2011-04-30

Glad.. ja vad det nu är.. på er !!?
Hade ju inte direkt planerat en hemmakväll, men så fick det bli. Ingen vill ju svara på mina sms.. jaja, världen går inte under för det.
 Denna dag var ungefär lika seg som gårdagen. Vaknade vid tio-rycket, käkade frulle, Marie ringde, red Maestro, kekade pizza, red Jackie, Mamma kom hem, sitter här..
Gud, detta var nog det mest oinspirerade inlägget ever !! Men det finns ju inget att skriva om. Det är ju inte så fartfyllt här i Åkersbyn.
I alla fall så var Jackie ovanligt samarbetsvillig idag. Jag red med gramanen idag, men det var så ovärt, så jag plockade bort den efter en stund. Vi red på åkern en sväng där pappa hade stängt av förut, för att vi inte skulle rida där, men nu går det bra.. tror jag! Då är det en liten kant, typ som ett pyttelitet dike där han gjort nå grejjs med traktorn, och Jackie vart helt till sig när jag skulle skritta fram henne. Inte tänkte hon gå upp för den 20cm höga kanten heller ! Haha, fan va knäpp hon är. Efter mycket om och men så fick jag väl över henne, och det kan inte ha sett så vackert ut. Världens jävla helikoptersprång rakt upp och sen full fart framåt mellan bockningar och jag vet inte vad hon höll på med.. hehe !! Så vi nötte lite granna sådär tills hon insåg att det inte var så farligt.. Sedan tog vi en lång skrittrunda genom trollskogen och kohagen-vilken Vilgott uppskattade sådär mycket..- och sedan hem.
 När vi kommit in i stallet så hade Jackie sniffat upp Sandras morotspåse, så skyll inte på mej Sandra om det är lite färre morötter kvar.. hehe.. JAO, så är det !! blir väl att tjocka framfär tv:n med Mamma och Pappa-när han kommer hem- snart då.
JUSTE... jag är preliminärt antagen till Flyinge också!! ingen stor grejj kanske, men jag tycker att det var lite kul, även om jag inte tänker plugga där. Fick även hem ett brev från V-ÅS som talade om att jag var välkommen till nå grejjs.. JAPP, så är det.. igen.. !!

Miss it so much!! I kinda want to go back.. !! <3

2011-04-19

 Hi Charly-
OMG- nu är det pocahontas på tv!! Sitter som fastklistrad ;)
Dagen kan ju beskrivas med ett ord: SEG !
Vaknade runt tio och käkade sedan frulle. Hannis hade tydligen redan ridit Sid hos Marie och mockat sina boxar, så jag  masade mej ut och gav pållarna lite hö. Resten av dagen har jag spenderat inne tills klockan fyra, då gick jag ut och mockade å gjorde ordning i stallet. Har inte mått så bra idag, därav att det blev så sent. Även om det bara tar knappa 20minuter.
 Igår blev det att åka in till Plus med SandraForsgren och Hannis. Meningen var att jag skulle hitta en klänning och skor till skolavslutningen, men det blev bara ett par nya vanliga skor. Ett par svarta converse. Jag ville ha i låg modell, men jag hittade ett par vanliga på ett annat ställe som var ca 250kr billigare !! Så dom slog jag till på, men jag är osäker på om jag byta storlek till 37,5 i stället. Men jag tror att det får bli nästa par istället.
 Sedan var det Marieträning med Jack och Blondy. Det gick så himla bra, är hur nöjd som helst. Jack börjar likna en häst nu, och Blondy hoppar som en liten groda !! :) Så stolt över dom <3
Jackie fick ett  dressyrpass i onsdags och gick superbra, som en liten grandprix ponny ;)

Asså shit, nu börjar det bli spännande. Pocahontas är så himla ASUM!!
Skriver ngt kort senare om jag orkar, nu är det Pocahontas som gäller med en massa chips och MUMS !!
 -Thinking of you.

chokladkanin=MUMS

Ännu en dag gången.. jag förstår inte vart tiden tar vägen?
Livet skulle verkligen behöva en pausknapp, det skulle ingen må sämre av. Skulle det vara så svårt att fixa? Med den teknik och vetskap som finns idag så ser det lätt som en plätt ut från min sida.
 Nog pratat om det !!
Alla pålarna fick vila idag, bara för att min träningsplan sprack. Det var tänkt så att jag skulle hoppa Jackie lite granna idag eftersom att det är nå Påskhoppning på klubben på Måndag, men Marie skulle tydligen ha träningen i morrn. Jag som trodde att den var idag. Så då vart jag lite purken, så jag har bara latat mej hela dagen, inte lyft ett finger. Nej, så lat har jag inte vart, men snudd där på.
 Det är så tråkigt att bara vara hemma ! Det finns inget att hitta på själv, alla har åkt iväg på semester eller har inte tid.. Säger inte att jag är beroende av att vara med någon, snarare tvärt om. Det är skönt att bara vara med sej själv, men lite långtråkigt blir det.
Så jag passade idag p att utöva mina kreativa förmågor, i ett försök att rita en häst..

Bakbena vart ungefär tre meter långa, och inge huve fick hästen, men jag bryr mej inte sådär särskillt mycket. Ska försöka mej på en i morgon också om jag orkar.
 Igår var Therése här !! Kommer inte ihåg när hon var här sist.. :)
Vi snaggade linus också, jättesnygg vart han!! Men lite kort vart det, så han är typ rosa.. hehe^^
 Jaja, kännsinte som att jag har mycket mer att berätta nu. Ska dra och hämta en bra bok, eller skriva lite mer på min "berättelse", som är patetiskt bra :)!!
Haha, träning imorrn med Jackie och Blondy, sen får vi se vad jag hittar på. Skriver kanske ngt kort i morgon också, GLA PÅSK PÅ ER... IGEN
   (\__/)
   (0 .0)
 o(> <)  FIN KANIN

blablabla, påsk var det igen

Glad Påsk på er !!
Ännu en påsk, tyckte att det var förra veckan jag och alex sprang å letade påskägg.. men så var det inte !!
I morse fick jag sovmorgon som var efterlängtat, och gick sedan ut och gav pållarna lunch. Tänkte att Blondy skulle ut i skogen idag, så jag skyndade klart i stallet för att hinna rida Jackie och Jack innan Sandra och Hannis kom hem, men jag vart tvungen att vänta ett tag, typ en timme så hästarna fick smälta maten. Medans så gick jag in å käkade lite frulle, en banan och oboy vart det!! skapligt..
sen passade jag på att plocka ihop alla saker som skulle ut i stallet som jag fått i födeledagspresent! ska säga att krattan var bra som fan, som jag fick av Sandra !!
iaf så drog jag ut igen och hämtade in Jackie, men då var hannis å sandra redan hemma, så jag fick rida alla tre själv i alla fall !!
Jackie var stel som en pinne hela ritten, mjuknade ngt på väg hem. Jack och Blondy fick gå en sväng på åkern och det gick bra, pigga och busiga var dom, haha Blondy skulle bara galoppera hemåt och Jack skulle byta varv hela tiden.. knas
 Nu är man helt slut, sitter och väntar på Therése :) det var en evighet sen !!
kvällen blir för annars lugn, blir att slöa framför tv:n har jag planerat !! haha

right..?

Det har inte blivit något skrivande dom senaste två veckorna pga. allt pluggande och fixande. Har nog förträngt förra veckan, så jag tänker inte skriva mer än att den var som alla andra veckor.
Nu till den gångna veckan:
 Ska jag vara ärlig kommer jag inte ihåg längre tillbaks til i torsdags.. Då var det träning i alla fall med Blondy och Jackie. Jackie var spänd som en fiolsträng hela tiden men hoppade super i alla fall. Blondy är hela tiden över mina förväntningar ! visst, hon snubblar över kryss och trasslar till det ibland, men vad ska man vänta sej av en femåring? Hon är så mycket piggare nu och lyser verkligen. Men det är mycket jobb på marken har jag märkt, det är som att hålla i ett skenande tåg..
 Födelsedagen var toppen. Fick en massa fina saker. t.ex en blå kratta från Sandra !! Den var bäst :)  Blev även jätteglad över Irlandskartan jag fick av Johan och Marie !! Sitten som fastklistrad vid den så fort jag får syn på'n!
Blondy fick en ny grimma, ett schabrak och ett grimskaft eftersom att jag inte redan har 100st.. men inget grått iaf, så det var en nödvändighet :)

Ja, vad mer finns det att berätta? Inget just nu tror jag. Ska lägga mej i tid i kväll och komma på lite andra tankar. Att samma skit upprepas när det precis lugnat sej, snälla låt det bara vara, jag orkar inte.

 Allt är relativt lugnt nu, bara ett spanskaprov och en muntlig redovisning kvar, sen är det lov. ASUM!!
nattinatti på er !!

man fotsätter tills kroppen lägger av, det är så vi överlever

inte mkt har hänt idag. Blev att vara hemma för ja fick nå fel i magen.. skyller på att det vart en stressig morgon och att min syster är så omogen.
 Har inte hunnit ladda upp bilderna på Blondy, men det får bli av när jag har tid och lust. Känner att jag måste komma ikapp med skolan nu innan jag ens tänker på något annat, ska få mina omdömen imorrn ch det känns ju inte sådär toppenbra..
Orkar inte hålla på med allt pluggande längre bara.. allt går så jävla segt
Skriver mer när ja orkar !!

rubrik, tänk att det alltid ska vara så komplicerat.. ;)

Så var man hemma igen då!!
Har haft kul och lärt mej mycket, men fåt jobba också. Det var väl kanske meningen att jag skulle hjälpa till då, men vi hade kul iaf! Finns inte mycket mer att skriva om det.. 

Idag när jag kom hem tog jag Jackie en sväng ut i skogen och fluffade lite. Fortsatte på Maries bana och jobbade lite, det vart mest lösgörande och lite skänkelvikningar och så. Lite tagen bakdel, öppna och sluta. Gick faktiskt ganska bra, sen så är det träning i morrn. Blir att ta med båda två. Förresten, red Blondy idag, första gången hemma ! Gick verkligen skitbra, hon bockade och far runt som en raket och hade verkligen skitroligt. Hon får ta en sväng i morrn också, men då går vi bara lite fram och tillbaka på vägen till fots. Det var så roligt att få sitta upp igen efter så lång tid :D

Kvällen har vart lugn, fixat Jackie och Blondys träns och nu sitter jag med familjen framför TV:n !!
Blir att sova snart, e så himla trött och ska få lite sovmorgon. Iaf till 9 ;)
bilder från blondys lilla damputbrott kommer imorrn !!

RSS 2.0