Trött..

Det är officiellt.. Nu har även jag höstlov! Skönt som satan men har dock inte känt att jag är ledig riktigt än. Det finns så himla mycket att göra, tråkiga och sega saker. Som att plugga, planera, försöka komma på något vettigt att göra.. Roligare skulle man kunna ha. Vädret har jag lust att spy på, sådan hära slasksnö.. det är ju totalt värdelöst! Usch!!!!! Haha
 
Jag tömkörde B igår. Hon var jätteduktig, men det gick dock inte som jag hade tänkt mej med tiden osv. Det hann bli mörkt så kunde inte gå ner på åkern, jag hade en vild diskussion med tömmarna som inte ville samarbeta med ringarna på gjorden så efter mycket om och men och slit sket jag i gjorden och körde på sadeln i stället som det oftast blir.. Så min planering var ej så lyckad men B skötte sej superbra. Med nya ringar till gjorden kan vi köra igång på "riktigt", det är nog bra för henne som har det lite svårt med att släppa efter.
 
 
Ser ni hur eckligt grym J är? Tävling i Ludvika då vi vann hela kalaset :)
Saknar henne mycket, men hon har det superduperbra med Josefine i Falun. Hoppas att vi ser henne på tävlingsbanorna i sommar! :)
 
Ja, annars är allting bra. Vill tillbaka till Irland, tycker det är ganska tråkigt hemma. Jag vet att jag har hästar runt varje hörn obegränsat att rida, men det är ändå inte samma sak.. är oerhört tacksam och lycklig över att jag får låna med mej till skolan! Men ja.. inte samma sak. Måste nog bara rycka upp mej och jobba satan i plugget och lägga fokuset på det nu. Har alltid sagt att jag måste sätta skolan framför hästarna och nu har jag chansen. Så har jag tänkt sen jag började skolan men det enda jag tänker på är hästarna! Jag är hopplös.. Haha
 
Så nu tar vi en kopp te och går och lägger oss tycker jag! I morgon när jag vaknar ska solen skina. Och denna underbara vackra häst, henne ska jag drömma om inatt.

why does it feel so good but hurt so bad?

Jag spenderar min första höstlovsdag i skolan, bara för att jag tycker det är så otroligt kul att plugga! Nej så är det då verkligen inte.. jag har såååå lite kvar i en kurs nu, så jag vill bara bli klar med deb och aldrig mer behöva veta av den! Så därför sitter jag här i Västerås igen..  kursen är Naturbruk om någon undrar!
 
Mamma fixar i lägenheten så länge.. hoppas vi drar förbi Glada Hästen på väg hem. Inte för att jag är i så stort behov av mågot då jag inte ens äger en häst numera x) Men det är alltid skoj att kika runt och ta på en massa saker som man aldrig skulle ha råd med! Ska kolla på ett par jin stigbyglar, är grymt sugen på ett par svarta nu och senare i titan :) tror dock inte mina knän mår så bra av dessa men bortsett från det så står dom HÖGT upp på önskelistan!
 
Se så tråkiga samtalsämnen man har när man inte kan skriva om hästarna.. red ju dock Jordan o Chock igår. Tömkörde B i mörkret. Idag ska det snöstorma så vet inte vad jag hittar på i hästväg! V-ås först..!

Abstinens

Utifrån nattens drömmar att döma.. måste jag ha något allvarligt fel i huvet! Två drömar dom jag skulle kunnat döda för, att dom var sanna. Känner mej varm och otroligt förvirrad inombords just nu, haha! Från att tävla i att hoppa över en papperskasse till att göra slut med Clare från degrassi i kingslandaffären i cavan.. dessa delar av drömmen är jag minst förvånad över eftersom de är sjukt orealistiska och jag s                  
uktar inte särskillt efter dem. De är bara ifyllnad till mitt - för tillfället - livs drömmar! Jag lider av svår abstinens, och det skyller jag allt på Irland - underbara gröna, kalla, regniga vackra Irland och dess folk!
 
 
Slut för mej nu! Ska nog somna om i några minuter, sen ut i stallet och fixa, rida Tracy :)
 

Stolt!

Att åka buss i Västerås.. premiären gick bra!

puh..

Lägg till Biologi, Naturkunskap, Engelska och att diska på mitt kladdpapper.. today will be a long day

Busy day

Busy day, minst sagt! 
Detta ska jag hinnna med efter skolan idag:

Fullt upp

Hamnade som en säck potatis i fåtöljen framför teven med en kopp te och godisskålen.. det bara blev så liksom!
Hade tänkt sätta mej vid datorn och plugga klart alla inlämningar, men klantarsel som man är, glömmer man både internet och usb.. så inga inlämningar denna vecka..! Blir lagomt trött på mej själv.
Och nästa vecka blir det troligtvis en pålle med hit också, så denna vecka skulle verkligen behövts till att bara plugga. Menmen..!
 
Fina Queeny, den hästen jag red mest under praktiken.

Säg vad du ska säga. Säg det. Säg vad du har sagt.

Hemma, landat på svensk mark men känns som att jag sitter utpumpad på flyget fortfarande! Men så är det varje gång, huvudet svävar högt över molnen i några dagar. Och bättre blir det inte eftersom varje natt dröms det hejvilt! Jag är helt slut när jag vaknar.. som i natt vaknade jag med gråten i halsen för Sandras-nu mera inte så hemliga kärlek knivhöggs och skjöts om och om igen!
Ser ni? Blir trött..
 
Annars är allt bra, bortsett från sjukdomar och extrem trötthet.
 
Pluggar den här veckan, har ingen häst med mej så läggerden kraft jag har påskolan. Jag är ju faktiskt hästlös nu en förhoppningsvis KORT tid framöver. Blondy har Hanna tagit över, och Jackie är såld. Så då står man utan pålle. Hade förhoppningar om att  få med en hem från Irland men det var verkligen ingen som stod ut. Hade jag letat fyraåring så hade jag hittat säkert 10 stycken. Bland dom jag ridit hos Kelda och av alla jag såg på Cavan. Men är det en fyraåring jag vill ha? Absolut, men inte nu. Har funderat fram och tillbaka, till och med upp och ner några gånger. Men inget vettigt. Vi tar det när det är dags!
 
Nu sitter jag faktiskt i skolan och pluggar ikapp förra veckan. Mera plugg väntar hemma men ska tvinga mej ut på en joggingrunda först! Har dock bara gummistövlar oxh ridskor med mej..
 
Hare bra!
 

RSS 2.0