svin !

Godmorgon världen. Till sist kom jag upp också!
Ja, Sandra å Hannis sov i det lilla tv.rummet i natt och kan ju säga att det inte vart ett dugg varmt.. eller så vart det de!
 Gårdagen bestod av att vi drog in till Avesta och kollade på när  Tess och Elin red. Efter det drog vi vidare till Habbors och "jag köpte" ett par  ridbyxor, som egentligen mamma köpte. Hittar ingen bild på dom, men kan ta en bild sen ;)

När vi kom hem så vart det ut till hästarna. Jackie var lite smålat men jättefin i alla fall. Ser på bilderna som Sandra tog att hon är lite lång, och min hand måste rätas upp.
Skrittar fram


Travar fram


Gallopperar fram och mjukar upp lite


Kort paus

Hungrig ponny..


Flytt på rumpen




Stigbygeln var sne, vilket jag får panik av. Perfektionist som jag är..



Så, det var Jackie igår. Kan slänga in några bilder på mej och Jack också ;)


Kan ställa sej både inåt och utåt, duktiga häst.


Fisk!

Så, efter fjärde försöket att logga in, så gav blogg.se efter. Inte första gången den dampar menmen. Har nyss pressat i mej ett kex och oboykaffe, biffig frulle va? För mej, jao! Har aldrig riktigt kunnat käka på morgonen, om det inte gäller spaghetti och köttfärssås! Mums, har en speciell liten förkärlek till det. Ingen aning om varför, men gott är det i alla fall, speciellt på morgonen!

Idag så ska jag rida pållarna, eller bara Jackie förresten. Kom på att Blondy bara ska gå varannan dag nu, så jaa.. Bara Jackie idag. Kanske kan jag få rida Jack också, det  blir så mycket tid över när man bara riden en häst. Och jag kan säga att jag inte är den bästa på att komma på ett sett att fördriva tiden på, hehe.
 Jacks man skulle behöva trimmas lite, han börjar se ut som en travare igen haha. En fet travare x)

Jackies ridpass kommer nog bestå av.. mest gallopp idag. Hon var en aning lojj igår när jag red ut i skogen, så jag tänkte leta upp någon bra åker i närheten, eller försöka ta mej in i kohagen och hoppa lite diken. Undrar vad kossorna tycker om det egentligen. Antingen springer dom iväg, eller så springer dom efter. Det återstår att se HAHA. Hoppas på att dom springer iväg ;)
 Blondy var lite lojj igår med, kan ha berott på värmen. Gallopperade lite extra och sen gick vi hem. Dock försökte hon mörda Boris haha. Jag red bara rakt på för att Boris skulle flytta på sin feta röv, men katten låg kvar och Blondy vart lite förbannad och ställde sej upp och stampade ner hovarna så Boris satte en väldig fart iväg. HAHA Blondy, knas.

Tja, dagens planer skapar ingen lång lista direkt:

*Rida
*Ge mina stövlar en makeover ( med det menar jag att skrubba bort allt damm )
*Åka och kolla på Tessan när hon tävlar Orchidée i Avesta
*Dra till Habbors
*Rensa garderoben och kolla vad kag ska ta med när jag flyttar
*Tänka ut vad jag behöver till "lägenheten"
*Göra en finfin shoppinglista till Blondy, en till mej och en "Detta vill jag ha men komer förmodligen inte köpa något. Väntar och kommer på att jag vill "få" det i inflyttningsprisse" lista!

JAPP, det var det. Nu ska hästarna få komma in och sen drar vi in till Avesta!
CYA

blunda så sött..

NIGHTTIME
Sitter och gäspar som en tok, vilket oftast tyder på att jag är trött (tänka sej?), så det blir snart att slänga sej i bingen! Blev mycket irriterad över att jag inte hittade filmen jag ville kolla på igår när jag skulle gå å lägga mej. Hade planerat in den tredje Shrek filmen, men var den inom synhåll? NÄH och inte hittade jag den heller, så jag ska leta lite mera ikväll. Annars får det bli typ.. ehhm.. POCAHONTAS vetja! Nejdå, skojjar bara. Kanske kan jag få en drömfri natt så man kan sova heeeeeela natten!? skulle uppskattas väl.

Hästarna har stått inne heela dagen och Jackie fick gå promenad med mej upp till brevlådan och tillbaka. Riktigt jobbigt vart det så jag hoppade upp på vägen hem ;)

Dagen har bara vart seg, men har blivit attackerad av en fluga ja! Den flög på mej och vägra ge sej iväg, jag slog bort den men han attackara igen den jäveln och flög innanför tröjan. Luktade jag så illa? inte troligt, så jag fick ta av mej tröjan och springa runt lite och nu har den inte vart synlig på ett tag haha. Sover med flugsmällan under kudden så är jag berädd inatt om den anfaller igen.

Dricka lite oboy kanske och sedan sova ett slag. Skulle vara najs

CYA folks

snaaaark...

morgon igen då!
Ska snart dra mej ut i stallet till finaste Jackie som står inne.. ellere alla tre står för tillfället inne pga alla flugor. Så sämst, man märker verkligen hur trötta hästarna blir i den här värmen och av alla flugor. Det räcker med att rida i 20 min så blir dom helt genomblöta. Värmer upp minimalt och gallopperar mycket mycket istället så får man lite vettigt ridning på 20 min i alla fall.

Jackie får nog ta en sväng i skogen eller på åkern idag, och Blondy får vila. Ska se hur mycket flugor det är om jag kan släppa ut dom nu, blir mycket mockning annars vilket inte är så najs..
Ja, inget mer att skriva nu.. värt inlägg, menmen
hörs av ikväll
CYA

kan det värsta tänkbara hända?

såådeera, då var man hemma. Pay and jump i björka med Blondy, den busen. Gick en 75-90 runda och hon var inte mer än vid liv i någon av klasserna. Drog väl på mej några pet, men inga stopp denna gång, men lilla hästen var inte så pigg och glad idag. HAVRE finns det något som heter, så vi får smyga igång lite försiktigt med det. Måste också rida lite mera nu, så hon får en grundkondition som är svårare att tappa sen när hon får sin vila. Hon har redan lärt sej så himla mycket sen hon kom hit, kunde väl knappt galloppera på en volt och nu kortar och länger hon utan problem. Finaste hästen på jorden, är nog välsignad till att få rida en sådan häst. hjärta

Känner mej faktiskt inte sådär hundra just nu. Grubblar och tänker men kommer inte fram till något vettigt. Ge mej ett tecken, vad som helst! Vill komma igång, leva! Men snälla väck mej inte, vill inte komma tillbaka till verkligheten än. Är inte redo för den än, men jag måste släppa taget om allt och gå vidare, hur mycket det än svider och står emot. Hur många slag jag förlorar måste jag tänka framåt. Se aldrig tillbaka om du inte har släppt det.



laugh, or something like that

Vaknade kanske runt nio i morse av at tvn står på full volym. Blir så jävla förbannad på sånt, eckliga syster!
Kunde väl efter mycket vridande och vändande somna om och vaknade sedan igen vid 11. Hoppade in i duschen en snabbis och begav mej sedan ut i stallet. Det blev att rida Jackie en sväng ner förbi Holmbergarna och tillbaka, men hon var stum och stel som en pinne så på vägen hem svängde jag in på Maries (och Johans) bana och gallopperade lite i båda varven. Hoppade även typ 4 skutt över ett litet kryss och försökte ta det ur de konstigaste vinklarna för att kunna rakställa och få så mycket kontroll som möjligt. Fungeradee bra, så jag skrittade hem efter sådär 10min.
 Har fram tills nu käkat frulle, glott på tv och skrivit ut dom 22 första sidorna ur min berättelse som jag snart ska fortsätta på. Skrev fyra sidor igår haha. Grymt kul det kan vara att skriva (förmodligen är jag den enda i hela världen som tycker det, haha) ibland alltså!! vet inte varför jag började skriva från första början, men har fortsatt i alla fall ;)
 Nej, nu ska jag skriva och käka lite granna. Käkar dock lunch-middag om 15 min, men är så hungrig så en macka skadar aldrig haha.
CYA snart

Slut för idag!

Hemma nu. En tävlingshelg i Folkärna är nu avslutad. Med mej hem har jag tre pet att ta igen, ett i varje klass. Idag så vart det en L:B (1m) med Jackie och Amanda red en L:B (80cm) med Tom. Dom kom till omhoppning men fick två stopp på ett hinder med nå små hus under. Rundan var för annars jättefin och bra! Kunde inte ha vart bättre!
 Det kommer lite bilder sedan när jag jagat fatt på min tele och hittar en sladd-grejj bara. Sandra kanske kan fixa lite bilder också? ;) Ska även fixa satt jag kan lägga upp mina egna videoklipp sen, för Hannis filmade L:Bn idag på mej och Jackie :D

Jackies runda var inte att klaga på. Fick dock ett ner in i kombinationen men jag red ett gallopp språng nära där satt, det får jag ta på mej. Men man tycke ju alltid att hästen kunde lyft två cm på hovarna extra!?

Är supernöjd med helgens prestationer och har dom dära tre peten med mej.. bäst att jag skiter i dom, världen går inte under pga ett pet -pepparpeppar ta i trä- HAHA

Ännu flera kakor ska jag äta nu, härrägööd det måste var det bästa som finns. KAKOR<3
Skrivs mer ikväll vilket jag ska försöka komma ihåg (kommer inte att göra det i alla fall)

Saknar älskade bajs Tompa sjukt mycket. Hann inte ens gå och säga hejsvej, men det var nog bäst så tror jag..
CYA

tävlingshelg med blandade feelings jao!!

HÄRREGÖÖD!! trodde seriöst att jag skulle dö inatt. Inte vart man någe lugnare av att hela rummet lyser upp och sedan lyser telen ungefär lika starkt och slocknar efter två sekunder.. HAHA den har vart helt störd hela dan, jäkla åska. Blixtar kan väl hitta på någe annat å göra istället för att pajja mobiltelefoner -inklusive laddare-  och skrämma skiten ur en. Inte vettigt säger jag bara!
 Något lugnare vart det väl när vi begav oss ut i stallet och regnet tog även en paus från sitt ständiga -brutala- smattrande!!
Jackie hade hållt sej ren och fin under natten så det vara bara att borsta svansen och manen så var hon i princip klar! Tom däremot hade skapat en fin fläck på halsen under dom 20 minuterna han var ute i morse.. att han lyckas!

Efter mycket om och män så kom vi iväg och mamma körde som en galning för att hon ville komma ikapp vårat "sam-åk" familjen Bååth+Marie. Men inte hann vi ikapp dom heller HAHA
 Först ut att starta var Amanda på Toompaa, och sätter den direkt! Förstaplatsen såklart! Det var så himla fint ridet, inget slit och släng, skitfint verkligen. Dom passade ihop som handen i handsken, och jag vart så glad när jag såg att det funkade. HAPPYFACE FÖR DOM!!

Sedan var det Jackies tur, och ja.. jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den ritten. Bästa tänkbara början med att peta på första hindret.. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA OMG jag tror jag går och lägger mej snart. Hade dock ingen gallopp heller, så därav petet. Men fetskallen kunde ju i alla fall ha lyft på bena tycker man, men jaja. Ska i alla fall inte rida några flera L:C mera!! Gud så tråkigt det är att bara fluffa runt. Säger inte att det är tråkigt-tråkigt, men det är ju roligare att avancera lite, även om "avancera" i det här samanhanget betyder 10-20 cm högre så är det ju en viss skillnad i alla fall :) men jag antar att man ser hur man vill på det hela!
 RESTEN AV BANAN VAR HON I ALLA FALL HELT OKEJ. Fick fina runda språng och hon lyssnade på mina hjälper!

Efter det så var det Amanda igen på Tompa i L:Bn och det gick som smort där också. Helt KLOCKRENT, herregud så bra dom stämde ihop. Helt galet! Dom knep en tredjeplacering, och så var det med det.

Nu till Jackies L:B runda. Den var helt okej, super!  Hon höll rytmen nästan hela rundan, men vart lite flack i omhoppningen efter ett räcke som stod på kortsidan och så kom kombinationen lite nära inpå så det vart ett pet ut ur kombinationen. Tyckte för övrigt att det var en helt lysande ritt. Bra prestation av både mej och Jackie om jag får säga det själv. Vill dock inte säga att det var så värstans snyggt, men palla rida stilla och fint när hästen håller på att explodera och man faktiskt "ska rida".
Det vart en tredjeplacering för mej med och jag kan inte vara lyckligare! Första placeringen i L:B med Jackie och första placeringen för i år! Skyller lite granna på mina föräldrar för att jag inte vart ut och tävlat någe mera i år. Men bilen kan ju inte laga sej själv -och inte ha sönder sej själv, därav att jag skyller på min älskade mamma och pappa.. hehe- så det var inte mycket att göra.

Känns nu som att jag tråkat ihjäl er alla till döds genom detta inlägg, men jag kapar där så fortsätter jag lite i morrn. Ännu en tävlingsdag väntar med BÄSTA JACKIE OCH TOM så det blir att krypa till sängs tidigt ikväll. Visserligen är klockan typ halv tio nu, men det är väl tidigt för mej antar jag.
 Vill bara skriva också att Elin gjorde en jättefin runda på Dani idag!
 Och att våran älskade Tom åker i morrn hem med Amanda. Så en tävlngshelg med blandade känslor är nu igång. Men Tom kan inte få det bättre skulle jag tro, och djupt, djuptdjuptdjupt djupt innerst inne någon stans känner vi en lättnad till att han åker. Men det behöver inte bli några jobbiga hejdå'n. Det är ju ABSOLUT inte sista gången vi ser honom satt säga. Älskade Tompalompa, hannis grekiska gud <3

nattinatti nu blire kakor tills jag spyr eller tuppar av. Kanske kan det förhindra åskan och bloxten på någe vis? Vem vet.. LETS TRY!!
CYA tomorrow folks

en låång dag väntar.. Bäst jag sätter igång!

Proppade nyss i mej två små kyckling bitar och några tacochips, och det blir snart ut i stallet till Jackie och Blondy!
 Som jag nämnde igårkväll så bloggade jag inte(orkade inte) så jag kör igenpom lite som jag skulle skrivit igår.
Jag skrittade Jackie en liten vända runt i byn så hon sträckte ut ordentligt Jobbade henne bara lite lågt och red sedan förbi Marie som kollade på hur sadeln låg. Jag provade Jacks sadel men den var inte heelt 100. Den låg bra, men den kunde legat bättre. Dessutom så är den snorhal att rida i. Hemskt det där med nya sadlar.. Bättre vart det väl inte av att jag red i korta gummistövlar så benen flög runt lite hur som helst. Stackars Jackie galloperade på så fin så i alla fall. Till tävlingen nu måste jag tänka på att komma upp ur sadeln lite mera, annars bara tt köra på som vanligt ;) Så hon ska idag få en liten bensträckare och jobbas igenom lite granna, antingen på åkern eller ut in the forest. Spelar ingen roll, hon blir lika galen varsom.. haha.
 Så en liten snabb update innan jag drar ut i stallet och arbetar lite smått. Glömde förresten att Blondy ska skrittas ut idag bara eftersom att hon var så galet seg och trött igår. Hon ska nu ridas varannan dag i stället, hon växer ju fortfarande satt. Lika bra att inte gå ut för hårt!

Blir nog ett inlägg ikväll också om jag orkar.. vilket jag förmodligen inte gör! Får göra en påminnelse i telen, haha.
Nej, nu måste jag ut! fick låna Idas sadel också, så HAPPYFACE!! :D
CYA tonight

False Gold <3

snabbisch innan käket!!
 Kom nyss in från stallet och idag var det en trött Blondy på träningen! Gud, mina ben kommer vara rätt så sladdriga i morrn när jag ska upp och rida me Ida runt 11.. Haha :) Blondy kämpade på bra i alla fall !
Några rader såhär, och nu blire tacos! MUMS säger jag bara ;) Skriver något mer i kväll om jag kommer ihåg, vilket jag säkert inte gör.. hehe
CYA

another day..

Världen verkar vara vaken, så det är väl min tur att vakna till liv nu antar jag. Seg som en jag vet inte vad är jag och det kliar i ögonen så jag blir tokig. Och som om det inte kunde bli bättre, så börjar jag morgonen med att slå sönder en tallrik, vilket inte var såå bra. Någon minut senare när jag skulle hälla upp flingor i vanilj jogurten så flyger hela påsen med flingor ut över hela köksbänken. Och sist men inte minst så fick jag ont i halsen av vanilj jogurten!

Bättre mornar kan man ju önska ha, men ja.. Så är det. Solen skiner i alla fall och det är varm och skönt ute så jag ska palla mej ut snart.
 Jackie ska få en bensträckare idag ut i skogen och bara lulla på. Kan hoppas på att Blondy är lika snäll på träningen ikväll, det lilla odjuret. Måste registrera henne på TDB sen också så att jag kan änmäla till lite tävlingar! Trodde då aldig att hon skulle bli såhär fin på så kort tid, även om hon mest "vilat sej i form." Det är bara lite muskler som fattas här och var, sen är hon supersnygg!! Men vintervilan får bli lång för henne, så då kommer hon tappa allt på direkten, men hur jobbigt är det att få igång allt igen? Inte särskillt och hon är ju trots allt bara en liten skitunge! ;)
Jackie for ungefär ett år sedan. Kan säga att hon var liiite rund om magen ;)

Har NU fått tag i alla bilder från clearrounden på Blondy! Måste säga att dom vart superbra, och det har vi Erika Lindh att tacka för!! Tacktack! :D
 
-Dagen består av att först och främst fixa i stallet, mocka och städa sadelkammaren som är i ett stort behov av det.
-Jackies gamla prestige sadel ska tvättas och smöjas så den blir någorlunda att sitta i. Om jag inte kunde låna Chocks sadel så får jag ta min gamla, som bara är liiiiiite liiiiten.. Men den är dock bättre än den jag tampas med nu.
-Kolla så att alla tävlingssaker är där dom ska vara som til exempel nummerlappen, schabrak, skydden, täcken osv.
-Titta om startlistor och hästnummer har kommit för Folkärnas meeting.
Typ det.. lite bilder, kan inte lova att mina ansiktsuttryck är bättre än vanligt så var snälla och kolla på Blondy i stället!haha






 Aha, vet inte varför bilderna bestämde sej för att byta storlek sisådär.. men man ser ju vad det ska föreställa i alla fall!!
Skriv gärna gärna vad ni tycker!! ;)
CYA

men kom på nå bara!!

Meningen var nog att det skulle bli ett inlägg både igår kväll och i morse, men igår runt 12-13:00 så kom Hanna Arvidsson hit och sov här till idag. Så det blev inge bloggande. Men det blir det nu!
 Jackie och Blondy fick vila igår pga det växlande vädret. Hade nog kunnat rida, men det skulle inte vara så kul för Hanna att sitta och vänta i ca. 3 timmar..

Idag så har en hage snyggats till och "avväpnats" på grenar och stubbar som pållarna kan göra sej illa på. Riktigt snyggt vart det, om lilla hunden hade låtit bli att gräva hål hela tiden, men det går ju att fylla i. Något som däremot inte går att fylla igen så lätt är ett GIGANTISKT "T" som Hannis ristade in i ett träd. Galna unge, allt annat är diskret är hon! HAHA
 Senare runt halv 5 så gick vi alla upp och hjälpte Marie att bygga upp några hinder på banan. Kl 6 så var det hoppträning med Jackie och Tom, sjöströms kom också med den nya gråa och Orchidée! Den gråa var så söt, som Jessica red. Hehe, den vart lite trött bara efter en stund. Orchidée var jättefin tyker jag, pigg och glad som vanligt och hoppade jättefint. Tess sa att dom skulle tävla i Avesta snart när nu dom har tävlingar.. Ingen koll på när, men ska i alla fall åka dit å kolla!! ;)
 Tom var fin, som vanligt och hoppade super! Blir att en tjej som heter Amanda ska tävla honom i Folkärna nu i helgen och det ska bli lite intressant å se hur han beter sej med en annan ryttare. Vill inte ens tänka på när jag red honom, vilken katastrof. Herregud så pinsamt!! Men har aldrig riktigt fastnat för den där ponnyn skyller jag på!
Lite synd bara för Hannis som hade som mål att rida en L:A med Tom innan han såldes, så det är ganska tråkigt och surt.


Jackie var totalBÄST på träningen idag!
 Hoppade lite bana och enstaka hinder på 1.10-1.15 utan några som helst problem, det var så kul! Känner mej jättetaggad inför Folkärna nu! Vill mycketmycket gärna debutera L:A med Jackie så fort som möjligt! Känns bara så superbra just nu!! På really good humör ;)
Ska fixa bilderna som Sandra tog också och dom vart super! Ska banne mej köpa mej en systemkamera ja å!

Jao, inte mycket mera att skriva nu skulle jag tro. Skulle vara kul om NI SOM LÄSER kunde komma med några idéer om vad jag mer kan skriva om än mina pållar och minimala vardag!
 GOD NATT FOLK!
CYA tomorrow!

snabbisch update

Herregud, vart tog tiden vägen? Tycker att det var nån timme sen bara, som jag red Jackie.
 Jackie var i alla fall relativt lugn i jämförelse mot vad hon brukar vara. Nästan så att hon var lite seg till en början men vaknade till när vi hade galloperat ett tag. Hon attackerade inte bommarna idag heller, ett framsteg. Ponnyn har alltid blivit längre och lägre för varje bom man galloperar över och tillslut har hon mulen i backen. Kan bero på att hon inte har varit i så pass god form som hon är nu. Orkar hålla sej uppe och samlad mycket bättre. Har förresten anmält till Folkärnas meeting nu, två klasser på fredagen och en på lördagen. L:C och L:B fredag och L:B lördag och om banan ser någorlunda okej ut så anmäler jag L:An också på lördagen. Har i alla fall för mej att det var dom klasserna dom dagarna, men jag kan ju missminna mej som jag ofta gör.   
Plötsligt fick jag värsta klumpen i bröstet. Känns som att jag kommer bryta ihop när som helst.. Är nog bara överdrivet trött eller så rensar hjärnan i dåliga-minnen-mappen. Vet inte, men jag är nog på bättre humör när jag vaknar imorrn. Hoppas jag.

Sitter nu framför teven å glor på Game of thrones. Den har typ börjat om från början igen, vilket är bta eftersom att jag missat några i början när jag inte tittade nå mkt på det. Men jag tycker faktiskt att den är bra, serien alltså. Är lite konstig jag kan man säga, men utan konstiga människor finns det väl ingen som är normal? ;)

Ska slänga mej i duschen  om det finns nå varmvatten. Inte så värst mysigt att duscha iskallt tycker jag, vad tycker ni? HAHA
snart att sova och vakna i morgon pigg som en lärka!
CYA

miss you honey <3

brist på hjärna..

Nördar mej med att glo på Top Model denna morgon. Roligast är när alla blir så bitchiga HAHA. Dom beter sej ju allvarligt som tonåringar, helt galet! Men det är samtidigt kul att se vad om verkligen försejgår i modellvärlden. Egentligen ganska tråkigt enligt mej, skulle aldrig palla leva så! Herregud.

 Lite snack om pållarna då. Blondy ska få en bensträckare. Antingen går jag bara med henne eller så skrittar vi ut i skogen. Skulle vara bra om vi kun de gallopera lite så hon verkligen får sträcka ut ordentligt. Hon var lagomt stel igår när vi släppte ut henne på morgonen, lilla skrutten.
 Jackie fick en vilodag igår med, för det tyckte jag att hon förtjänat. Men idag blir det arbete. Verkar inte som att Hannis tänker fota mej idag eftersom att Sandra är här, men jag kan ju försöka i alla fall.

Applåder till mej som sovit på mitt rum i två dagar nu!! Har inte gjort det på ett halvår pga alla mördarfjärilar där.. Men dom verkar vara borta nu så, känns great!!
 Värt inlägg men har brist på hjärna idag.. det kanske släpper till kvällen får jag hoppas!!
Nu väntar hästarmna och stallet på mej så jag får väl släpa mej ut!!
CYA

svar på tal

elinAndr om ett inlägg idag.. ASUM!:
hej vilken fin blogg. har en fråga. hur lägger du upp dina ridpass med dina hästar dagligen och hur ofta hoppar/tränar du? svara snälla
Svar: Hej, tack så mycket!
Jag kan väl säga tt jag inte lägger allt fokus på framridningen. 15 minuter MAX rider jag fram med övergångar, flytta bakdelen, framdelen innanför spåret/bakdelen innanför spåret. Såna saker för att koll att allting "fungerar". Sen rider jag mest gallopparbete, länga/korta, ställa inåt/utåt. Det är vad jag gör dagligen om jag rider på ridbanan eller åkern. Ute i skogen är det en aning friare, men fortfarande lite kontroll övningar.
 Detta gör jag med min ponny som kan lite mer än min femåring. Tar inte upp ridningen med henne.
När det gäller hoppning så är det ganska minimalt. Hopptränar kanske en gång i veckan och sen hoppas det inget mer. Om det inte är tävlingar på t.ex två veckor kanske jag hoppar någon gång mer för att hålla igång och inte fastna i markarbetet. Jackie(min ponny) blir ganska lojj när jag bara nöter på utan bommar eller hinder.
 Men kanske 1-2 ggr tränar jag och hoppar i veckan och det tycker jag räcker gott och väl!

Så hoppas svaret var okej! :)

GOOOODISH!!!

Är nu hemma med Blondy som mer än gärna hade stått kvar i transpotren när det var dags att kliva ur hemma. SÅ DUKTIG HON ÄR!! I 80-rundan fick vi två stopp och två oet tror jag, och i 90-rundan bara två pet som var lite granna mitt fel va.. :) Men GOSH, så duktig hon var, inte brydd av någonting och inge stirrig alls. Var så att jag fick väcka henne när vi kom in på banan!!
I alla fall så var hon BÄST och jag hoppas Erika fick några fina kort :) likeylikey
 Blir att anmäla till Storbyns regionala storhästtävling den 28 och så tar vi en 90-runda dåå. Kommer att gå super känner jag på mej. Men jag väntar på att hon ska ha sin trotsperiod snart, så vad som helst kan ju hända. Men Blondy är ju så snäll rakt igenom, lite buffig och snubblig men vilken femåring är inte det!? Är så sjukt glad över att ha henne hos mej.

INge mer vettigt att skriva, blir nog mer ikväll. Något litet i alla fall. Såg att det har kommit en fråga som jag ska ta och svara på, men det får bli i morgon då JAG SKA TVINGA Hannis att ta kort på Jackie! MOHHAHA. Så otroligt snäll jag känner mej ibland alltså, men vad har man annars småsyskon till? ;) Nejdå, älskar henne mycket men det är tillåtet att (små)jävlas :)

BästaBästaBästa Blondy!!!
CYA

ett inlägg idag.. ASUM!

ASUM, det regnar.. kan denna dag bli bättre? :)
Har egentligen inget emot reng i huvudtaget, men det behöver ju inte vara svinkallt bara för att det regnar tycker jag. Nu är det inte sånt här riktigt regn, utan sånt här dis-regn som bara blåser runt. Vilket är mindre najs!

Ska fram till kl 16.30 fundera ut något vettigt att göra. Jag blir så sjukt rastlös så jag vill bara hoppa runt! Som jag fakiskt gjorde för ca 20 min sedan. Jag dansade mycket fint för Hannis och hon tyckte att det var det bästa hon någonsin sett. Enligt mej då.. :)
Men det vart för jobbigt efter en stund så nu sitter jag här och försöker skriva något som är någorlunda vettigt.. Har dock inte gjort några framsteg.

Kl.18:00 är det clearround i Björka som vi i US har anordnat, så det blir till att åka ner med Blondy och ta en 80-90 runda. Får se hur död hon är efter första rundan om vi kan ta en 90 :)
Eftersom att det är första gången vi åker iväg, så är det inte säkert att det går bra alls. Kanske kommer vi inte längre än någon meter framför transporten? Vem vet, men hon är ju så lugn och snäll (ibland) så det ska nog gå vägen!

Jackie den galna pållen får en vilodag idag så fortsätter vi med hårdträningen i morrn. Var ganska dryg på henne igår och hon vart bara surare och surare. Ville ha upp henne lite i formen som hon tvärt var emot men hon mjuknade jättefint i slutet. Men det är inte i slutet jag vill ha den bra formen, efter 30minuters framridning. Så det ska vi jobba på så det blir lite kontroll på det hela, även på tävlingsbanan. Vill inte att det ska gå i 180blås för att hon ska kunna ta sej över hinderna och hålla ett jämt tempo. Det leder också till dom hära JÄTTEHOPPEN hon kan lägga av ibland för att hon inte hinner samla upp sej och ta ett extra gallopsprång. Är dock emot dom hära stopp-hoppen som går i slow motion och så får man oftast med sej en bom på vägen upp eller ner. Det funkar på räcken om man vill ha ett lite mer kontrollerat språng, men mot en oxer.. näe va? helst inte på räcken heller om jag får välja!
Jackie: Wow, ska jag hoppa över den där?


Ska för övrigt anmäla till folkärnas meeting, men det blir nog bara en dag i såna fall. Är så sjuka klasser, sämre än storbyns meeting. Men jag hittar nog någon klass som är GOOD :)

CYA

I'm busy, you're ugly, have a nice day

Go morgon folk!!
Visserligen är klockan närmre två, men jag har inte sagt godmorgon till nån på hela morgonen! Måste göras, är nu gjort ;)
 Gårdagen inne i staden med Tove var ASUM. Harry Potter var också ganska asum! Trodde inte att den skulle vara så bra som den var, men det var den då! Men grymt sorgligt att det är slut nu.. grät typ 40 gånger när vi satt å kolla när alla dog hela tiden, hemskt! Tur att dom inte dör på riktigt, haha CP ja e!
Ska banne mej ta och läsa ALLA böckerna så jag får reda på hur det "egentligen" är, eftersom att alla som läst böckera säger att det missas så mycket i filmerna. Nog för att det kommer ta sådär ungefär ett hundra år innan jag är klar med sista boken ;)

Brabra var den i alla fall, mycket bättre än första delen! Men alldeles för många gråt-scener för mej, som aldrig brytt mej om sådant förut. Hehe, attans ;)


Ja, och så till pållarna mina. I natt fick dom sova under bar himmel, och det märktes på Blondy. Hon var helt slut! Stod och sov på gången (mer än vad hon brukar), och var helt döö. Undrade ett tag, ska jag verklgen plåga ut henne, men hon vaknade till en aning när jag skulle hoppa upp. Smidig som en tegelsten är man ju nu när inte en fläck på kroppen är hel, men inte hindrar det från att rida inte :) Kom efter mycket om och men upp isadeln och så bar det iväg. Hannis red Tom också, så fick jag lite sällskap idag. Hade jag inte haft det så hade nog Blondy somnat efter vägen. Tur att Tompaa är så pigg och glad!
Lilla flickan min höll sej vaken nästan hela vägen. Det blev väl mest sån hära "okej, jag galloperar men inte längre än till stolpen där" galopp, men det fick jag leva med.
 Nu står hon i stallet och SOVER, och jag ska snart ta ut allesammans en stund och mocka. Jag tror att dom sover ute ikväll också, så då behövs det bara mockas en gång idag :) HAPPYFACE


Jackie får troligen vila idag, om jag inte rider en sväng på åkern. I såna fall så får det bli ikväll. Kanske har man tur och slipper flugorna då? Det var grymt kul när det satt ungefär femtio st flugor på Hannis hjälm när vi red ut, garva som en tok! Hannis var väl inte lika road, förstår inte varför ;) Tillbaka till saken, jag har märkt att jag är väldigt bra på att lämna tråden och börja skriva nå nytt, hehe. Men tillbaka till Jackie nu!
 Ska släpa ner några bommar som ska komma till nytta på åkern. Jackie måste träna ryggen och cavalettibommar är goodie:) Dvs om ponnyn min är villig att arbeta idag, och inte springa med sänkt rygg och slänga sej över bommarna som om det vore en maxad oxer på 120.. Vi får väl se hur det går. Kanske har Hannis kommit hem då och kan ta lite bilder. Hoppashoppashoppas :)

Avrundar med att jag drömde om BATMAN i natt! ASgrymt ;) Fast han var MYCKET snyggare i min dröm ska jag säga HAHA. Men rätt som det var så försvann han bara. Antagligen för att rädda världen eller något i den stilen. HAnnis trodde att han dumpade mej.. Tror mer på min teori, haha!


you don't deserve my tears, i guess that's why they ain't there

Red bästa Jackie i morse en sväng på ridbanan. Mjukisar och dressyrsadel matchade inte så bra ihop märkte jag! Men attans vad skönt det är att rida i mjukisar! Det får bli så tills jag kan få på mej ridbyxorna igen.. går ju inte så bra med tejpen på knät som spricker vilken sekund som helst så blodar jag ner mina älskade ANKY brallor.. vore tragiskt!!
Pållen gick i alla fall fint stunden vi höll på, typ 20min, sen red vi ut en sväng i skogen. Blev en lite längre runda än vad jag planerade, men hon verkade inte särskillt trött eller brydd.
 Älskade ponny.

Väntar nu på att dra in till avesta och se på Harry Potter och dödsrelikerna del 2 me Tooove ;) Hoppas verkligen inte att vi får nå garv-anfall den här gången också när det är tyst så in i satan!! Haha folk måste trott att det var något som inte stod rätt till! xD
Ska bli lite kul, men grymt tråkigt att alla filmer är sluut nu! Jag ska bannemej skriva en till bok så det blir en till film.. om någon ens vill göra en film av boken.. hehe skulle inte tro det va??

Nog snackat om det.. Känns som att detta blev ett otroligt ovärt inlägg, men det får duga! Ska slänga mej i duschen innan ja åker, eller rättare sagt blir upp plockad:)
Ha en bra kväll va!!
CYA

ajajaj... igen!!??

Vaknade i perfekt tid i morse, och var ute i stallet vid nio! Plockade fram alla grejjor, putsade tränsen och så begav jag mej ut i hagen. Lilla Blondy var först på plats vid leddet och ville mycket gärna komma in, men det var Jackie som skulle ridas först. Så jag hämtar Jackie och går mot leddet och halvvägs ut bestämer sej Blondy för att hon inte längre vill vara i hagen, så hon prejjar in mej och Jackie i strömtråden så både jag och Jackie grillas lite innan Blondy har trängs sej förbi. Jackie får rådamp och kutar in i Blondy som sparkar hejvilt och lilla jag ligger där på marken och försöker kravla mej bort lite diskret.. Misslyckades grovt med det och får Jackies knä i sidan och FLYGER in i laduväggen..  Sekunden senare hoppar och skriker jag till Blondy att hon är helt jävla dum i huvet och motar in fettona i stallet. Blondy tar Jacks box och Jackie ställer fint upp sej på gången. Hade god lust att vrida örona av Blondy!!!!!
 Klart att man pajjar både byxor och knä.. JIPPIE, inge rida för mej idag -.- VARFÖR kan jag inte få hålla mej hel ens en vecka??! Blir så trött...

Så, var övertygad om att jag skulle behöva åka in och sy för det är inte så vackert.. Men Monica kom ner så fick ja sån här kirurgtejp som jag ska fixa med när jacket är torrt.. men det blöder fortfarande, satt jag vet inte hur det blir med det ja.

Jaja, Hannis bad Sandra att rida Jackie idag så det blir bara BAJSBlondy som får vila!!

CYA

Faded in stone as you wept from fallin

Naeh, ingen ridning vart det idag. Blir att stiga upp tidigt i morrn i stället. Men har faktiskt vart duktig och vart ute å sprungit! WOOH och jobbigt var det. Trodde kondisen var bättre faktiskt, så det var ju lite pinsamt. Var helt dö i bena när jag kom hem till slut ;) Svanskotan och ryggen var dock inte helt med på noterna, så jag ska ta och gå en sväng ikväll också. Fattar inte hur det fortfarande kan göra så jävla ont ibland!? Typ snart en månad sen ju! Fast det vart ju en jäkla smäll ner i backen, haha. Nej, inte haha. För kul var det inte, trodde hela ryggen var av och var så förbannad!! Näe, det dröjer innan jag ens tänker gå nära en vattenmatta igen ska jag säga. Med Blondy i alla fall!!

Hah, värt inlägg, menmen. Ska ut och ta en runda nu.
CYA

BLOGGISHTIIIMEE

Åskan har nu flugit sin kos och inga mörka moln är längre inom synhåll. SKÖNT, dör ju om jag inte kan sitta vid datorn eller tv:n. Hmm, låter lite beroende men seriöst, vad hittar man på när det ej finns någon ström? INget jag kan komma på i alla fall, om man inte vill tråka sej till döds genom att läsa en redan fyra gånger utläst bok, eller spela kort med sej själv.. Har ju kört det där med att spela kort när strömmen inte vill vara med. Har fått in en jäkla stil på VÄNDTIA mot mej själv. Det händer ju ofta att jag råkar fuska lite när jag spelar med familjen så ingen vill spela med mej. Bästa lösningen att göra det själv. Haha, och det bästa är att JAG VINNER JÄMT!! :D
Och vem gillar inte att vinna? HAHA

Vaknade runt halv nio i morse och degade inne tills vi åkte och fikade lite hos mormor och morfar. Typ en bulle käkade jag sen var jag nöjd. Såg mer fram emot att kolla på kattungarna hos Hasse och Johanna!! Shit va sööta dom var, fick nå fel ju! Bestämde mej fort för att ta en mörk och en svartvit med mej hem, men dom var tyvärr redan shingade :( Får vänta på nästa kull, och då är jag först till kvarn.
Lilla Mummis, sötaste kissen på jorden, klart!!

Ska riida Jackie snart tror jag. Blir nog på Maries (och Johans) bana idag. Jobba lite som vanligt me övergångar och ska försöka få henne lite på hugget idag. Tycker att hon har vart så lojj dom senaste dagarna. Så får det bli idag då, Ida kommer och hämtar sadeln snart så Blondy får en vilodag. Vi ska dra fram till Björka någon dag också så  vi kommer iväg lite :)
 Inge mer bloggish nu, mera ikväll. Svar på en fråga ska det bli också.
Stallet nästa!!
CYA

GRATTIS PAPPA !!!!!

har jag gjort nå inlägg idag tro?? inte vad jag vet, så ett nu passar ju ganska bra;)
 Pappas födelsedaag idag, så det har blivit en massa smörgåstårta!! Sitter även nu och trycker i mej en till bit och kommer förmodligen spricka innan jag hunnit käka en massa chips, åh..
Vet inte vad jag ska göra ikväll, antagligen bara chilla framför tv:n. Sitter å kollar på falsterbo nu, men det är ju inte såå kul att bara kolla på dressyren, hoppas det blir hoppning sen HAHA;)
 
Jag red Jackie och Blondy i morse runt 8. Jackie fick komma ut i skogen och Blondy red jag på Maries bana. Kan väl säga att det är Johans bana också:)
 Jackie var pigg och glad och lyssnade bra på hjälperna. Blondy var också duktig, vi hoppade lite för att kolla hur sadeln var. Hon hoppade jättefint och lyssnade också bra på vad jag ville. Det blir snart ut på tävlingsbanan!!
 Nej, ska proppa i mej resten av smögråstårtan nu och sen blire BARA CHILL HELA KVÄLLEN!!
snabb update i morrn också.
svarar på en till fråga då!

Bättre sent än aldrig..

Som sagt, bättre sent an aldrig. Har dååå inte kollat min mejl på år känns det som och har totalt glömt bor ALLA FEM frågorna jag skulle svara på.. HAHA så ovärt, men får väl ta och svara nu då.. ;)

amandaaP-
Hej, fin blogg. Läser den ganska ofta :) jag undrar lite vad du har för utrustning till din/dina hästar? :)

Svar:
Hejsan, kul att det är någon som läser bloggen :)
 Till min ponny Jackie så har jag:
Träns: Hööks, Clardige house med annan nosgrimma (remont). Lite ihop plock med andra ord.

Sadel:
Jadu, nå apaloosa, hippo någonting.. Har inte så stor koll, men det är en allround mot hopp. Hatar det starkt eftersom att man "auotomatiskt" hamnar framåt med överkroppen.

Senskydd: Nå equi-guard senskydd och samma märke bak.
 Ungefär det då, har inte mycket annat onödigt.

Till storhästen Blondy:
Träns: Hööks, Clardige house med vanlig aachen-nosgrimma.

Sadel: samma som Jackie, men vi letar ny till Blondy.

Senskydd: Uråldriga strykkappor fram och samma bakskydd som Jackie.

Martingal: Ingen aning, hehe. Nå Lyckås kanske.. :)

Det var nog det! Har dock andra senskydd när jag tävlar Jackie, ett par lami-cell pro, bruna!
 Inte mycket info, men mer än så är det inte. Jag är inte den som måste ha 40 olika träns för olika tillfällen, eller matchande saker hit och dit till vardagen. Tycker sånt är lite överdrivet satt.. Haha.

det är sommar överallt!!

vaknade kl 07:00 av att en hundjävel skällde sönder någonstans.. inte så kul nej, men kom ju upp i alla fall.
Käkade frulle på verandan och drog sedan ut i stallet.
 Jackie fick en tur på åkern. Hon var lite lojj i början, men vaknade till lite senare. Gjorde inget avancerat, lät henne bra springa av sej lite. Blir snart att starta L:A med henne när jag tävlat lite mera. Nästa blir Folkärnas meeting men klasserna var ju sämre än vårt (storbyns) meeting, så har inte anmält än.. L:B blire i alla fall, men vill inte ha en L:C som förklass för det är så löjligt lågt. Haha, men jaa vad ska man annars rida för klass innan? Ingen alls, och rida fram lite mer än vanligt? Men går det inte bra då så vill man ju ha en till klass och rätta felen. Aja, nog snackat om det nu. Blondy ska snart få komma ut ur stallet hon också! Pållarna har stått inne hela dan, skittråkit men det går inte att ha dom ute!
 Var å red med Ida idag också. Fick rida Mulle idag åå det gick bra. Han e så jäkla söt asså! Som en liten Tommy :) hehe kommer ihåg första gången jag red när han kom till Sverige, och han fattade verkligen ingenting, skitgullig. Nu är han ju superduktig om man jämför! Kul Kul Mulle :)
 Nej, nu ska jag bege mej ut till min Blondy och ta en sväng. Ska nog rida ut för jag känner inte för att ramla av.. hon bockar inte lika mycket när hon är i skogen så, HAHA!

Sommar <3

I love playing with fire

Red med Ida i morse en sväng. Jag fick ta Maestro för vi skulle gå genom vattnet nere vid noret, men det var inte en droppe där.. hehe
 Fick med en av Idas sadlar som hon skulle sälja, så provade jag den på Blondy. Jag tuckte att den låg bra när jag red, och den hade inte rört sej något typ heller, men jag kan ju inte det där med sadlar.. Marie får titta på det senare när hon är hemma!!
 Blondy var pigg, men inte så glad över bromsen och flugorna, så det fick bli en snabbis ut i skogen bara. Hon vart lika trött i alla fall pga värmen. Ska hoppa henne någon dag också när jag kommer ihåg det, så hon får hoppa lite innan slånkhoppet på klubben! Vill hinna ner och rida vanligt en gång där också bara för att, liksom. Slånkhoppet blir en uppvärmning inför den lokala storhäst tävlingen i Storbyn den 28. Tror banne mej att jag ska anmäla en L:D- 90cm. LIlla Blondy tar sej nog över om hon inte ramlar ihop på banan för att hon blir så trött HAHA. Nej, kondisen har blivit mycket bättre fast jag inte rider henne varje dag, som jag måste göra nu så hon får en liten vila innan tävlingen.


Jackie har fått vila nån dag nu, men det blir nog en ridtur ikväll om det inte är 30 grader varmt och fyramiljoner broms ute. Blir att rida i dressyrsadeln eftersom att jag numera är ANTI min sadel. Pajjar hela min sits eftersom att det är som att rida med ryggstöd på sadeljäveln!! Bakvalvet är så nedrans högt och så är sitsen så djup. USCHBLÄFY för den!!
Är dock inte så  förtjust i dressyrsadeln heller eftersom att den är lika stor, men inte lika soff-aktig. Men hellre den än den andra!!
Blir mycket lycklig när jag får en ny sadel ska jag säga!! :D
 Skrev en hel lista på saker jag och Blondy behöver idag. Allt från martingal till tävlingskavaj.

INte mycket annat att skriva nu. Brist på hjärna tror jag att jag har..!!
Ska försöka få med hannis och fota när/om jag rider Jackie idag, så kanske lite nya bilder dyker upp på bloggen.. haha.
slut, eller nåt då.

I love playing with fire
And I don't wanna get burned
I love playing with fire
And I don't think I'll ever learn



rubrik

världens roligaste uppgift väntar på mej. Att mocka hagarna! WOOHOO!! men innan det väntar jag på att bli upp plockad av Ida, ska ner och rida lite granna. Tror att det var Maestro jag skulle ta om jag inte missminner mej ;)
 Btw så vaknade jag runt åtta å kekade jordgubbar till frulle, mycket najs! Gick sedan ut i stallet och fixade allt där och tog in pållarna igen. Usch så mycket broms det är ute, man kan ju knappt gå nära en häst så blir man atackerad, vilket inte e så kul va.. Nej måste verkligen dra nu för det är Svampbob på tv!!

ÄN LISTA

Ta en bok, och svara på frågorna med att slå upp en sida på måfå och peka på en mening. Svara med meningen. Fuska inte, även om det blir jättekonstigt.


1.  Hur mår du?
På idrottslektionen gick vi igenom reglerna för nästa tortyrmetod som väntade på mej - badminton.

2. Hur ser världen dig?
Det var lågvatten, och en tidvattenkanal forsade förbi oss på väg mot havet.

3. Hur ser du på världen?
Jag gav snabbt upp allt hopp om att kunna somna och kurade ihop mej till en liten boll med armarna om knäna.

4. Vem var du i ditt förra liv?
"Ehh... Jag tar nog svampraviolin."

5. Vem kommer du vara i nästa liv?
"Har du bråttom?"

6. Vad tycker dina vänner om dig?
"Inte än", sa han, och hans röst var plötsligt tung av en uråldrig sorg.

7. Har du nån hemlighet?
"Jag tänker åka hem!" skrek jag och rösten skar sej perfekt.

8. Kommer du lyckas i livet?
"Ingenting." Hennes ögon var stora och ärliga, och jag litade inte på dem alls.

9. Hur ser din framtid ut?
"Yttra inte ett ord till förrän jag säger till."

10. Hur var din barndom?
Han gick mot mej, ganska nära, och passerade mej för att lägga fjärrkontrollen  bredvid videobandspelaren.

11. Är du lycklig?
"Det ska jag."

12. Vilket blir ditt framtida yrke?
"I florida", suckade jag.

13. Vad kommer det sista du säger bli?
"Äsch, du kommer över det. Det är bara en förälskelse."


ajajaj... igen?

Red Blondy igår när jag vaknat till liv.. Vart en sväng på åkern men hann inte rida så mycket eftersom att jag låg å tugga stubb efter ca 20 min.. HAHA
 Det lilla diket som kanske är 20 cm djupt och brett brukar alltid vara lika farligt för alla hästar, dock då inte Blondy igår. Jag tröck väl på lite för att inte få  en tvärnit, så hoppar hon inte ens. En hov ner i diket och lite snubbel, och det var allt. Tappade tyglarna nån dec, men det räckte för att Blondy skulle sätta av världens fjuttigaste bocksprång och jag tappar såklart balansen.. En sekund senare ligger jag och tycker synd om mej själv och Blondy står och kollar på. UNgerfär så mycket red jag igår, hoppade ju upp igen och tog lite galopp i andra varvet och gick sedan hem igen. När jag hoppa avvar foten helt sne, haha. Men det gjorde inge ont i an.
 NU såhär på morgonkvisten kan jag knappt gå pga knäna!! SKIT
 Inge ridning idag ser det ut som.. jippie -.-

det är svårt att alltid hålla sej och vara glad för alla andras skull.

Gårdagen var ett stort +!
L:C+5 rundan var väl ganska okej. Lite för springit tycker jag men hon måste ha tempot uppe. Det blev även ett skitstopp på en oxer. Men jag vet exakt vad jag gjoede för fel, satt!!
 I L:bn var hon mer framåt och mer taggad på hinderna. Hon hoppade av skitfint på oxern på framhoppningen och lika fint inne på banan!! Blev lite knas när hon hoppade av fem meter innan hindret på en maxad oxer, men hon klarade av det tamefaan! Jag satt väl och höll i mej så gott det gick över hindret och kunde väl inte görra mer än att berömma henne efter hindret, haha. Resten av banan fick jag ett pet ut ur kombinationen i omhoppningen, men det gick lite väl fort in i den. DUM var jag också och gasade på lite, men vafan, jag har ju inte ridit en omhoppning på hur många tävlingar som helst!! LIte kul måste man få ha!! LIte förbannad vart man ju när man försök få det där jävla gehänget i sju år nu!! Men nä, inte i år, sista chansen. FETT JÄVLA SURT!


Tack jackie för att du är världens bästa vän och ponny och tack till Marie som hjälpte mej på framhoppningen!!



JACKIE GRANGE I MITT HJÄRTA FÖR ALLTID

minns inte när jag senast skrev, så skit it.
 IDAG har jag och Jackie gått en 95cm runda och resultatet vart ett stopp. Kan lägga det halt och hållet på mej, eftersom att jag inte såg avståndet.. Helt kasst var det. Det fanns verkligen inget avstånd!! Det var sjukt många som trampade om eller tog ett sju meters lång språng över hindret på den böjen, så kan ju inte säga att det var bara mitt fel. INTE jackies fel, avståndets fel!!
Hon kändes i alla fall super resten av banan, lite svajigt med bakdelen då och då men det slår ju slint så fort hon ser ett hinder satt.. haha!
 Taggar för i morrn då det blir en 95 och en 100 cm runda!! Ska hitta rytmen bättre för att skaffa mej en uppfattning om avstånden, annars rida precis som rundag idag!!

Pokerfejset på som vanligt..
 Jag fick beröm för min ridning idag, vilket var kul att höra. Ska rida lika bra i morrn!!
Natt nu allesammans !!


I pray that something picks me up and,
sets me down in your,
warm arms

RSS 2.0