men kom på nå bara!!

Meningen var nog att det skulle bli ett inlägg både igår kväll och i morse, men igår runt 12-13:00 så kom Hanna Arvidsson hit och sov här till idag. Så det blev inge bloggande. Men det blir det nu!
 Jackie och Blondy fick vila igår pga det växlande vädret. Hade nog kunnat rida, men det skulle inte vara så kul för Hanna att sitta och vänta i ca. 3 timmar..

Idag så har en hage snyggats till och "avväpnats" på grenar och stubbar som pållarna kan göra sej illa på. Riktigt snyggt vart det, om lilla hunden hade låtit bli att gräva hål hela tiden, men det går ju att fylla i. Något som däremot inte går att fylla igen så lätt är ett GIGANTISKT "T" som Hannis ristade in i ett träd. Galna unge, allt annat är diskret är hon! HAHA
 Senare runt halv 5 så gick vi alla upp och hjälpte Marie att bygga upp några hinder på banan. Kl 6 så var det hoppträning med Jackie och Tom, sjöströms kom också med den nya gråa och Orchidée! Den gråa var så söt, som Jessica red. Hehe, den vart lite trött bara efter en stund. Orchidée var jättefin tyker jag, pigg och glad som vanligt och hoppade jättefint. Tess sa att dom skulle tävla i Avesta snart när nu dom har tävlingar.. Ingen koll på när, men ska i alla fall åka dit å kolla!! ;)
 Tom var fin, som vanligt och hoppade super! Blir att en tjej som heter Amanda ska tävla honom i Folkärna nu i helgen och det ska bli lite intressant å se hur han beter sej med en annan ryttare. Vill inte ens tänka på när jag red honom, vilken katastrof. Herregud så pinsamt!! Men har aldrig riktigt fastnat för den där ponnyn skyller jag på!
Lite synd bara för Hannis som hade som mål att rida en L:A med Tom innan han såldes, så det är ganska tråkigt och surt.


Jackie var totalBÄST på träningen idag!
 Hoppade lite bana och enstaka hinder på 1.10-1.15 utan några som helst problem, det var så kul! Känner mej jättetaggad inför Folkärna nu! Vill mycketmycket gärna debutera L:A med Jackie så fort som möjligt! Känns bara så superbra just nu!! På really good humör ;)
Ska fixa bilderna som Sandra tog också och dom vart super! Ska banne mej köpa mej en systemkamera ja å!

Jao, inte mycket mera att skriva nu skulle jag tro. Skulle vara kul om NI SOM LÄSER kunde komma med några idéer om vad jag mer kan skriva om än mina pållar och minimala vardag!
 GOD NATT FOLK!
CYA tomorrow!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0