd bild javet..
och jag fick B på min novell! sjukt nöjd, trodde den skulle vara disaster x10 eller nåt, men inte då! hem å fira, har dock inget att fira med.. inge godis, ingår glögg. blir nog en sväng i kylan till lidl! haha

Good

ey, jag fick ett fett B på mitt nationella prov i engelskan! jag tror jag går och lägger mej.. haha
nu film med klassen! :)

stuck, still no turning back

väldigt lat kväll! bara chillat i soffan, käka kladdkaka osv. hittar dock inte min uppgift om judendomen någonstans så den blir till att skriva om.. f*ck it! jaja kommer ihåg det mesta så det går nog väldigt fort i alla fall.


mitt schema imorgon. börjar med ridning 8.15 (8.00). vill rida Fiffi eller kanske Svante.. det var ett tag sen. men hoppas mest på att vi hoppar barbacka på onsdag! så djävla sjukt, det har varit inbrott i helgen. några sadlar, en klasskamrats båda träns, gått in till en häst i stallet och tagit av täcket å snott det.. blir ju förbannad! väldigt skönt att jag inte hade någon häst här!!
äckliga människor som snor häst utrustning. så djävla svindyr som den är.. men jag kan ta reda på vad som blivit snott mera, och så hojtar ni om ni ser liknande på hästnet.se eller blocket osv!


ney, ska försöka slumra lite nu. upp tidigt, inga sura miner!

jag drömmer dej hit

har slutat. fick mer än godkänt på min redovisning och har nu ett B i religion. fråga mej inte hur, är helt paff. haha



trött

matteprov-check!
trodde det skulle vara svårare, trodde också att jag skulle kunna mera. haha


nu är dagen snart slut, skoldagen i alla fall. sen bär det hem till lägenheten för att fira att plugget är över för denna vecka! ska smyga igenom stallet först å klappa på Fiffi, sen hemåt!
fast glöggen är slut igen..
ovärt inlägg.

i never wanted anything from you

matteprov, muntlig redovisning om etik, sen är jag en dag närmre lov! känner för att kolla på film ikväll, vill se på Arn. alla filmerna, alla två haha :)
nu tror jag att matten sitter någorlunda, hoppas kommer ihåg allt bara. usch varför matte? kommer jag aldrig ha nytta av i framtiden. då ska jag ha en robot som sköter alla siffror o sikt. mock personal och en robot, min framtid ser ljus ut, bara att komma dit som är lite problematiskt haha. men det kommer.


ja.. ska gå om ca 20 minuter nu så jag hinner få mej lunchen. plugga lite mera matte och läsa ännu mera etik.. kul dag!

its like youre always there in the corners of my mind

uppe, pluggar matte, käkar frulle, lyssnar på bra musik. börjar 12.10 idag, drar ner runt 11.30 o käkar lunch. men innan dess måste jag proppa in ett helt matte kapitel i huvet! skulle ha gjort provet veckan efter praktiken men den veckan stannade jag kvar i cavan, så inge prov blev det då. sen har det bara kommit en massa andra prov framför. men nu innan jul får jag det gjort, och det är så jäkla skönt!
trots tråkigheter på morgonen så blir det bara bättre efter denna dag. det går mot en efterlängtad paus från allt som har med skolan att göra. jag ska ta vara på var enda minut av ledigheten!
men nu måste jag ta vara på var enda sekund av min sovmorgon så att det inte blir feta F i slutbetygen! haha


min och Sandras humor..

snö snö snö..





haha våra fina hästar efter att jag och Sandra ridit en sväng i skogen.. ♥
jag red B idag, hon var aspigg! var dock fin och höll sej någorlunda i skinnet haha. inga bockningar i alla fall, vilket uppskattades från min sida.. x) Hannis får köra igång henne spel mycket hon kan i veckan nu så vi kan köra igång efter nyår med träning! :)
till och med jag har (ska inte säga att jag inte hade det innan) en pålle över jul! är världens lyckligaste, hoppar upp och ner av glädje! mer om det kan vi senare!


är nu på väg till Västerås för att handla de sista julklapparna. till bästavän, mamma, pappa och jaa.. nå andra också. skulle själv vilja ha ett par nya skor, så slår kanske på stort å köper någe till mej själv! haha
ikväll blir det plugg, har prov och redovisning i morgon. matte och etik. mycket skoj.. men sen är allt klart och jag får ta jullov med gott samvete! men nu ska jag å Sandra ha det bra blad en massa julklappar och vara allmänt "normala" i affärerna.. hehe vi höst senare ikväll!



Dec. 14, 2012

tredje djävla låten på rad som är totalt värdelös.. godnatt!
#en glad Emelie på väg hem från Västerås



a fallen star fell from your heart and landed in my eyes

hästen är en frukt, som inte finns.. har ni sett sidan på facebook:
män finns inte, de är svin. som inte finns..!
älskar att folk ens orkar ta illa upp av det här med hästfrukten.. haha jag vet inte hur många gånger jag garvat ohejdat när en ny bild kommit upp. jag må ha världens sämsta humor, men jag tar i alla fall inte illa upp. jag får väl hoppa runt på min frukt då, men det är ingen banan, inget djävla päron, det är fortfarande en HÄST för tusan. folk verkar misstolka det lite med alla bilder på ryttare som rider på apelsiner osv. tycker detta är ganska kul (min humor) men jag vill inte bli påpekad rida på min grapefrukt och mitt äpple. och garvade jag som en galning när det kom upp en bild på ett skelett (av en häst då såklart) med texten: äppelskrutt. haha skrattar bara jag tänker på det!


ney då, är anyway i lägenheten nu och plockar undan det sista. är faktiskt klar, så ligger i sängen och tänker på ovärda saker för tillfället. lyssnar på musik, kopplar alla texter till en massa onödigt. tänker på att dom enda som tycker som jag är mina vänner, och det märks att dom bryr sej. dom är värda allt och lite till! ♥
nu tror jag "mamma" Marie tror jag, full rulle hemåt ;)

Dec. 14, 2012

I took the stars from my eyes, and then I made a map
And knew that somehow I could find my way back
Then I heard your heart beating, you were in the darkness too
So I stayed in the darkness with you 

Q o Max försvann ur det förra inlägget..




i tell you all the time, heaven is a place on earth with you

jag och vaknade av typ syrebrist i morse. det var så äckligt varmt, trodde jag skulle dö! men Sandra lyckades stänga av elementet i köket och jag det i sovrummet. hoppas vi inte får köldskador när vunnit kommer hem bara.. haha
sitter nu i skolan, väntar på att lunchen ska komma. det blir pannkaka med sylt och grädde! mums ♥


efter lunch har jag naturkunskap, vet inte vad vi ska göra. börja på nåt nytt i alla fall! sedan är det religion och etik. kommer gå fort för jag är så gott som klar!
slutar efter den, för idrotten jobbar jag hemma på. bara nå uppsats om min kondition som ska skrivas och det fixar jag och Sandra klart idag! vi har nämligen idrott samtidigt nu mera då dom är så få i sin klass.
fick beröm för min novell igår också. Elinor sa att hon var lite förvånad, haha. trodde att det skulle sluta med ett stort F, men klarar mej från det. hehe


Q och Max♥
vet inte om det blir någon ridning för mej idag.. varken Fiffi eller Q går med nu på morgonen, fast treorna hoppar i eftermiddag så dom blir säkert med där!
kollar nu när min ena halva av klassen rider. Elin och Bubblan ser asbra ut! eller det är som enda jag ser eftersom Bubblan är så stor och Elin är så lång :) sitter så att jag inte ser ner i ridhuset då jutta precis torkat golvet där. vågar inte flytta på mej.. haha x)

i'll give ya everything i am, all my broken heartbeats

det känns som att morgondagen blir bättre än gårdagen. den var ganska messed up.. vill inte ens tänka på den.
imorgon är det enkla lektioner, naturkunskap och religion. nytt kapitel och etik. etik och moral osv är faktiskt förvånansvärt intressant, skriver om ridsporten utifrån en ganska rubbad intervju. är ridsporten omoralisk? går till störst del ut på vad vi använder hästara till och hur de står försvarslösa i våra val. ganska brutal intervju, helkorkad kan jag tycka. men den får en verkligen att tänka i lite andra banor vilket inom ridsporten är ganska svårt eftersom vi hästägare är minst sagt egna i vårat tänkande och agerande. kan slänga upp lite om det senare.
börjar 11.30 också, how wonderful? fast ska upp i tid för att duscha och hinna till hamre å käka lunch! ney nu attackerar dom äckliga krypen mej.. godnatt!


min brutalt slaktade chokladtomte..♥
btw mördade jag krypet.. rätt åt det!

but not like you, you shine so bright







hoppade Fiffi idag. hon var skitfin, jag red dock som en kratta.. haha

Dec. 12, 2012

har en känsla av att jag just gjort något mycket onödigt.. sitter i skolan 08.00 när jag börjar 09.50. hur intelligent liksom? inte hann jag käka nå frulle heller. fint det!
ovärd skoldag, redovisning i djurens biologi och sen matte. på eftermiddagen är det hoppning för Sussi. vill ha Fiffi, annars blir jag bitter! haha
det suger att inte ha en egen häst att ha med. nu måste jag slåss for kung och fosterland för att få ta hand om dom jag gillar. haha så det kan vara..


det är bra med vänner som faktiskt tycker sim jag♥

du har ett rum i mitt hjärta

det har blivit ett par sena kvällar i rad nu. fast ikväll blev det relativt tidigt! är snart klar med ALLA inlämnigar och prov innan lovet, tänker då inte spendera en enda minut av lovet till att plugga, ney ney!
red Fiffi i morse i dressyren för Åsa, då Karin var sjuk. är faktiskt riktigt nöjd, jättebra upplägg, övningar och bra tips! Fiffi gick jättefint, är alltid superduper glad när jag hoppar av henne.. så ska det kännas! ♥


Fiffi och Noel

och vad ska man hitta på på jullovet? det händer en massa roliga saker som jag ser fram emot! men jaa.. kan inte komma ifrån alla tankar som gått på högvarv de senaste dagarna. trots den sjukt efterlängtade ledigheten. när vi julklappshandlade på bland annat Hööks ville jag inte ha en enda julklapp. önskar mej vanligtvis bara hästsaker och det är vad jag fått. nu när jag är hästlös behöver jag inget, så önskar mej heller inget. ändå när jag fixade med Fiffi i morse tänkte jag "hon skulle verkligen behöva en brösta", och "hon skulle behöva ett par boots med ludd i för hennes ärr på hovarna". men det kan jag ju inte önska mej! jag kommer väl aldrig ta hand om Fiffi, rida henne som min egen och köpa värda saker åt henne? jag hatar mina skruvade situationer, det är då alltid jag som hamnar i såna..

hitta en bild



fina J ♥

Dec. 10, 2012

Swinging in the backyard
Pull up in your fast car  
Whistling my name



back in business

då var man i skolan igen. helgen har varit mycket ovärd, har inte gjort ett skvatt. nästan skönt att komma tillbaka så man får lite gjort!


skrev för övrigt klar min kortaste novell hittills. nämner också att det är den enda jag faktiskt skrivit klar.. haha. har ett antal på datan, då den längsta är ca30 A4.. kommer bli ett livsprojekt att bli klar med den!


vet inte om det blir någon ridning idag. får se om Karin sparat Q eller har någon annan över :) man kan ju alltid hoppas!

haha

har bakat lussebullar. dom vart svinfina och asgoa!


ser ut som ja e tolv.. haha, osminkat o oredigerat! så ska det va.

ney usch!

det är kallt idag. frukterna står kvar inne, dom ska få ett täcke till under det nuvarande. måste bara palla mej upp ur soffan och ut, men idag tar det emot. somnade efter tre någon gång, Patsy (katten) har legat på min hals och kurrat, hade bara två filtar att sova med. typ frostskador över allt.. haha!
bäst jag tar mej upp nu, så får jag kanske min tänkte kring jullovet igenom!


making new friends, at Hööks!

One step closer..

är världens lyckligaste människa just nu. väntar dock på det avgörande beskedet. är svinigt läskigt, hoppas hoppas hoppas! mamma lät sådär lagomt entusiastisk på sms i morse.. haha
ney, idag ska det julklappshandlas! till familjen och vänner :) längtar dock mer till lunchen idag, är fortfarande lite hungrig sen igår. käkade fyra mackor, ingen lunch, nudlar till middag och godis å glögg på det! inte det mest ultimata.


söta Fiffi♥

i will not let anything take away what's standing in front of me

det plugg som skulle hunnits med idag var typ bara å fetglömma.. hade en massa annat för mej, som att CYKLA till lidl och handla (ja, vi trotsade det mindre samarbetsvilliga vädret och cyklade då till lidl, utan några som helst failar), dricka glögg, städa, diska en hel veckas disk (ni skulle ha sett hur det såg ut..), glo på teve och käka nudlar. har nu även duschat så jag ser lite okey ut till imorgon, för det ska julklappshandlas! har dock ett väldigt mindre uppskattat utvecklingssamtal först, så vi får se om jag förtjänar några klappar i år. tveksamt faktiskt!!


en snöbombaderad *skola.. uppskattas!

har nu två inlämningar kvar. judendomen och grisen.. spyr allvarligt på båda två, kom på att jag också har ett matteprov som typ... gone with the snöstorm! måste göras, kanske v.50 på nån lektion. inlämningarna skickas in i helgen, otherwice im körd! känns bra..


ney, på lite gladare tankar nu! jag vart faktiskt så gla i två sekunder idag att jag hade kunnat dött! haha, sådan lycka i två sekunder, Sandra måste trott jag fick nå kortslutning eller nåt! ney, ska drömma lite nu och förhoppningsvis vakna i tid!
gonatt♥



min lite extremare önskelista..:

ofc detta! dock tar beslutsångesten över när det kommer till att välja färg, haha! vill i alla fall ha mörkgrönt eller svart, kanske den vinröda fjärde från höger? tycker dock pannbandet är svinfult, men det går ju å ändra :)
nya stövlar. inte denna modell men självklat lackat!
drömkavajen. provade den på globen och den var lika asum som den ser ut!
detta, en ny hjälm och en häst, så är mitt liv komplett till jul! Haha

beauty in all she is♥

fult javet men släpper precis stigbyglarna där.. haha
favoriten. vet dock inte vad jag gör med fötterna, gör aldrig så i vanliga fall.
 
från Lotta Björe träningen med Plupp. tycker om den lilla hästen ja, alldeles för mycket! Haha ♥
 

how wonderful ♥




bilden på stallet försvann..




Why not liksom?

har setat i skolan sen tio, börjar halv tolv. why not liksom? har ändå inge bättre för mej, skulle ju dock kunnat ha sovit liite längre. men vem vill pulsa i snön till skolan själv? inte jag, mycket roligare att slita sej fram med Sandra! typ..


såhär såg stallet ut igår, och det var då ändå ganska lite snö.. det SNÖADE i stallet, vi SKOTTADE stallgången. Aldrig stall med öppen taknock *stavning.
Haha

försöker mosa in lite buddhism i skallen.. lyckas dock inte så bra.
sent inlägg men glömde publicera det!



Ey, det äe vinter!







(för er som inte märkt det. här i hamre tar man sej inte utanför dörren utan att blåsa bort i äckelsnön)

Wooho

Alla engelska nationella klara! Borde firas jue! Glögg me Sandra ikväll igen. Tror dock att hon inte uppskattade mitt eviga pladder.. haha! Ingen glögg till mej då, en kopp te får räcka x)


Lilla Patsy♥

Kaos

Nationellt prov, och vi är fem stycken från klassen samlade.. haha
det är helt okey att hata snö ooh vinter nu, jag o Sandra kom knappt fram! Det är sjukt..
Två fodrade jackor, långkallingar, ridbrallor, mjukisar, sockor, mössa, väntar två tjocktröjor! Fryser inte i alla fall x)
Undrar hur roade ettorna är nu, dom står och skottar stallgången! haha

kul kväll..

Så trevligt att alla lägger upp så fina bilder på sej själv och deras pållar från dressyren. Skulle också jättegärna vilja göra det, men mina bilder är förfärligt dåliga. Tror dom lyckades fånga alla de få gånger Q inte var samarbetavillig! Usch, är avis på dom som fick fiina bilder. Har inte heller fått nå från Lotta träningen med P.. gla idag, eller?!
Haha


Mina egofixerde mobil pics blir ju till och med bättre.. söta knut♥

Fina Fiffi ♥

En sak att vara glad över idag i alla fall är att jag red Fiffi i morse. Gick bra, fina hästen :) Hon är så kul att rida, gör man rätt så går hon rätt. Egentligen ganska simpel, men skoj i all fall. Fin häst det där, skulle vilja hoppa henne nån dag. Det är en sån skillnad sen jag körde igång henne i våras! ♥





Haha

Underbart att de vart typ 0 bra bilder från dressyrträningen med Q.. är bittrare än bittrast!


Fuck it..

Cause I am not a word, I am not a line, I am not a girl that can ever be defined.

När det rinner över.. är det tur att jag kan skicka väldigt långa, deprimerade, desperata, arga och galna sms till Sandra! Bra att jag har dej! ♥



Hästar jag saknar..

Först Queenie såklart. Tycker fortfarande om henne, en riktigt fin häst. Kände ingen direkt match, men saknar henne nu.



Och så har vi ju Archie..
En så jäkla frän liten häst. Riktig attityd!




Sist men inte minst Robbie. Häftig häst, hoppade honom dagarna innan cavan och hemfärd. Cool typ!





Mobba inte mina knoppar, vet att dom ser ut som sikt! Haha
Saknar som sagt dessa. Men nu ska jag sova, dejta kudden ett tag.

up the ra

Jag tycker om dej väldigt mycket, bästavän ♥ Men varför vill du visa upp mitt fula nylle? Haha



Q idag!

Då var man inne i värmen igen! Skönt, det är så äckligt djävla svinkallt ute!
Red Q efter den mycket värda religionen, han var väldigt stel (ovanligt?) och seg.. inge kul alls idag. Kan inte säga så mycket mer. Letar bara känslan vi hade på dressyrträningen för några veckor sedan.
Det finns så mycket jag vill ändra, blir mer och mer sugen på att ta han som sköthäst tills jag hittar ny. Tror han kan bli riktigt fin med träning och rätt ridning. Fodra upp lite, snygga till honom ♥



Jag blir så glad!

Å vad fin J är! Hon och Jossan passar så bra tillsammans, som handen i handsken. Här har ni hennes blogg, så kan ni kolla hur J har det:
www.josefiinedamberg.blogg.se





Dec. 03, 2012


Paint their own pictures then they crop me in

Hörde precis ordet primtalsfaktorisera.. är ganska lost på våra mattelektioner må jag säga. Och nu är det snart religion, som jag inte alls är klar med. Min jobb-partner är dessutom sjuk.. kommer gå bra! not



Glaa ♥

Jag och bästavän drar till Stockholm i januari! Hotell och allt, mellandagsrea, bara vi två. Kommer bli AWESOME, cant wait! :D ♥



Sånt som dyker upp:







Min och J's 110 debut, faktiskt bara ett ner. Finaste ponnyn ♥

Ney Ney..

Måndag.. hann inte gå i ide tyvärr för jag var på håret att försova mej. Har inte tid med sånt, egentligen då inte heller med att gå i ide.. sanningen svider!
Sitter ju i skolan.. har lunch om ca20 minuter. Efter det lite matte och sen religion. Rider kanske Q i eftermiddag, har inte pratat med Karin idag! Hoppas ju alltid.
Men ney, lite bilder på B nu:










Its too cold outside, for --- to fly!

Det här med update från min sida.. överskattat! Haha
Ja, vad har jag haft för mej i helgen då? Var ju till Globen i fredags med klassen och ettorna. Uppskattades, mycket skratt med bra sällskap! Handlade inte som en tok, som jag hade velat, utan köpte EN hel sak.. julklapp till syster. Hittade massa annat, som Jin stigbyglar för 999kr och sporrar för 499, drömkavajen - en grön Manfredi fontana, asbra priser på hjälmar.. men har ju inge pengar. Visserligen på kortet, men jag må ha lite kort-fobi tror jag. Så åkte dit med 400kr, var av dessa 300 var mina matpengar som det ska handlas MAT för här i Västerås. Hela 100 spänn ägde jag, men snodde 150 från matpengarna. Räckte till lunch och julklappen det..
Var då väldigt sugen på stigbyglarna, med hur är dom att rida med? Jag som har problem med mina knän har ju ledade stigbyglar, som sprengerstigbyglarna.




Yes Yes Yes!
I helgen har jag ridit B. I SNÖN!! Shit vad snö det är, riktigt mysigt att rida, bortsett från en sviniga djävla kylan..! I lördags var hon helt crazy B, bocka och for kors o tvärs. Var mer uppe i luften än på backen (i snön). Haha. Kan skryta med att jag inte flög av en enda gång, riktigt stolt är jag! x) Fick det på bild också, fixar fram dom imorgon.
Idag var hon dock inte så glad i att flyga runt som en tok. Kan berott på att det var väldigt mycket kallare, eller att hon var lite trött efter bockuppvisningen.. haha

Annars har det varit lugnt, lekte tråkigt. Fast Hanna, bästavän kom ju och hälsade på i fredags och sov kvar till lördagen! Gillades mycket! ♥
Drog till Västerås nu på kvällskvisten. Är nyduschad och ligger redan till sängs. Skolan redan vid 08.00 imorgon, väldigt ouppskattat må jag säga. Kallt som satan l
lär det bli å.. känner väldigt mycket för att ligga kvar i sängen imorgon och gå i ide! Har ju i alla fall ingen häst, plugget klarar jag mej gott utan under vinterhalvåret. Låter fint det!
Vaknar på julafton igen, vi hörs då!



RSS 2.0