ny vecka


kanske dags att runda av denna dag..? kom inte i säng förrän vid fem imorse och med tanke på att jag måste palla mej upp i tid imorgon så vore sängen nu det allra bästa. men jag brukar ju driva iväg en aning när det gäller de bästa och klokaste alternativen så vi hoppas inte på för mycket! haha


red en pigg och glad Queenie imorse. det föll ännu lite mer på plats efter träningen igår vilket är skönt, så det bygger vi vidare på! älskar hennes attityd och att hon lär sej så himla snabbt. positiv häst!
en inte lika pigg Blondy fick också komma ut i skogen runt lunch. hon var lite lojj och blev svettig och trött fort. men hon var sjuk förra veckan och har nu bara gått i tre, fyra dagar så vi tar det bara lugnt. hon verkar också ha vaknat till lite i huvet. öronen framåt, hittar på lite bus, bockar av syrran och är lite knäpp. men det är ju verkligen ingenting att haka upp sej på, fullt ös bara!


ska kolla lite hur dom ska ridas nu i veckan. det får eventuellt bli vilodag imorgon, tror Queenie inte vilat sen förra tisdagen. inte säker.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0