Feb. 04, 2013

yes, helgen slut och skolan imorgon! kunde ju varit bättre.. hehe
har varit en ganska bra helg för övrigt, åkte fram till Björkas ridhus i lördag förmiddags och hoppade Queenie lite. det gick super, hon var riktigt duktig! hoppade aldrig nå bana med henne på Irland, bara serier och banken på cavan. men det gick ju strålande det också. nöjd med henne! ♥


efter det red jag Blondy hemma. det blev ut i skogen på isvägarnaen sväng. gick väldigt bra när hon relaxade till slut. att vila en hel vecka sätter fart på lite nerverna, även hos Blondy haha!! ska be Hanna skicka det lilla hon filmade så får ni se hur fin hon var. längtar till lovet så jag kan hjälpa Hannis och Blondy, åka fram till ridhuset och trimma lite.


fint ekipage i Hamre i höstas! #Hannis och Blondy

senare blev det bio med Hanna och syrran. shit vad krångligt det blir när det finns två Hanna hemma emellanåt!! Hannis blir ju syrran, och Hanna blir Hanna haha :) i alla fall..
kollade på Ego, den var jättebra. bra handlig, väldigt verklighetstrogen. baserad på Carolina Gynnings bok. riktigt bra! får fem av fem toasters ;)
mys på kvällen framför melodifestivalen, vilket sög. världshistoriens sämsta bidrag, alla var totalt värdelösa! haha, från nå gosagosahejsansvejsan, deppa sönder i Paris till Ola salos wannabe brutalt slaktad av Hello Kitty.. pinsamt!
hahahahahhahah

red Queenie i morse med Hannis och Blondy! gick bra det, Queenie var pigg och glad. kickade dock åt Blondy när hon hamnade bakom, men så fort Blondy kom upp bredvid eller framför så gick det jättebra plötsligt. och är något läskigt, då vill hon helst sitta under Blondy haha!






och nu är jag i västerås igen. drog till hööks men köpte inget. kollade bara på lite träns och så men fick inget vettigt beslut av mej själv.. käkade middag på donken, red Tracy, fixade i stallet med Sandra, gick hem, grejade och så var det sovdags! hann i alla fall skicka in allt skolarbete, as skönt! imorgon ska jag börja med näst uppg, fixa matdagbok och redovisa min kost.. känns ju inte sådär jättebra med tanke på att ca 50% av mitt dagliga intag består av kakor! hehe
skriver lite om Tracy imorgon, nu är det sovdags för länge sedan och klockan ringer snart!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0