Sjukt..

Tack snö, för att du gör min vinterdepression enternal, det hade du inte behövt.. tack för att du gör mej sjuk ockå! Känns bra obefogat.
 

Yes, sjukt var det här! Har hhostat heela natten, kanske sovit i fyra timmar bara. Men jag ska försöka ta mej till sista lektionen flr jag behöver lite hjälp med en uppgift.
Allt känns väldigt oinspirerande just nu.. vädret är väldigt argt på mej tror jag, mår som en sill i öknen, har inte ork till något alls. Det enda jag vill är att rida men det orkar jag inte heller göra. Roligt läge!
 
Ska plocka ihop det sista här i lägenheten strax. Jag kommer få slita som en gris när jag ska bära allt till skolan, kläder, böcker och tonvis med hästsaker som inte ens bör ligga här uppe.. de som passerar mej längst vägen lär ju få sej ett gott skratt i alla fall! Tur att man kan få folk på gott humör.. ;) 

Tjohejsan

Hej världen!
 
Klockan strax över åtta, sitter och gör absolut ingenting. Ångrar mer och mer att jag var med och hoppade idag, det straffade sej! Haha, min förkylning vill bara inte ge sej. Har tur om jag kommer upp ur sängen imorgon, mår iiinte bra nu alltså..
 
Träningen för Sussi idag startade katastrofalt men avslutades fenomenalt! Vi repeterade banan sen Lotta träningen förra torsdagen, lite böjda spår och kontrollövningar. Till en början ville Queenie bara flänga runt och ta alla språng sju meter innan hindren. Sussi var så brilliant förberädd att hon hade en massa olika bett med sej idag, så jag fick prova ett annat. SATAN, vilken skillnad det blev! Som dag och natt! Red tidigare med Sandras Whitakerbett, bytte nu till ett bubbelbett (eller så fint kallat waterfordbett). Kunde ta en förhållning helt plötsligt, och svänga, och stanna. Eller ja, stanna är väl till överdrift men det gick såå himla bra. Sån  väldigt skillnad :D Så jag fick låna bettet med mej hem över lovet och tävlingen och se om hon fungerar på det, världens bästa Sussie!
 
Känns som att vi snart är tillbaka där vi fick bryta förra året! Starkade idag och kämpar tusen gånger hårdare!
 
Och imorgon tar jag lov, hur fett är inte det?! Älskart. Blir hemma i en hel månad eftersom jag har praktik i tre veckor efter lovet. Tar eventuellt hem Fiffi redan imorgon, beror på vad lärarna säger. Skulle hämtat henne på onsdag annars, men lastbilis är hel nu så varför åka fler gånger fram och tillbaka när det ej behövs? Onödigt ja! 
NU blir det dusch för min del, sen försöka kurera mej bäst det går.

Torsdag

Som ni ser publicerades gårdagens i lägg för någon minut sen bara. Teknikens under va? 
 

Hade egentligen sovmorgon idag, men beslöt mej för att gå till stallet ändå. Fixade allt där så jag slipper i eeftermiddag! Strax ska Queenie få vara med på hoppträning för Sussie, ser framför mej hur hon skenar runt som en tok och bara larvar sej med tanke på att hästen vilade igår. Var för sjuk för att rida, men hon måste ridas idag eftersom vi tävlar på lördag! 
 
Det mås väl knappast bättre idag, kommer ligga däckad hela kvällen! Duktiga jag som inte vet hur man tar det lugnt.. 

onsdag mitt i veckan igen!

Sitter i skolan, sjuk som ett jävla as eller nåt. Väntar på att få ta min marlåda så att jag kan gå hem och lägga mej några timmar. Äter under tiden en sånd där livsfarlig kexchoklad, gott som fan.  Kikar på när ettorna rider dressyr för Karin, lyssnar på dålig musik försöker döda tiden som är kvar. Cirka 1,5 timme.
 
Har fixat stallet redan. Tog över en halvtimme idag,  brukar vara klar med allt på 20 minuter när det flyter på. Idag var der väldigt trögt! Planen var att en tjej i ettan skulle ridit Fiffi idag men hon var sjuk. Hon ska ta hand om Fiffi tills jag hämtar hem henne på onsdag. Åker ner hit på fredag för att hänga med klassen på 100dagars festen, träffa lite folk och ha det bra. Ha lite kul för omväxlings skull! Längtar faktiskt dit.
 
Nä vet inte vad jag ska hitta på nu. Kanske sova lite
 
 

Ny vecka

Hej allihopa! 
 

I helgen körde vi på säsongens första tävling! Hoppade en 110 med Plupp här på Hamre med två ner. Är dock nöjd med rundan med tanke på att jag inte fått rida henne på cirka två veckor! Hon kändes pigg och fräsch trots att hon gått dubbelt hela veckan innan, jag tror dock att hon var liiite trött så att det blev slarvpet. Tycker att jag satte tillbaka henne i tid för att hon inte skulle gå i botten på hindren hon rev, vilket hon inte gjorde heller men rev i alla fall. Jag kanske rätade mej lite sent, kanske skulle haft henne mer på bakbenen. Men jaja, nöjd i alla fall! :) 
 
Red Queenie direkt efter det, hon var mer vild än tam. Duktig i alla fall, kunde till och med galoppera på olika växlar! Sedan var det ju BonJovi, sist men inte minst. Väldigt pigg, tog ett bra tag innan vi fick stil på det hela. Ska fortsätta trimma och hitta knappar idag! :)
 

1/2-14 Purple 1.10m

Pay n jump Hamre 110. Me and Purple


RSS 2.0